Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Myslím si že konec Outsidera Vysvobození s mnoha letého utrpení, proč ne když nakonec člověk zjistí že to je jen schránka a že kdysy býval člověkem že si nevybral schválně tuhle cestu, i Daud to pochopil a sám cizinec je rád a překvapený že ste mu ušetřily život a nechali ho naplnit svůj osud
  • Zajímalo by mě co se stane všeobecně s celým světem Dihonored po konci Cizince. Kvůli tomu by mě zajímalo co bude v Dihonored 3 (pokud někdy bude)
  • No já bych dal 8/10 ale když tu některé sr..ky dostávají 9-10 tak je to vlastně fuk
  • Ahoj , nevím jak se dostat dál přes ty mříže na kody...Poradí někdo ?Asi 5 mise...Je to hned na začátku mise , za sochou....
    • Jack1947
      ten kod jsem nepotřeboval, náhodou jsem to celé přelezl :P
    • Jestli je to před tím dolem, jak píše kolega, tak budova nalevo má dvě části a z té, která je blíž těm mřížím, se jde teleportovat na takovou spojovací konstrukci a proplazit se do té druhé části. Tam je ten kód. Snad si to pamatuju dobře.
    • Jestli to je ta mise ten opuštěnej důl nebo co to je, tak to se dá obejít, a nevim jistě jestli to bylo č. 509 nebo 709 už si nepamatuju.
  • Khanemis
    Recenze je fajn, myslím, že celkem dobře postihuje Outsiderovu smrt, a to z různých pohledů. Také se ztotožňuji s tím, že závěr je poněkud promarněná příležitost, a celkově si nemyslím, že je to to nejlepší, co mohli s jinak skvělou postavou Outsidera udělat (právě to, že o něm dříve člověk skoro nci nevěděl, bylo to nejlepší). Ale jinak je to povedený přídavek. Nepřijde mi však, že by se vyloženě autoři snažili to dávat jako další díl. Je to prostě to, co jsme dříve označovali jako standalone datadisk, a na tom není nic špatného. Zvláště vzhledem k některým změnám, které tu autoři v systému udělali, to může být celkem dobrý vstupní bod i pro někoho, kdo se zatím sérii vyhýbal (i když nevím, jak bude pobírat zrovna ten příběh, který se hodně odkazuje na předchozí události).

    Jinak i tu (po premiéře v gamesplayi) vítám Šárku a přeji jí spoustu dalších dobrých článků:)
  • Jack1947
    Sice hodnocení je asi správné na druhou stranu dnešní DLC mají herní dobu lehce 2hodiny a méně... tady je navíc obsah který se dá dále objevovat/pilovat a zvednou herní dobu i nad 10 hodin.

    Prostě ne, třeba já at se snažím jak chci tak stejně to skončí krveprolitím... nojo nejsem až tak trpělivý, abych loadoval každou zkaženou chvíly znova, ostatně to byl celkem problém už u Dishonored které jsem tehdy málem i vzdal.

    Já bych řekl že tady a díky té mocné dýce" šli ještě s akcí trochu dál.
  • Ristoro
    Asi souhlasím s tím hodnocením. Jsem velký fanoušek série Dishonored a třeba na DLC prvního dílu (tedy DLC s Daudem, které mi přišlo dokonce lepší, než původní hra) nedám dopustit, proto možná trochu přísnější hodnocení. Gameplay mechaniky jsou paráda i v tomto DLC, zase se to hraje jinak, příběh byl za mě ok, konce se mi líbily moc, ale největší problém tohoto DLC vidím v mapách a v ceně. Pro toho kdo uvažuje o koupi - 1.mise je zcela nová, 2. mise taky, jenže potom už mi to přijde uspěchané. 3. mise je v podstatě 2. mise v noci s tím, že se podíváte do banky. 4. mise je upravená mapa z Dishonored 2 a 5. mise mi přijde příliš lineární na Dishonored. Když to shrnu, za 500 by to byl super kup, ale 800 je prostě moc.
    PS: Pravda, v Dishonored 1 taky využili tuším 2 mapy z originální hry do DLC, jenže tam to dávalo smysl a parádně to navazovalo na příběh, tady mi to přišlo strašně nucené, aby si vývojáři ušetřili práci.
  • Držím Šárce palce ať se jí v games darí. Tenhle portál potrebuje novou generaci jako sul a snad bude kvalitnejší než ta stávájící (Pecháček a spol)
    • kde najdu tve recenze, genie? novou generaci games potrebuje, ale stavajici sestava je vynikajici.
      • Jack1947
        Má porfil TRishka nebo tak nějak ( Max trishka) fakt nevím nějak si to vygoogli nebo se ho zeptej.
    • Tiež tomu fándim, chcelo by to více nerdov a žiadne osobnosti
      • Zase škatulky.. proč ne oboje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit