Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nebo udelat ten singl tak aby se dal hrat v klidu i v multaku... zas tak tezky by to nebylo... Nevim proc by mely nekde pobihat tri stejne postavy... to je argument, jak pojd na me zboku a pritlac.
    Add argumenty nize, Dungeon siege, vzdycky byl vicemene klon Diabla a v jednicce mel taky i velmi hratelny multak...
    Na druhou stranu mi nedela problem rozjet jednu postavu na single, druhou na multak, stejne jich v takovychto hrach mivam vicemene tolik kolik je povolani... teda pokud ta hra stoji za to... coz se uz roky nestalo... Slusne diablovky by se daly spocitat na prstech jedne ruky a to i kdyz pocitam Diablo... (kazdy dil zvlast... :-) )
    • netvrdil som ze DS nebola diablovina,len chcem podotknut, ze nikto si nepamata inu diablovinu ako Diablo, proste su to nedokonale klony :) a tym ze to dali (DSIII) do ruk Obsidianu, chcu asi vytvorit nieco trosku ine ako len zbesile klikanie(dufam)
      A autor novinky narieka ze sa nevytvara dalsi 200ty klon diabla, lebo je to kuul, kooperativny model, klikanie, juchu
  • Hlavne at je propracovany a zabavny singl, plus, pokud to bude mit v nem i nejaky skutecnejsi pribeh tak to jenom uvitam. Kooperativne beztak nemam s kym a ani me to nelaka.
  • skaven123
    Pan Polacek, hru ktoru si zelate vy, mate na kazdy prst aspon 200(okrem tej kooperacie), hru ktoru mozno Obsidian vytvori, si zelam ja.
    btw, preco by mali ex.Black Isle robit 1000ci klon diabla? nieje dost inych studii, ktorym by to mohli zverit?;)
    • Souhlas! Obsidian je studio, které se nebojí zkoušet nové postupy. Komu se to nelíbí, má tu XY studií, jež kráčejí po vyšlapané cestičce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit