Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • premňa spolu s clair obscur najlepší herný zážitok tohto roku

• Bublavak

Dnes jsem dohrál na jeden zátah a naprosto souhlasím 😉

• Podobne, ja k tomu pridavam este Silksong a DS2. Velmi dobry rok pre hry!

• Super, vďaka za recenziu! Dispatch si rozhodne zaslúži väčšie mediálne pokrytie aj v tunajších končinách.
    Výborne napísané sympatické postavy, pútavý príbeh (veselé aj dosť smutné okamihy, za mňa najväčšie "highlights" sú večerný pokec na detskom ihrisku, fantastický bar fight a samozrejme house-warming párty), veľmi rozumné rozdelenie epizód (iba týždňové rozostupy, aj keď teraz je už celá hra vonku) a aj v recenzii spomínané herecké obsadenie - špeciálnu zmienku si zaslúži výborný Jeffrey Wright v roli večne nadávajúceho sympaťáka Chase-a (má na to dosť dobrý dôvod).

Iste, sú tam aj muchy, napr. ku koncu už mi to prišlo trochu uponáhľané, akoby si tvorcovia na konci 6. epizódy uvedomili že to potrebujú uzavrieť, tak posledné dve epizódy išli odrazu na plný plyn. Viac by prospelo, keby tam boli ešte aspoň dve epizódy medzi 6tou a 7mou ep., ale človek nemôže mať všetko, žejo :) Samotný dispečing nemá veľkú variabilitu, udalosti prebiehajú viac-menej rovnako v každom ďalšom prechádzaní hrou. 

Rozhodne kvitujem, že Dispatch má rozumne ukončený príbeh bez zbytočných cliffhangerov, a pritom stále je tam možnosť pokračovania do budúcna - pri tých neočakávane vysokých tržbách je to v podstate isté.

A čerešnička na záver - v tejto hre som zažil asi najtesnejšie 50/50 rozhodovanie čo sa týka voľby romantického partnera, Yennefer vs Triss pre mňa zďaleka neboli tak vyrovnané, čo sa týka sympatií :D 

• Mám hroznou radost, že se hra povedla a že i samotný herní mechanismus baví po celou dobu. Hře jsem hrozně fandil od dema a jsem rád, že něco takového vzniklo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit