-
Pokud vím,tak něco podobného udělali u EA už mockrát a proto mě ani nepřekvapilo,že to udělali zase.Ta hra ani není taková bomba,aby stálo zato se kvúli tomu hádat nebo rozčilovat.Herně to vychází z hot pursuitu 2 a pokud jsem si všiml,tak nic moc nového proti tomu originálu,který byl mimochodem lepší tam není.Pcčkáři tu byly před konzolistama a budou tu i po nich.Konzole vychází z počítače a narozdíl od ní je PC univerzální a jde s ním dělat skoro všechno,ktomu nemá výkonový strop.Dneska už se dá za poměrně levný peníz dosáhnout vyššího výkonu a lepšího zobrazení.Třeba EA dojde že PC je stále nejpočetnější komunitou a vydělává jim nejvíc.Bez pc by dneska nebyli nic,tak by na to měli myslet.
-
Divím sa niektorým z vás. že ešte tie kydy o nezarábaní Pc hier žerete. Je to proste
tak, že niekto nie je ochotný vynaložiť ani tu najmenšiu námahu pretože na pc nemožno
vyrábať donekonečna tupé hopsačky a skákačky alebo nekonečné rady neustále
repasovaných rúbačiek. dnes chcú všetci čo najväčšie prachy s čo najmenšou
námahou. Iste aj konzolisti majú tiež svoje Halo , Gears of War, Red Dead a iné, ale
celkom dobre sa tam darí aj vyslovene tupým hrám. Vyššie vymenované hry sú tie
ktoré by mali na Pc úspech. Niečo hlúpe nie. Hráči PC sú omnoho náročnejší a presne
preto prestávajú byť zaujímaví. -
stejne je to šlupka :D
-
Proc asi budou prodeje u multiplatformnich titulu na PC tak nizke? Je to jednoduche, spousta lidi ma jak pocitac, tak konzoly... treba si radsi zahrajou na gauci s ovladacem v ruce - nic proti gustu. Urcite si ovsem nebudou kupovat obe verze, kdyz cena jaksi neni zanedbatelna. Jinak, myslim ze do prodejnosti nezapocitat steam, to chce opravdu "koule" ;-)... statistika jak prase. Jinak EA je u me stale jednicka na delani debilu ze svych fanousku. Vsak jen at si rejpnou, klidne muzou hodit do ringu jeste vetsi kravovinu... vas to jeste prekvapuje? Pripadaji mi jako nase politicka scena... tuna pr kecu pred vydanim/volbama, a pak? Dal uz to vsichni zname ;-)
-
máte to pcčkáři stahujete, vypalujete a takhle to dopadá
-
-
hlavne ze ty neumis dat asni headku bez toho anlaogu vykvrdlanyho
-
-
Lžou až se jim od huby práší. Mimochodem, nebyli to oni, kdo natočil video Zondy v Aplách? Ono je to ve výsledku jedno. NFS Hot Purshit ať si strčí za klobouk. Na simulátor dálniční policie tu máme budgetovky Simíra a Lumíra z Krajty 11 :)
-
Jinak řečeno. málo jsme prodali takže nejsou prachy :) ... njn chce to začít hry kupovat a ne pořád stahovat
*1* -
-
Jinak receno, ty prodeje na PC jim kristalova koule ukazala uz v rijnu, takze se uz rovnou vyprdli i na demo. Aneb duvod se vzdycky najde.
-
-
Však jasně.Konzole maj dneska mnohem lepší verze her než pc.
A větší kozolový prodej je samozřejmost.
Xbox FTW -
-
Rád bych ti na to napsal svůj názor, ale nechci vyvolávat flame pc vs topinkovace jakých tu bylo nespočetně.
-
-
Taky jsem byl zatvrzelý PCčkář. Pak jsem přestal být debil, koupil Xbox a nemusím si vylívat svoje zakomplexované srdíčko, že zrovna tohle nebude na PC a nebo že tamto mi nepojede
-
-
Tak asi pro shrnuti vsechny hry uplne vsechny hry se vyvyjí na PC takze si ty vase topinkovace strcte navic vykon nema proti poradnymu pc šanci ani nahodou, ty vaše konzolový loadingi ne fak dekuju nebudu tu cumet roky
) -
To je sice hezký, ale sem si jistej, že debil si pořád. *3*
-
bravo *11*
-
-
-
-
ať si to nechaj :D *12*
-
Kde se stala chyba? Dělají tu dobré, tu špatné hry, za které chtějí prachy, zatímco různých free her, které taky stojí za to, je mraky.