Přejít na výpis diskuzí
Dlouhé video ukazuje novou verzi Final Fantasy XIV pro PC i PS3
27.5.2013 | Petr Poláček
14 příspěvků
-
grafika mě na hrách už dávno nezajímajá a z videa o 720p nelze ani moc posoudit... a ten drak co se na konci zvednul, zamával křídlama .. a najednou zmizel .. tak to byla fakt tečka která to zabila :-) Miniholčičky s culíčkama, kočičíma ouškama nebo ženská v koženejch kozačkách a podvazkama mě ve hrách neberou, to hejkání při soubojích je příšerný a to nemluvím o těch hvězdičkách, obláčcích, světluškách a podobných rádoby "efektech" (kolem kterých jsme v tomhle videu bohužel nebo spíš naštěstí jen proběhli). Díky, tohle asi vynechám
-
já osobně sem hodně náročný MMO hráč... Hrál sem chvilku FF online to poslední a bylo to dost nic moc.. už se mi v těch číslech FF nějak plete hlava... navíc teď v tuhle chvíli už mě ani moc nezajímají MMO, které nemají alespoň nějak akční combat system... Už je to pro mě pasé.. už nehraju žádnou hru kde se nedá aktivně uhybat a bránit.. je na čase aby se to pohnulo víc k soubojovému systému jako je třeba ten Neverwinter online.. tu hru mám po bojové stránce moc rád... Guild Wars 2 už taky trochu měli akční boj i když u Neverwinter Online se mi líbí mnohem víc... Navíc Neverwinter má Foundry tool a to pro mě přepere uplně všechno.. vlastně trávim mnohem víc času ve Foundry tool než ve hře... Do hry už jen chodím zkoušet Foundry jiných hráčů... No trend MMO se mění.. I Tera to ví... souboje se přesouvají k něčemu záživnějšímu... Uvidíme co nám nabídne Skyrim Online.. tam se docela tešim :)
-
-
Akcny suboj je proste preferencia. Tiez sa mi pacil subojovy system ktory mala TERA ale casom to omrzelo. Sem tam mam chut sa vratit aj k tomu standardu pri ktorom nemusim byt neustale uplne v strehu, mozem aj v klude chatovat prip. niekto by si mohol popritom varit obed na elektrickom varici ktory ma pri pocitaci :D
-
-
mě Tera víc omrzela jako hra... ale mam rád soubojový systém Neverwinter online.. ten je fajn... Mě to strašně nudí ten běžný systém... i když ten akční místy neni uplně dopracovaný jak by mohl... je potřeba do toho dát více možností.. třeba si myslim že Neverwinter dělá chybu s tim že je tam jen jedna klasa se štítem.. když obrana štítem je jedna se super věcí na akčním souboji... myslim že uhybání a krytí jsou důležité faktory se kterýma by měli víc pracovat.. a potom to rozložení těch skillů no.. a jejich množství... Ale pro mě osobně je to víc vzrušující a mnohem víc je to o opravdových skillech hráče a ne o statusech....
-
-
-
FFXI se daří i s poplatkama a jak dlouho, ale tohle podle mě tak úspěšný nebude
-
Já vám nevím ... Z celé Final Fantasy byli nejlepší asi oba Tactics a stará VII ... Tohle je už hodně mimo můj zájem a není to jen tím že mi nesedne univerzum , nebo že bych snad nesnášel holčičky s oušky a ocáskem ...
-
Musim uznat, že to vypada sympaticky *15* když už ale, tak asi jedině na PC
-
Náhodou, ja som na to celkom zvedavý : )
-
No možná by už měli PS3 nechat spát, sice je to jenom video, ale i tak jde vidět zastaralost nynější generace konzolí. Proč to nemůže být titul na next gen konzolí, to nechápu. Ale každý, ať si dělá co chce, že:)
-
-
Bude to na PS4. Na PS3 to bude hlavne preto, ze ju ma desiatky milionov ludi a ze to slubovali uz pri prvej verzii.
-
-
japan powa bytš!!
-
Ať mě bůh dloubne prstem do oka, jestli si ještě někdy pustím do pc podobnou mmo sračku...
-
Musí být hodně těžké udělat video snad o 100 záběrech tak, aby na každém druhém bylo v podstatě to samé ..
-
-
Mozno si nepochopil zamer. Ide o porovnavanie rovnakych lokacii na PC a PS3.
-