Přejít na výpis diskuzí
Do bety StarCraft II: Heart of the Swarm už může každý
21.12.2012 | Adam Homola
30 příspěvků
-
popisek jak z nejake reklamy- naladi, ale po precteni pochopi ze tam je furt ten stejnej vtip. beta neni pro vsechny jako pro vsechny..
-
-
jakej vtip? predobjednat si to muze kdokoliv a zadna predobjednavka neni zavazna takze zadny vtip ani hacek v tom neni do bety muze kazdy.....
-
-
Do bety muze jen ten, kdo si to predobjedna cili ne kazdy. Kazdy clovek si to muze predobjednat. To ale neznamena ze kazdy muze do bety. Jen ten, kdo si to predobjedna. *3*
-
-
No, když to byla uzavřená beta jen pro ty, kdo dostali key = každý to mohl být? Tak samozřejmě, jen se musel snažit. Hm, teď může mít klíč opět každý - kdo si to předobjedná.
Wuala! Každý mohl získat klíč, kdyby chtěl ! *2* V Games by měli psát názvy fakt líp no :) -
-
Každý může do bety, protože každý má možnost si to předobjednat. Všechny předobjednávky z Battle.netu se automaticky dostanou do bety. Jednoduché.
Zase nejde všechno nacpat do krátkého titulku. "StarCraft II: Heart of the Swarm" a "předobjednávka" jsou dlouhá slova a titulek by se roztáhl na dva řádky... Od toho je pak text novinky, který ti řekne všechno podstatné. -
-
"Přístup do bety HoTS za předobjednávku" - to by jako titulek šlo. Nevadí mi ani, že to je za předobjednávku, ale vadí mi, že to vypadá, jako by games doporučovalo si to předobjednat kvůli přístupu do bety - a pak to zrušit - protože "pak se to dá zrušit".
Pokud je to jako bonus k předobjednávce, tak rozhodování by asi mělo být opačné, ne? -
nikoliv, klic do bety dostane kazdy kdo si predobjedna HOTS, tudiz kazdy kdo chce.. nebo si snad myslis, ze "kazdy" zahrnuje i moji babicku, pro kterou nejvetsi technologicky problem predstavuje odpovedet na SMS na mobilu, nebo muj rocni synovec, ktery resi problemy typu kam se mi schovala kravicka"? ;)
-
Lojzik: ano a klic do bety dostane jen ten kdo ma predobjednano HotS. Takze ne kazdy.
Navic mam pocit ze na bnetu predobjednavka proste strhne prachy s tim, ze ta hra uz je tvoje takze tam neni zadny predobjednat a pak nekoupit. -
No, ale kdyz si ve sportce vsadis, tak ti stejne zadny prachy nedaj, protoze je nedostane kazdy, ale jeden z milionu. Kdyz si predplatis HOTS, tak dostanes pristup do bety automaticky, neprobehne zadne losovani jestli jsi ten vyvoleny, tudiz plati ze opravdu kazdy kdo chce, s tou podmnozinou, ze by clovek musel byt opravdu jantar, aby prispival na betu a pak nehral plnou verzi :)
-
Ale prd. Kazdy muze vyhrat ve sportce ale kdyz tam prijdu a budu chtit ty prachy tak mi je nedaj, nevyhral jsem. Tzn si pro ne nemuze jit kazdy. Stejny jak s tou betou.
-
me zas prijde, ze po tech letech se SC1 a 2 uz musi byt snad kazdymu jasny, jestli ho to bavi nebo ne, pokud nekdo 10x za sebou rozmlati klavesnici proto ze mu vystrili Banshees/Wraithi tezice protoze zapomnel na observera, nebo prohraje 20 her po sobe protoze si mysli, ze je to C&C a zabedni se v zakladne, zatimco souper zabere celou mapu, pripadne vsechny bitvy resi stylem "select all, +A move" tak asi uz dneska vi, ze ho HOTS bavit nebude, nestoji o betu, nemusi predplacet... my ostatni asi tezko budeme Blizzu delat betatestery, aniz bychom kupovali finalni produkt :)
-
predobjednavka nic nestoji a k nicemu nezavazuje tak kdyz chces do bety tak si to proste predobjednej... kupovat to pak NEMUSIS! UZ TO CHAPES?
-
Z toho se nevymluvíš, prostě jsi čtenáře (mě) oklamal. Otevřu článek s tím, že najdu, jak si to opravdu vyzkouším. A ono houby.
Prǐznej si fakt, že ti jde především o navštevovanost stránek a uvedeni spravných informaci je druhořadé
-
-
-
-
-
-
Jistě, ovšem kdo by se tam hlásil? Každý správný hráč ví, že ty braky od bližžardu se nedají hrát
-
-
bohužel chtě nechtě s ním musím souhlasit aspoň co se SC2 týče
-
-
Starcraft 2 je má jak dobrou kampaň tak dobrý multiplayer který se dá hrát jak ze srandy s kamarády tak i na profesionální úrovni.
-
tak to se seredne pletes prave SC2 je to jedine co se hrat da narozdil od takoveho Diabla 3
-
Tak to je subjektivní názor, protože minimálně já mám StarCraft moc rád a takovej lidí je víc. A 2. díl podle mě vůbec nic nezkazil, prostě pokračuje tam, kde 1. skončil a tak bych si představoval všechny pokračování (a ne to, kam došel Hitman, splinter cell...)
-
-
Velice přínosný komentář.....
-
stálo ti to zato?
-
-
Na SC2 jsem rok neklik ani na ikonu že bych to zas vyhrabal a připravil se na SC2b hmm asi ne *1*
-
Games.cz se zase ztrapnuje. Mesic to fungovalo tak, ze jste dostali betu okamzite po objednani. Games prijde s informaci prave ve chvili, kdy tohle skonci a blizzard bude zvat do bety nahodne a neni jasne, jestli kazdeho.
-
-
Tahle novinka vychází z nového oznámení, které se na webu Blizzardu objevilo dnes odpoledne. Nic starého. Jestli to takhle fungovalo u některých obchodů po omezenou dobu je hezké, ale tohle není žádná časově/kusově omezená akce, týká se všech.
-
-
To uz dlouho damy a panove, koupil sem SC2 v nedavne tydeni akci za 20Eu a chvili nato zjistil ze k predobjednavce za 1200 z Xzone napr je vstup do bety....no co nadelam :D stejne ta hra trpi komplexem EVE, skevele se na to diva, skvele se o tom cte, ale hrat to to je o nervy, clovek sice vi cca co a jak, ale nema ani APM ani mozek na to to zvladat :D
-
Já myslím, že teď už není kam spíchat, 2 a půl měsíce je pořád míń než dva a půl roku, to už se dá vydržet *5*
-
Shodan
-
-
Taky jsem si rekl co pocitac ze System shocku dela u teto hry?
-
Heian
-
taky mě to hned napadlo *1*
-
Klobasor
-