Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moody

    Spekulace:

    Podle me to nefunguje tak, ze vyvojari maji Spider-mana a nechaji si zaplatit, ale tak, ze Sony zaplati za vyvoj extra polozky a rekne: Udelejte nam Spider-mana...tzn ze kdyby Sony nezaplatila, zadny jiny hrdina (pripadne exkluzivni skiny apod v jinych hrach) nemusi vubec vzniknout.

    (A i kdyby to tak nebylo, nemam duvod se zlobit na vyvojare, kteri chteji za praci zaplatit, taky by se na nas mohli vys... a osekat naklady/hru kde to jde)


    • Thanquol

      Vývojáři mají Spidemana? Spidermana mám marvel a ten se rozhodl “nečekaně” uzavřít partnerství s firmou vo vždycky uměla spidermana skvěle prodat a zanimovat, vystihnout.

      Ale muj judgment je silne zastíněn zkušenosti z ps1 kde jsem tento typ hry a spidermana vlastněn poznal a byl mi veleuspesne “prodán”.

      • Carnage666

        Jo jo skvěle ho uměli prodat... 😂 proto ho radši pujčili zpět do MCU protože Sony nevěděla co s ním.

        • Thanquol

          Sony nevěděla co s nim ? Spiderman byl vždycky Marvelu, tak nevím proč by Sony měla nějak tušit co s nim.. můžeš bejt konkrétní k nejakymu konkrétnímu  produktu, nebo licenci od Marvelu? 

          • Carnage666

            "Spidermana mám marvel a ten se rozhodl “nečekaně” uzavřít partnerství s
            firmou vo vždycky uměla spidermana skvěle prodat a zanimovat,
            vystihnout."  Měl sem pocit že píšeš právě o Sony protože předmětem článku je exkluzivita Sony.

            • Thanquol

              Sony ale placnu dostala povolení vytvořit jednu hru. Tu udělala podle mě na výbornou. To že se Marvel distancoval od spoluprace, jak ty třeba tvrdiš, za to nenese odpovědnost Sony, ale Marvel, jako řádný správce nese odpovědnost za finanční výsledek a Podle mě Spiderman stoji za něco opravdu pouze ve hře PS1-PS2, ted ten novej nebyl špatnej (PS3 neznám), ve staré pohádce, nebo klidně i ten posledni animovanej filmek pro teenagery na kterého bude navazovat nová Spidey 2ka na PS4-PS5) Respektive věřím, že Sony, tak jak jsem psal udělala vždy skvělou práci se Spidermanem a toto je v duchu podařeného spideyho přes animak a par exkluzivit buhvi kam možna prostě potáhne a ty bys měl byt jenom rád, že někdo někomu zaplatil i kdyby jen naklady = mzdy za další práci v rámci marketingu i kdyby pouze jako postava a pár animací. zaroven nemužeš byt tak najivní, že věříš, že to bude něco co by mělo jakejkoliv vliv na to jestli ta hra se bude hrát tak, jak ji developeři chtěli. 

      • moody

        Moje pointa se netyka Spider-mana.

        • Thanquol

          To mas pravdu, ale ja tam zakomponoval i názor, ze spis než jednorázový výdaj se jedna o partnerskou smlouvu o mnoha bodech co posiluje obě firmy. Chtějí li udržet krok s disney, které muže operovat a konkurovat komukoliv na kterékoliv frontě, kterou se rozhodne otevřít.

    • Carnage666

      Byl bych raději kdyby tam Spider-man vůbec nebyl než aby ve verzi  PC a Xbox neexistoval, fyzicky a příběhově a na PSku jo.

  • Carnage666

    Tohle oznámení je neskutečný plivnutí do tváře všem fanouškům hry. Máme tu hned několik důvodů proč jsem já osobně naštvanej a stejně tak celá dosavadní fanbase hry. Tvůrci od počátku tvrdili že všechny postavy po vydání budou zadarmo ale aby jsem si já jako PC hráč mohl zahrát za Spider-mana musím si koupit druhou hru pro PS4 a v případě že bych neměl PS4 bych si musel koupit i tu. Hra se v reklamě vyžívá v tom že každý hrdina je unikátním charakterem s vlastním combat systémem, vlastními schopnosti a možnostmi jak cestovat po mapě a tudíž se nejedná jen o reskin někoho ale prostě o kompleteně vytvořenou postavu která bude mít i svoje vlastní story mise a pravděpodobně i záporáky. Takže hráči na ostatních platformách kupují nekompletní produkt.  Na blogu PSka i píšou o speciálním eventu na oslavu toho že Spidey bude ve hře a jak bude zapojen do příběhu Avengerů a píšou že není lepší doba být spider-fanda... ledaže nemáte PS4 verzi hry teda to jinak máte smůlu.

    Jak píšete v článku, herní práva nevlastní přímo Sony a tak museli jedině poslat tučný balík Square aby k tomuhle mohlo dojít. Postava zároveň nebude ta stejná jako ve hře od Insomniacu je to verze Spider-mana z tohohle universa. Tohle je docela průse* a fanbase na Steamu a hlavně na Redditu kde to doposud všichni žrali (narozdíl od Steamu) začíná být pěkně naštvaná. Nejde mi ani tolik o postavu jako o to že uzamknout postavu na jednu platformu je prasárna v kterýkoliv hře. 

    Než mi někdo řekne že nejsem nucen hru kupovat na PC tak i když vlastním PS4 mám pro to svoje důvody. Hru kupuju na PC protože tam mam většinu her a chci 60fps+ zážitek s pěknou grafikou. Kupovat to teď na PS4 která už skomírá protože je na cestě PS5 mi přijde jako hloupost když si já osobně nebudu kupovat PS5 hned jak vyjde. Takže moc nerozumim pro koho tohle vlastně je... hráči kteří nemají PS4 chtějí hru a třeba Spider-mana... těm hra vychází  v září, PS4 kupovat teď v září když má na vánoce vyjít PS5 je docela blbost, takže tohle může fakt potěšit jen lidi co už teď vědí že koupí PS5 a je to prostě jejich preferovaná platforma.

    Tohle se hodně nepovedlo a zatím se k tomu nikdo kromě Sony s jejich oznámením nevyjádřil, vzít nejvíc ikonickou a slavnou postavu Marvelu a dát jí jen na jednu platformu u multiplatformní hry je velký špatný. Kdyby to byla jen dočasná exkluzivita a nějaký skiny jen do PS verze nikdo neřekne ani slovo ale tohle je podpásovka.


    • Thanquol

      Lol. “Ja a celá fanbase”

      A delsi by ten tvůj prispeveknesel? Ještě min stručně to napsat neumíš ?Nebo to tu jako budeš tapetovat názorem někoho druhého? 😁 Jesus



      • Carnage666

        Wow to si mi to nandal, můj příspěvek má větší váhu než tenhle tvůj výkřik do tmy trolle 😉. A tohle je čistě můj názor z mojí hlavy. Líbí se mi že tě rozesmálo to s tou fanbase, no chlapče jak říkám největší koncetrace fandů je na redditu kde i vývojáří dělají AMA takže to jsou fakta. A stačí projít první stránku a všude se sype jen hate na tohle rozhodnutí.

        • Thanquol

          Wow. Já ti to nemusím nijak nandat. Přestaň s tou sebeprojekci. 


          • Carnage666

            Od začátku na mě reaguješ stylem " delši by to nešlo?" "Míň stručně by to nešlo" A ještě mě nařkneš že "tapetuju" názorem někoho jinýho 😀 tak já nevim o co ti jde ale evidentně ses snažil mě vyprovokovat.  Teď mam otázku já pro tebe, budeš Avengers kupovat? Pokud ne co tu ještě děláš?

            • Thanquol

              Ok. To jsou dvě otázky, ale zkusím je nějak zodpovědět.

              Netuším zda koupím něco co se crafti a neztracel bych tou úvahou čas. Mozek to rozsekne za mě až ta situace bude tady - Ikdyz hodně zalezi na marketingu

              Zatím Moc nevím co to Avengers je a proč bych to měl chtit hrát. Asi nejsem cílovka, ale článek se tykal exkluzivní spolupráce mezi konzoli Sony a postavou Marvel. 

  • Ah, krasny pripad exkluzivity, kterou si muzou strcit kam slunce nevychazi. Cilem vubec neni zamereni veskereho usili na jednu platformu (kde vidim hlavni pointu existence exkluzivit). Navic to akorat hazi dalsi klacky pod nohy pro crossplay... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit