Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dlouho jsem koupě nelitoval tak jak tady.. nekonečný stále nefixnutý rubberbanding, lag..mám tisíce hodin v Armě, v Overwatchi (jo jinej žánr, point is že fakt umim střílet) jsem na Hanzovi v masteru, ale tady mě ustřílí stojící NPC, kterýmu vyšiju půlku zásobníku do hlavy.. ukoly od NPC mi prijdou nespecificke, clovek tam bud beha uplne na random, nebo to hraje s navodem.. ja s tim cas travit nebudu, dokud to nebude hratelne.

• PsychoKiller

Tomu rozumím a chápu. Cesta k plné verzi vede přes několik major updates a až hra vyjde někdy v tom roce 2027 tak to bude nářez, protože uprostřed bude ta zóna, na kterou se neskutečně těšíme i tady ve studiu.

• díky za reakci, fandim ať to dopadne podle vašich představ, myslim, že všecko kolem mate super, jen to doladit..

• PsychoKiller

Díky moc za přání. Včera jsme vydali Night Ops a zatím výrazně převažují pozitivní reakce, hlavně ohledně technického stavu a také AI už je více vybalancovaná. Ale pokračujeme a budeme zlepšovat ještě více. Jinak nejvíce jsou lidi nadšení ze způsobu provedení nočního vidění. To náš fakt těší. Konzultovali jsme to s hodně profesionály z oboru.

• KIMCID

A bude v CZ?

• PsychoKiller

Zdravím z Madfinger Games, vaříme tady hodně nových věcí, ale češtinu  ještě naplánovanou nemáme. Až budeme mít přesný plán, určitě se s tím veřejně a s pompou pochlubíme. Zatím budeme doufat, že si hru užijete i bez češtiny. Po nové aktualizaci Night-Ops hra poběží mnohem lépe a těch novinek je tam tolik, že to bude zábava na dlouho.  Stejně to není moc ukecaná hra a česky se můžou bavit lidé ve squadu. Ale rozumím, proč chcete češtinu, čtení úkolů, intelu, různých popisků je pohodlnější mít v rodném jazyce.

• KIMCID

Tak je mě 50. Ruštinu jsem z hlavy vypustil, Němčinu jsem ve škole flákal. A pak doufám že když jste česká firma a tolik si na tom češství zakládáte, tak že hra bude v CZ. Když v tomto směru jdou AAA hry z Polska k nám v CZ, tak snad to dáte i vy. Každopádně vám přeji i nadále mnoho úspěchů.

• PsychoKiller

Díky, tomu rozumím. Náš pohled je ten, že než se dostaneme z předběžného přístupu do plné verze, kdy už ve hře bude vše, co je v plánu, pak ta čeština bude dávat smysl. Přece jen jsme stále menší indie studio a musíme si hlídat náklady, abychom měli dost prostředků na vývoj všech nápadů, které chceme do hry dostat.

• ZOLLINO

Hajpaa hajpaaa a hra vyjde az v 2027. Potom ma zobudte...

• PsychoKiller

V pohodě, díky za zájem, vzbudíme, to uteče jako voda. Zatím si hru můžete přidat do wishlistu, probuzení pak bude více příjemné :)

• ZOLLINO

:)) Diky za milou odpoved. Rad hraju hry az kdyz sou hotove, abych si vychutnal vsechny features plne hry a ne po castech. Kazdopadne, celkovy zajem o hru mne tesi, ja si vsak teda jeste par let pockam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit