Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bez urazky.nevim jak na pc.ale, chvastali se ze je to nejhezci fps na konzolich.coz neni pravda.killzone2 a 3.jasne vede.spis semi libila 2.muj nazor.ten dym,vybuchy prosvitani slunce,stiny.jak je mozny,ze stiny nejsou kostickovany,ale normalni hladky,nez u multiplatform fps.museji pracovat z necim jinym nez s direct x.muze mi to nekdo vysvetlit?
  • a chtel bych vzkazat cryteku,at uz udelaji poradnou hru!a ty svoje tech dema co ten engine dokaze si strci do prrr.zatim toho moc nepredvedli,a jen par studii si pujcilo jejich engine a jeste to stalo za prd,viz sniper elite v2 nebo jak se ta blbost jmenovala.At udelaji neco jako uncharted a pak to odvolam.jinak nic moc.
  • na killzone to nema!A na pc takoveto hry nema cenu hrat.staci mensi detaily nebo rychlost a clovek je znevyhodnen.na konzolich mají vsichni stejne parametry a pak uz je to na dovednosti hrace.Hurá už mám klávesnici na PS3:) *1*
  • Co se tyce technicke stranky hry tak jsem spokojeny. I na moji 560 GTX to vypada naramne, kam se hrabe nedavno dohrane FC3. I bez beta driveru ktere nVidia pripravila mi fps nespadlo pod 50. Vzdy jsem mel jeden z nejlepsich pingu a tim nejak nadseni konci.
    Doufam ze jeste poladi hitbox, hlavne u luku bylo patrne ze staci zasah do palce u nohy na zabiti protivnika ( muj zasah). Hunter mod me svoji zklamal, cekal jsem hodnotnejsi a smysluplnejsi napln nez jen hru na honenou a kempovanou i kdyz se mi v nem docela darilo.
    Ovsem hlavne na letisti meli Cellove navrch, snad jen kazdou ctvrtou hru dotahli "lovci" do zdarneho konce.
    MP bohuzel nevybocuje z sedi prumeru, pocitam ze u nej neztravim o nic vic casu nez u BF3, nebo pred lety u CoD. Co take clovek muze chtit od ratata, bum, prask a porad dokola. V kampani snad Crysis obe zminovane znacky predci?!
    • Na jakem hrajes rozliseni? Ja 1920x1080 se stejnou kartou a i5 a mam 30 fps ve vetsine pripadu....vim ze tohle je problem ktery se resi na forech, ale tohle proste neni to co od te hry cekam.
      • Jen 1440x900, vypnul sem Vsynch ale jinak vse nechal jak se hra automaticky prednastavila. Ovladace GK mam predposledni certifikovany, puvodne byli pro FC3.
        • Me se hra prednastavila sama u vseho na high, ale moc plynule se to hrat nedalo.
          Dal jsem vse na medium a jde to,ale i tak pri velke skrumazi FPS neprijemne skakaly dolu.
          Sestava i5 760 3,3Ghz; 8GB DDR3 a Radeon HD7870, rozliseni 1920x1080
  • "celé to vyvolává pocit, že se Crytek snaží multiplayerovou stránku hry tlačit mnohem více, než singl"

Oh wow to je teda prekvapujici -_-

Proste doba si to zada
  • na kompetitivní progaming to asi nebude, takže nic pro me zustavam u cod
    • Jak může být někdo tak zdegenerovaný... ach jo . Nevím co vás na tom CoD tak baví. Mě to vydrželo sotva 1 měsíc...
    • Vrook
      *15* *15* *15* *15*
  • jak je to naročne na hw,stačí gtx560Ti ? hw naroky co se pišou malo kdy odpovídaji skutečnosti,tak se ptam těch co to začli hrat,díky :)
    • jestli ti jede battlefield 3 nebo crysis 2 melo by i tohle
      • V skratke asi takto, az na par efektov, ktore su precackane na sposob bf3 a rozostrovania lacnej cinskej kamery, ked sa pozries s nou do svetla, je to to iste co Crysis 2 pod Dx11 s podivnym filtrom do dialky, ktory vsetko nejak umelo rozostruje..Optimalizacia je naprd, vzhladom na to, ze tie mapy su uplne prazdne s minimom objektov, cize logicky by som mal ovela viac fps ako pri C2 a hlavne, ked chces, aby ta hra nejako poriadne vyzerala, musis zapnut AA aspon na medium, co mi dropne fps na gtx 680 na 35 az 40..Multiplayer je odrhovacka a kopia z inych hier, absolutne bez napadu a len skorirovane mody, zbrane magicka presnost a ziadna recoil..Cize ta hra v nicom nevynika, genericka fps s grafikou z minuleho dielu a o to horsou optimalizaciou.
        • "Magicka presnost a zadny recoil" a to srovnavas s cim?
          Zkusil si ten tezky kulomet? Ja si pod pojmem magicka presnost a zadny recoil predstavuji neco zcela uplne jineho!
          Ale to ponechme stranou, ja si naivne myslel ze Crysis 3 je scifi strilecka kde tvurce nesvazuje autenticita a on to zrejme ma byt konkurent pro ArmA 3?!
          Hmm, mrkev v zime, sanky v lete. *8*
          • Nie, naozaj by som nechcel, aby to bol konkurent Army, lebo by sa to potom prvy rok nedalo vobec hrat ani na low poriadne, malo to 1000 bugov a bola by to zabugovana beta navzdy ako je arma 1 a arma 2, v tom sa zhodneme *3*
      • battlefield 3 hraji na střední detaily na malej mapach se to drží nad 60 fps,když mam vše na ultra tak 35-40 fps
  • včera večer jsem to hrál asi dvě hodinky a dneska se zase těším, až přijedu z práce a budu si moct dát dalších pár kol... prostředí je sice trochu nepřehledný, ale během chvilky si člověk zvykne a jak si párkrát projde mapu, nemá s tím problém... grafika je parádní (jedu všechno na high při 1920*1080 bez AA), překonala moje očekávání... co se týče herních modů, nejvíc mě baví hunter, a to z obou stran pohledu, lítat s lukem po mapě je stejně zábavný, jako lítat tam za vojáka a snažit se luku vyhnout *1* celkově je hra svižná, člověk je neustále v pohybu a ikdyž je to trochu víc hard než multiplayery, co jsem za poslední dobu hrál, hrozně mě to bavilo *4* kdo na to máte mašiny, tak rozhodně neváhejte a stahujte, myslím, že vás to přiková k židli na pěknejch pár hodin *1*
  • Pete.palis
    včera jsem hrál betu a nevím mno...asi jsem jedinej, ale mě to moc neoslovilo *9*
    • Koukám, že je nás víc. Taky mi to přišlo jaksi....nudný. Jak už bylo řečeno, strašně sterilní. To i šílenej rozhopsanej UT3 mě baví víc
    • To bude tím, že ta hra je chladná a sterilní. Crytek byl u mě vždy jen o technologii.
      • Teda abych nekřivdil, tak level v "doupěti" mimozenšťanů v prvním Crysis byl docela pohlcující zážitek, ale jinak fakt chlad.
      • calwin
        tak keď mi dnes kamarát u piva zadrel že crysis 2 má super dej tak som to pivo skoro vyplul... že 3-4 misie ktoré prejdem a konečne som na mieste "šialeného" vedca a hurááá konečne som sa posunul v príbehu niekam z bodu A do bodu B no a ako to býva padne veeeelka bomba, padne 5 mrakodrapov a musím sa presunúť do bodu C (zase 6 misií)... v tom si myslím že práve leží problém celého crysisu... všetci riešia grafiku ale to čo v tej hre byť MÁ to tam práve nie je...
    • Tak tak. Mě přijde že to studio vůbec neumí dělat multiplayerove mapy. Hrozná nuda
    • Hele nejsi, taky sem z toho nebyl nějak extra odvařenej.
    • Presne tak. Cely Crysis 3 MP je akurat recyklovany Crysis 2 MP... Ak dos3eru aj SP, tak vskutku dakujem pekne... *11*
      • Shaker
        taky sem to vcera zkousel 10 minut a uz u crysis 2 mi to prislo jako CoD multiplayer, coz je proste silena rezba ala unreal tournament, az na to, ze UT (1999) bylo famozni a myslim, ze uz ho nic neprekona... nevim, neni muj salek caje, ale nerikam, ze je to spatny, jen me se tenhle styl nelibi.
  • Bojim se, že to pro hrace (lidi co to vubec utahnou) bude to bojiště docela zmateny, ale mužu se mylit. Ze sestřihů si obrázek dělat nebudu.
    • Musím nesouhlasit, včera jsem hrál asi 4 hodiny a o nepřehlednosti se nedá mluvit.
    • zatim sem hral betu a ten hunter mod je strasna sranda, bavi me vic jak Crash site, je to docela napinave kdyz zbyvate jako posledni clen Cell proti vsem tem hunterum *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit