Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro mnohe z vas to bude asi velike prekvapení, ale parkour se da delat i ve skutečnosti. neni treba sedet kvuli tomu u pc
  • Vyzkoušeno na PS4 a bavilo. Jsem rád, že duch původního ME zůstal a nabalilo se několi dalšich věcí, které fungují dobře a dělají hraní zajímavější (i když nutnost odemknout si dovednost "kotoul po dopadu z větší výšky" mě trochu překvapil, čekal bych, že takový základní "trik" bude dostupný už od začátku).

    Rýsuje se to dobře. *4*
  • Ahoj, v 15 odstavci, 5 řádku máte překlep ve slově shield *3*
  • Od druheho dilu ocekavam propadak ve stylu Mass Effect 1 vs Mass Effect 2.

    Ma zasadni otazka na toto dilo je: Je pro hrani potreba Origin?
    • ME2 bylo mnohem lepší než ME1....
  • Jednička svého času měla hodně něčeho zajímavého. Po tom co jsem hrál tuhle betu jsem dost zklamaný.
    Tahle hra nemá nic. Na dnešní dobu je to promarněný potenciál.

    Nejvíc mě snad iritovala právě ta "otevřenost" prostoru. Beztak jsem měl pocit, že běhám pořád na stejné trase. Postavy kolem na mě nereagovali, kromě úplně hloupých policajtů. Parkour je mnohem uvěřitelnější v Dying Light a náplň úkolů je silně vycucávaná z prstu.

    Navíc hlavní postava byla v jedničce mnohem sympatičtější ;)
  • Mně se nelíbí, že ji změnili ten obličej... Asiatky se mi hrozně líbí, tak nechápu proč má teď bradu jak bulldog.
    • C-BEAM
      je to sice otázka vkusu ale také si myslím, že v prvnim ME vypadala mnohem lépe.
  • novy mirror edge je uplny fail. Ziadny open world, linearna cesta. Ultra debilna AI, taka sa dnes len tak nevidi, nudny svet bez zivota a trapne ulohy.
  • Jack1947
    Ten otevřený svět se mi moc nelíbí stejnak i to že musíte být stále ONLINE ( takže vám vypadne připojení asi smolík tedy pokud to není provedné jako u Division kde se to uloží do Cloudu a pak pokčajuete kde jste minuler skončily).

    Jo a potom taky ta naprostá ignorace Phenom II/Intel core uřivatelů je taky dobrá... takhle hra jim nepojede ani kdyby se po**ali. Nicméně já bral vždycky Mirrors edge za takovým rychlý experiment co vyšel... pokračování ... já nevím no ani jsem ho moc nečekal.
  • Mě se osobně se beta líbila.Vůbec nic mě nepadalo a běželo to velmi solidně,když opominu sem tam nějaké poškubnutí(ale je to beta,tak se to dá očekávat).Dneska jsem to už odinstaloval.Běhal jsem tam asi dva dny a v pohodě vše dokončil.Jestli teď tedy vydali nějaký patch už testovat nebudu.Počkám na plnou verzi.Jinak ale si myslím,že optimalizace bude fajn.
  • ten novej mirorsedge je naprosty fail, tento clanek je hodne podivnej

    staci se podivat na toto a cloveku dojde ze se jedna jen o dalsi zniceni znacky pod taktovkou diceEA
    https://www.youtube.com/watch?v=IV0M6prEfHA
    • Jinak článek je celkem přesný a i dle diskuzního fóra k betě, se to lidem co hráli původní Mirror's Edge hodně líbí a já s tím souhlasím, žádné zničení značky to není, jen mírné vylepšení
      • C-BEAM
        tak to asi čtu jiné fóra, mimochodem speedrunnery jsou z Catalyst poměrně zklamáni, hra je jasně cílené na co nejmasovější publikum a na náročné hráče se nemyslelo. A nevím zda by se repetetívne procházení stejných míst dalo nazvat jako vylepšení nebo nutnost odemknout základní pohyby které byly v jednotce samozřejmostí mi také nepřipadá jako krok vpřed a už vůbec ne trapné cutsceny každých pár kroků či nutnost být stále online, ikonky a stopy na stěnách aby cestu našel i člověk který se neumí zorientovat na toaletě také nepomáhají si hru užít více než jednotku.
    • Horší video ze hry jsem snad ještě neviděl, milion střihů, neumí snad ani projít tutorial a na TitanX mu to jede na medium, to je prostě LOL.
      Našel bych si jiné video.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit