Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • připomíná to bojovku skříženou s bulletstormem, nejlepší herní žánr EVER *16*
  • nechápu, jak může mít u týhle hry problém s grafikou
  • IMHO mám pocit že hratelnostíí je to docela Bulletstorm nebo Call of Duty; odměny typu +100 KILL , DEMON_ARM KILL, Darkling ASSIST atd. a krvelačná honba za nákupem nových fatalit, to není nic jinýho než offline Call of Duty. Co v Call of Duty není je kombinace 2 Darkness paží + 2 zbraní (Dual wield jako v halo) plus Darkling k tomu. Máte tolik možností co dělat že se buďto poserete nebo rozjedete šílenej guilty pleasure masakr. Jednoduše řečeno,
    takhle dobrou akci jsem na xboxu dlouho nehrál, v plné verzi bych si možná dokázal představit pár "logických hádanek" pro uklidnění tempa. Grafika v kombinaci s atmosférou boje s vnitřní temnotou (která vždy vítězí abyste si mohli užít masakr) je KULERVOUCÍ *12* Teď mě spíš zajímá, "Mám si jít koupit Darkness? Nebo Darkness2? A jak dopadne můj boj s vnitřní temnotou? A co Jan Tleskač?
  • Veskoslav
    Snad nezklame, protože to by bylo skutečně zklamání.
  • až na tu podělanou grafiku.... s tou to po5rali
    • predloha je komiks v tom pripade ze stylizaci grafiky nevidim problem
      • Masa-san
        No já vidím problém v tom jak je to barvité a živé jak velikonoční výzdoba. I komiksová grafika se dá vykreslit řekněme temněji.

        Edit: tak oprava některé gameplaye vypadají temněji než jiné gameplaye a screeny u toho článku. Takže zatím držím .... zavřenou *1*
  • misho8723
    Sa strašne teším na toto pokračovanie pôvodnej hry, ktoré som kvôli tomu, že vyšlo len na konzoly, nemohol si zahrať. Síce iné štúdio robí tento diel, ale zatiaľ to vypadá vcelku dobre. Videl som aj skutočný začiatok hry (demo predstavuje tiež začiatok ale je inakšie poskladaný) a vypadá to síce hrozne akčne, ale veľmi zábavne musím povedať. Čierny humor tam je, Mike Patton tam je, veľmi pekná grafická stránka taktiež a po príbehovej stránke sa to tvári zatiaľ lepšie ako jednotka + originálne prvky, čiže minimálne to demo nech je tu už konečne :)
  • Mustaffa
    Více či méně souhlasím s autorem článku... Také se mi to zdálo dost překombinované a těch možností co s nepřáteli je opravdu hodně na to kolik se jich na Vás valí. Oproti jedničce, která byla opravdu skvělá hra je to velký skok dopředu, ale vůbec se nedivím, protože potenciál využití možností kombinace střelby a samotných chapadel (Temnoty) je velký. Zatím to vypadá na vydařené pokračování se vším všudy... Akčnější, krvavější... A palec nahoru dávám rozhodně za vydání demo verze, to se moc už nevidí v dnešní době vydávat dema her, které teprve vyjdou a ještě to jsou očekávané tří A tituly, také mám již předobjednáno v limitované edici.
    • koukal jsem sice jen na video na yt ale vypadalo to vážně výborně :) moc se mi to líbilo :-) pořádná akční řežba!
  • Vyjde demovka?

    Super.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit