Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím kterej trotl měl nastarosti cz dabing ale totálně to postal, jak člověk co sleduje filmy normálně v angličtině musím řict že tenhle film má ten nejhorší dabing co sem kdy slyšel ,půlka dialogů vůbec nesedí s originálem jak guldan nazačátku otevírá dark portál jeho dialog v čestině je totálně směšný (a ten jeho hlásek lol) dokonce tam místo jeho posledního slova (all of the HORDE) dali jen jakýsi skřek, prostě totálně odfláklé , ti co ten dabing dělali by měli být okamžite propuštěni a nikdy nedělat na dabingu znova. po 10minutach sem ten fiml musel vypnout a vrátit se k originálu v angličtině.
    A ten rozhovor mezi Durotanem a Drakkou ROFLMAO prostě hnus.

    DOPORUČUJI sledovat pouze v angličtině s titulky !!!!!!!!!!!!!!!
  • Jack1947
    Jako neznalce předlohy se mi to celkem líbilo, i když teda asi herecké výkony žádná hitparáda a že by se Orci chtěli spojit s lidmy to mi taky nepříjde uplně nej řešení a asi by ve finále až tak moc nechtěli (či lidi s orky) Ty boje mi přišli taky poněkud komornější například Hobit byl tak o minimálně 2třídy víš.

    Suma sumárům to ani tak moc špatné nebylo a je už ted jisté že to bude minmálně tak trilogie ( viz první střet) Dal bych za efekty a především Orky tak 80% (do kina zas asi ne)

    Je to ale asi hlavně proto že neznám Lore, a tudíš jsem nezaujatý divák byl. Proto mi to nepřišlo, špatné ano hloupé zdlouhavější scény tam byli ale vyloženě zas tak hrozné to nebylo.
  • Hodně slabý film, nejde ani tak o to jestli je to kopie Warcraftu nebo není, nebo podle knížek, prostě film jako takový je o ničem, dialogy, scénář, přeskakování děje, rádoby vtípky, trapná Garona která z ničeho nic je po boku krále :))), a říká svoje názory králům a generálům, snad nejhorší byly scény větších bojů kde orkové byly jak mouchy a najednou neměli sílu, Lothar říkal že silou orka neporazíš a pak bojovali vojáci jeden na jednoho a pohodička, kdyby půlka armády neodešla do Stormwindu přes portál tak orkové nemají šanci,,, atd atd to bych psal dlouho...
    Nejde o to jestli jsem fanoušek nebo ne, ale film je o ničem... počítačové animace super ale jako hráče pc her mně to nemůže překvapit, myslím jako pěkná budova, kolem stromy a nebe atd ...
  • Klasicky Kviteckov jako WoW. Proti tomu nemam namitek. Ale zpracovani ILM nedotahli a jsou tam nepripustne kontrasty. Viz. fyzika/uveritelnost(orcske polystyrenove zbrane, velmi nepodarene davove sceny s vizualem traileru z prvnich dilu Diabla a Warcraftu). Taha to za oci az moc.
    A do toho samosebou zhovadily lore, ktery zacal kopirovanim Warhammeru a skocil ve zmeti nevkusu. Blizzardi orc je zkratka nepovedena freakshow ...
  • Dneska jsme s manželkou také na Warcraft zašli a nám se tedy líbil moc. V lore mám díry a bordel :). Strategie (1,2,3) jsem hrál jako malý (hlavně tedy 1,2), takže jsem tenkrát z pozadí moc nepobral, lepší přehled mám až v ději W3 a pak z WoWka, které jsem hrál poměrně dlouho (od TBC až po Draenor). Po shlédnutí filmu mi to donutilo otevřit weby s rozepsaným Lore a byl jsem až překvapen, že se do filmu dostalo minimálně 70% skutečného Lore z kapitoly odpovídající ději pozadí Warcraftu 1 (Temný portál a pád Stormwindu (Warcraft: Orcs and Humans)), i když se tam kapitola nevešla celá, respektive děj je trochu pozměněn, ale v podstatě toho ve výsledku sedí s lore hodně.
  • nekromant33
    Je to dobrý. Pocit uspěchanosti zejména v první půlhodince chápu. Tam bylo asi nejvíc cítit, že se stříhalo, aby se dostali na ty dvě hodiny (za což by producenti zasloužili přes hubu). Na Draenoru se měl určitě zůstat dýl (byly dřív ukázány scény, ve kterých figuroval například i Grom, který nakonec ve filmu neřekne ani slovo a je tam jen tak na pozadí). Ironforge taky nejspíš bylo využito původně trochu jinak a s Lion's Pride Inn by se nestavěli, kdyby se tam měla odehrát jen ta 2 minutová scéna.

    I tak je ta výprava pěkná, stylizace se mi líbila už od prvního traileru. MoCap orků je po Glumovi a Avatarovi ten další krok v technologii. Souhlasím s tím, že osud orků a hrdinů na jejich straně mě zajímal víc než lidi. U těch mě zase překvapilo, že Khadgar, který mě přišel z trailerů hroznej, je tady vlastně asi nejlepší postavou. Ne že by Lothar byl hroznej, ale ten herec vypadal, že se do tý role docela zažral. Garony jsem se také obával, ale byla nakonec docela fajn. Jen ten "zvrat" na konci by imo vyzněl líp, kdyby byl jak v předloze.

    Nedokážu se vžít do kůže lidí, co Warcraft neznají, ale říct, že děj (v zásadě primitivní, ale zajímavej) někdo nepochopí, to víc říká o tom člověku, než o filmu. Může hrozit nepamatování si některých jmen, ale vzhledem k tomu, jak je film člověku tlačí do hlavy, tak to opět víc vypovídá o tom, jak je někdo schopný věnovat pozornost.

    I přesto, že jsem s výsledkem spokojený a s přehledem jde Warcraft označit jako nejlepší adaptaci hry, tak doufám, že se film dočká Jonesem naznačenýho director's cutu.
  • Film se mi moc líbil, ale jak už zde bylo řečeno, chtělo by to film víc natáhnout, což by možná, i když spíš ne, mohlo vyřešit tu strohost lidských rolí.
  • Prostě se neubráním srovnání s LotR, tady Warcraft propadá na celé čáře, ať už to porovnávám s jakýmkoli dílem (samozřejmě je ale také otázkou rozpočtu). Co podle mě nejvíce sráží film, jsou ale neskutečně amatérské herecké výkony. Travis Fimmel a Ben Foster se sice snaží, ale minimálně druhý jmenovaný má rozhodně na víc. No a pak je tu Dominic Cooper, snad to nejhorší, co mohlo film potkat. Paula Patton má rozhodně šmrnc i ve svých 40, ale tady to byla také spíše nouze s bídou. Gryf parádní, exteriéry také, efekty zj. u magie nádhera, chyběla mi nějaká epická bitva popř. souboj (neřekl bych, že tam je alespoň jediný, který má šťávu, jak tvrdí kluci v článku). Ve stylu csfd 2,5/5. A ještě varováním přes strašlivým dabingem !!!
  • magoři jste se všici dívali na webrip ne co dali na film watch že všici říkáte že tam jsou špatné efetky a špatná kvalita zajděte si do kina a nečumte na web rip a budete mít s toho lepší pocit
  • Mohu říct pouze jednu věc.
    Tech 123 minut života mi už nikdo nevrátí a následky se budou vytrácet ještě dlouhé týdny *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit