Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    SOlidní propad tohleto a ty přepálené barvy 🤮

  • Tak u me presne naopak...od ,,diablovky,, necekam nejake reseni puzzlu a enviromentalni hadanky, ale plynulou reznicinu, zvysovani lvlu a sbirani lootu :) Ale tak me stvaly ty hadanky i u klasickych Darksiders takze asi nic pro me.

    • PCMR

      Hlavně od Diablovky čekám normální "reálnou" vymakanou grafiku a ne tenhle omalovánkový wow-style sajrajt s uhlazenýma siluetama, předimenzovaným armorem a kreslenýma texturama. Už mi tahle móda nechutně leze krkem. Udivuje mě, že má pořád ještě někdo žaludek tenhle kýč recyklovat. Dokonce i sám Blizztivision si uvědomil, že u Diabla 3 to byl přešlap.

  • Corvus

    "Není to jako v Diablu, kde se na vás prakticky neustále valí další a další nepřátelé. Darksiders Genesis umí vychladnout.
    Nechá vás prozkoumávat mnohá zákoutí patrových kobek skrze spoustu
    environmentálních hádanek a dojde i na platforming, díky kterému se
    dostanete v rámci úrovně na vyvýšená či hlubší místa s kýženým lootem."

    - vynikající zpráva! Přesně tohle mě zaujalo a snad i proto mě Diablo III nechává chladným. Ačkoliv ho mám doma na polici i s datadiskem. Bohužel je to "jen" řežba, Darksiders zní mnohem lépe. Díky za skvělé info, Patriku.

    • twicer

      Tak myslím že diablo hlavně cílí na dlouhodobější hraní/ řezání pár čudlíku do zblbnutí, to není jednohubka jako tohle. Každopádně naprosto chápu tvé nadšení, sám mám jen trochu obavy aby těch několik puzzlů nezačali příliš brzo recyklovat a po pád hodinách to nebylo jen nutné zlo.

      • To se jim teda moc nepovedlo, me po dohrani prihebu absolutne presla jakakoliv chut pokracovat, ale w/e, kampan a filmecky byly skvele :)

        • twicer

          Já bych řekl že docela jo  :) Hra nabízí spousty výbavy a kombinací, o které po prvním zahrání nemáš ani tušení. No a příběh nekonečný být nemůže. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit