Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

Black State mám ve wishlistu od oznámení. Právě z důvodu chybějící akce typu MGS/Splinter Cell. Jediné, z čeho mám obavy (zlatá patka!) je příběh. Tam, kde Splinter Cell byla vojensko-špionážní plíživka, tam Black State servíruje rohaté démony (?) a psychedelické výjevy typu: "Jdu na sever, pořád jdu na sever (skrz základnu) a najednou jsem ve vagónu metra!" 😂 Což, pravda, trochu zavání spíš MGS než Splinter Cellem. Ale nebudu nic odsuzovat. Uvidíme... Času cisterna. Jo a ještě mi vadí typické magnetické umístění kvérů na zádech a la JRPG... Chtěl bych asi něco více reálného. Jinak po stránce designu to vypadá Kodžimovsky precizně.

• Magnetický držák na zbraně na zádech je bohužel až příliš častý. Včera jsem viděl video, kde s expertem na zbraně rozebírali novou Mafii a ten byl vysloveně nadšený z toho, že konečně někdo udělal hru, kde puška na zádech visí na popruhu a není magneticky přilepená (technicky vzato přilepená je pořád, ale aspoň se namáhali s vymodelováním toho popruhu). 

• uaxpk

Mě víc zaujal korejský Mudang: Two Hearts. Každopádně to chce nějakou "náhradu" za Splinter Cell.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit