Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sorry haters... ale nejlepší "pirátská" hra co jsem kdy hrál byl AC Black Flag. Byl to taky pro mě ten nejlepší AC, dokonce lepší než Brotherhood... Takže laťka je hodně vysoko.
    • kkING
      nevim jestli nejlepsi AC(ty novejsi jsem zatim nehral), ale jedna z nejlepsich piratskych her urcite, az me prekvapuje, ze neudelali nejakou odbocku k samostane hre. Asi rok zpet jsem si ji znova nainstaloval, protoze po shlednuti serialu black sails jsem byl "nadrzeny" na piraty *1*
    • Souhlas souhlas. Jedinej AC kterej mě bavil a stále se k němu vracim.
    • Já souhlasím, podle mě at už se na to člověk díva jakkoliv tak AC:BF je graficky nejkrásnější, gameplayově nejvychytanější a příběhově nejzáživnější hra o pirátech od dob monkey islandu. Pár her se snažilo na pirátské vlně svézt, ale budto si natloukli na grafice odporných animacích nebo nezáživným gameplayi, takže já doufám že se oběví hra co bude ještě lepší než black flag, jestli to bude sea of thieves no to se uvidí.
      • Jack1947
        Jediné co tam stálo za to byli lodní bitvy a ton jen ze začátku.
        • Já neberu BF k celku ale k pirátským hrám, řekni která jiná pirátská hra měla lepší grafiku, lepší animace, lepší gameplay nebo příběh, jmenuj jednu.
          • Jack1947
            To je sdocela smutné že pirátská dobrá hra byla AC a nic lepšího není.
          • tomocz
            Já jsem kdysi hrál Piráty Karibiku. Lehce na motivy filmu, ale jinak si jdoucí svou cestou. V lecčems to bylo podobný Black Flagu - 3rd person pohyb a souboje s panáčkem, lodní bitvy... ale ty lodní bitvy mi přišly o něco realističtější a propracovanější. Už si to teda moc nepamatuju, ale myslím, že tam šlo i zabírat lodě, takže člověk začal s malým člunem, ale když byl šikovnej, tak mohl časem v bitvě "zrekvírovat" bitevní loď a užívat si stovky děl.
            • walltar
              Jo tu hru sem měl rád... i když si pamatuju jak to bylo šíleně zabugovaný. Ale když potom člověk měl 4 manowary ve flotile, tak to byla paráda.

              Původně to bylo pokračování hry Sea Dogs, která taky nebyla vůbec špatná.

              Asi bych řekl, že sem si ji tehdy užil víc, než Black Flag. Už jen díky tomu, že sem mohl zabírat větší a větší lodě.

              Ale jedna hra co mě opravdu bavila byla stařičká hra Corsairs... 2D top down.

              No a další hra co mě bavila víc, než black flag bylo Pirates of Burning seas... když o tom tak přemýšlím, tak zrovna Black Flag mě až tak moc nechytlo.
  • sry článek jsem nečet takže nevím o co jde ale piratska tematika, mmo a graficka stylizace, to se mi líbí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit