Přejít na výpis diskuzí
Dokážete přežít v multiplayeru Aliens: Colonial Marines?
21.11.2012 | Adam Homola
33 příspěvků
-
Téhle hře sice fandím, ale zatím mě moc nepřesvědčila. Počkám si na pořádný gameplay video po vydání a pak se uvidí.
-
Nechápu, jak na konci roku 2013 může hra vypadat tak naprosto ohyzdně. Naprosto úcvatně příšerné animace, grafické zpracování daleko za úrovní AvP, no prostě béčková zbytečnost, kterých je na trhu miliarda.
-
-
jj, kdykoliv vidím video z téhle hry tak si říkám že vypadá jako budgetovka ... z roku cca 2005
-
samozřejmě, že tam mělo být ke konci roku 2012:-)
-
-
Mne to stale pripada beckove... *7*
-
Ja vim, co udelali spatne, Chybel jim smartgun. Tesil jsem se na ten jeho vysoky zvuk davky, co byl v jednicce... next! :)
-
-
cože v jedničce jestli myslis film tak asi tesko tam zadne zbrane nebyla
-
Smart gun tam mas :) Podivej se znovu :)
-
-
videl nekdo z traileru neco poradne ?:D....
-
Sakra tady na tu hru jsem uplně zapoměl (což mluví jen o tom, že jsem ji víceméně osobně odepsal) ... ten začátek traileru byl atmosféricky slušný, pak když se to rozjelo už to bylo slabší (což ale hodně bylo dáno tím, že to byl MP), nějaký pokrok tam je ... no uvidíme, hlavně chci pořádný bechderoucí single s atmosférou jako v Alienovy 2... nic víc mě nezajímá u této hry. Buď se to povede a jdu do toho nebo ne a kašlu jim na to.
-
V puvodnim AVP mam nahrano neco hodin v multiplayeru a muzu rict ze tenhle mod se mi velice libi a bude to pro hrace opravdu zajimavy zazitek.
Prece jenom ve 4 proti horde Alienu ... to bude chtit silne nervy a sverace. Moc dobre si pamatuji kdy jsme hravali 2 marinaci vs 3+ vetrelcu a marinakum se ke konci tak klepala ruka ze neudrzeli ani cigaro :D
A co se tyce toho nasviceni, tak bych to videl ze si schvalne marina vybyrala cestu kde je svetlo (prece jenom by to byla jejich nevyhoda kdyby lezli nekde po tme), jestli mam pravdu ukaze az cas. Kazdopadne s ozvucenim jsem jiz pravdu mel :) Tak se uvidi
Proto znovu rikam a opakuji "Pockejme si na vysledek" a az pak muzeme hru odsoudit a poslat do horoucich pekel (v pripade ze si to zaslouzi). -
Dokážete přežít v multiplayeru NATURAL SELECTION 2?
-
-
Jaký to vlastně je?Vyplatí se do toho jít?
-
-
Je to pecka, jdi do toho.
-
-
-
Já jsem teď celkem na vážkách, protože ve walktrough kde ukazovali první misi zněla pulzní puška jako "AK47", ale tady v cca 1:30 už to zní jako originál *4* Má někdo tušení jak to teda je? Já vím, že řeším blbost, ale zvuk pulzní pušky a smart gunu je prostě nenahraditelnej *14*
-
-
Heh, tak nejsem evidentně sám, komu přijde že na zvucích zapracovali.
Předpokládám, že ozvučení z tohoto traileru bude i ve hře. Buď Gearbox poslechl hlas komunity, která se původní zvuk nelíbil, nebo ve starším buildu prostě ještě nebylo finální ozvučení. -
-
Rekl bych ze puvodni trailery byli na popud nejakeho PR managera a museli to vypustit ikdyz meli ve spouste veci jen placeholdery (tedy i te pulsni pusky)
-
-
-
nejsem priznivec cele alien serie, ale tenhle trailer je vylozene nasycen atmosferou, kdy dava moznost cloveku pocitit, ze uz zustal sam a musi to dotahnout do konce...pecka
-
-
ironie? vzdyt je to akcni jak das.. kdyby tam nedali ty titule tak bych nad tim ani neuvazoval, ze jde o survive..
-
-
Akcni jak das? Rekni mi co si ty prestavujes pod pojemem dostan se z bodu A do bodu B na vetrelci zamorene zakladne. Prece jenom kdyz si vzpomenes na film "Aliens" tak tam se alieni taky moc se strategii neparali a bezeli primo na cil stylem "na ztraty nehledme". Takze komentar od Fleara povazuji za adekvatni a z traileru je citit poradna atmosfera.
-
-
ved prave kvoli tejto strategii(neparat a autekat hlava nehlava) v A2 sa J.Cameron oficialne ospravedlnoval Gigerovi aj Scottovi ..on z nich urobil mravcekov bez mozgu
(ten list je zoscanovany na oficialnej Gigerovej stranke )
-
-
-