Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • komu sa dota,dota 2 nepaci moze hrat trosku inu kopiu Hon alebo uplne ine LoL ;) zbytocne sa tu hadat kto co vymyslel a skopiroval a az pride warcraft 4 tam bude zas dalsia dota x)
  • Já si prostě myslím, že Dota není o tom zkopírovat od Blizzardu vše co jde...proč třeba neudělali futuristickou Dotu...dyť je to jen o herních principech...proč se opičit?

Mě se to prostě nelíbí...ta hra, když se na ní podíváš, je úplně "vytržená z kontextu"...

*16*
  • Ale toto je uz na smiech ludia co tu pisete. Valve kopiruje hrdinov W3? A ako podla vas maju vyzerat hrdinovia ked to je "pokracovanie" povodnej Doty?
    To uz mohli rovno v LoL dat nazov Dota2... a tie komentare by tu vyzerali asi takto:" Toto ma byt pokracovanie Doty? A kde je Rexxar alebo Azgalor? Hra ma spolocn len nazov nic viac, je to sh*t"....
    Cize este raz hra sa vola Dota2 a to ze sa tam niekto podoba na Garosha je logicke tak neviem co mate stym ze Valve tam ma podobne modeli hrdinov ako to bolo v prvej Dote....
  • Hrozně se těším na ty nadávky několika znepřátelených stran...

DOTA je lepší, ne, není, DOTA 2 je lepší, ne není, DOTA 2 není od blizzu DOTA je, ale blizz má novou DOTU která se nejmenuje DOTA a ta je lepší...ne není, DOTA je lepší...která? no DOTA...dvojka? ne LoL je lepší, ne HoN :D
  • re: hmm ... protoze SC2 mel jednu z nejdelsich a nejlepsich kampani co za posledni dobu v mainstreamovych hrach byla a da se hrat minimalne jednou znovu, tak nechapu co tady typecek bude mlet o tom ze kampan je kratka + bnet mp
    • lol asi budu hrat znovu kampan, proste to zajebali dali jen za lidi a cena mela byt daleko mensi tak ale vytahli z vas nemali penize. HAHA a multak? hral sem SC1 jeste kdyz ty si byl v plenkach. :D
    • Asi pro nej byla kratka... Mise za protose preskocil, skrytou misi neobjevil a MP hned v prvni hre ho souperi totalne zadupali do zeme tak s brekem bojiste opustil a ted vyklada jak je SC2 spatna hra *1*
      • prispevek hodneho tak 12 leteho decka
    • typecek? nepis jako bukvice co hraje starcrafty
  • Valve rulez!

umad?
    • kostejnesmrtelny
      Co ses konkrétně tímhle duchaplným příspěvkem snažil říct?

Co znamená to umad, mimochodem? Kdejakej pubertální smrad se tím poslední dobou ohání...

EDIT: Takže potvrzeno, normální frikulínovina *3*
      • ty vandrak ty mi tu budes neco rikat o umad? ty chudak prijebanyyyyyy
      • umad
      • u jelly?
  • No ty mínusy u svého příspěvku jsem čekal, ale teď si to vezměte objektivně...
    Blizzard pracuje na hře. Wacraft 3. Pak se objeví lidi, kteří díky celkem slušnému Blizzardímu editoru udělají Dotu. Je to modifikace hry Warcraft 3. Používá modely a vlastně vše co vytvořil Blizzard...dobře je to prostě modifikace...
    Ale pak přijde jiná firma -> Valve a řekne si, no mi chceme zachovat hrdiny původní Doty, ale dyť modely těchto hrdinů jsou z Warcraftu 3, jen se hrdinové jinak jmenuji a mají jiné schopnosti...vizuální stránku věci prostě vlastní Blizzardi (Samwise, Metzen a další, Ti ty hrdiny vymyslely)...pokud tedy chce udělat Valve Dotu, tak ať, ale inspirací postav z Warcraftu, které mají v tomto světě vlastní účel, příběh, jen kradou a působí to jako pěst na oko...já když jsem koukal na ty zápasy v DotA 2, tak jsem hned říkal: Hele Pandaren monk a hele, dyť to je DoomGuard a co je to támnkle, vždyť to je Grom Hellscream...

Možná to vypadá, že Blizzardy miluje...ne...poslední dobou mi lezou na nervy, ale prostě se mi nelíbí tohle vykrádání...
    Mě by také sralo, kdyby mi někdo z mé připravované hry kradl design postav...
    • Já s tím i souhlasím, taky mi příjde uplně zvrácený, že jiná firma chce vydělávat (čti hlavně to vydělávat, protože původní dota je zdarma žejo) na modu z uplně jiné hry s tím, že v ní ani nic nezmění a použije hrdiny z původní hry. To je prostě rýžování cizí hry - a vlastně ani samotný vývoj DotA 2 není od lidí, co původní dotu vymysleli - a vůbec se mi to nelíbí. Třeba to LoL si alespoň zachovalo svoji originalitu, proto taky zůstanu u něj a u původní doty
      • XXDarthVaderXX
        Left 4 Dead je také původně modifikace...a vydělávám se na tom...
        Někdy je to o tom...chytit šanci za pačesy, to že Blizzard tuto šanci propásl? Je jeho chyba.
        • Stejne tak jako treba CS.Ale na druhou stranu,v tomto pripade je rozdil ten,ze takove cs byla modifikace jejich hry,zatimco dota je modifikace cizi hry.Takze to rozhorceni nekterych lidi chapu.
          Ale blizzard mel spousty casu udelat to same co valve,tedy vzit jendoho z tvrucu doty pod sva kridla a udelat z toho plnohodnotny komercni titul.
          • To jestli je to modifikace jejich hry nebo cizi je uplne jedno. Dulezita je myslenka te modifikace (ktera by treba vznikla v DS, kdyby mel DS tak propracovany editor map jako W3). Blizzard se pricinil pouze tim ze moderum nabidl skvely editor, ktery neco takoveho umoznil vytvorit. To ze nerozpoznal potencial noveho zanru a zaspal je jeho chyba.
        • ono vůbec Valve celkově má dobrej cit na vybírání projektů/modifikací, který jsou pak plnohodnotnou hrou a jsou uspěšné...

to, že tam jsou podobné modely je prostě tím, aby hra měla tu stejnou atmosféru... mně třeba taky víc sedl HoN než LoL a to nemyslim, jen tím, že tam byli podobní (stejní) herové jako ve W3 dotě, ale hlavně i vzhledově to k tomu mělo blízko a bylo to prostě bráno jako plnohodnotná hra.. teď to prostě bude Dota se vším všudy a jsem rád, že se toho ujalo Valve (v TF2 jsou prý nějáké problémy od té doby co je to Free, tak snad nedopadne tohle stejně).. Blizzard by tam nasekal zase bůh ví co.. od dob mediální masáže okolo Diabla 3 a jejich nových systémech, mám pochyby.. i když hry určitě neztratí kvalitu, ale zbytek okolo toho?
      • Aj ked to este nikde nebolo oznamene predpoklada sa (niektore hracske media, nevravim ze vsetky) ze aj dota 2 bude free to play (hlavne po tom ako nevell oznamil ze o dotu sa budu starat na podobnom principe ako TF2 a osobne si myslim ze tym nemyslel len updaty a patche) Mena tych hrdinov(nie vsetkych) a ich schopnosti(myslim co robia nie ako vyzeraju) vymyslel icefrog ktory teraz pracuje pre valve a blizzard nato nema ziadne prava a valve pouziva modely postav (ocividne) ispirovane postavami s w3 a nie prebrate takze to nieje ziadne vykradanie. Je to ako keby si povedal ze v nejakej fps nemozes mat velku zbran lebo vykradas dooma s jeho BFG, alebo nemozes pouzit nejaky obojrucny mec lebo to uz bolo v nejakom rpg pred 20rokmi. Blizzard mal niekolko rokov nato aby si icefroga zobrali medzi seba no nespravili to ked im dota priniesla uspech (poznam ludi ktory si kupili origi w3 len kvoli dote a single ani nehrali) aj zadarmo.
        • gabe rikal v interviju ze sami nevedi jak to udelaji.
        • +1 a cesi co nerozumeju smutne go back to school *7*
        • Takže ty chceš tvrdit, že když vymyslím nějakého hrdinu a někdo její vzhled sprostě zkopíruje a dá jí nové jméno a schopnosti, tak je to v pořádku?

*16*
          • se podívej na Marvel a DC Comics, kolik hrdinu si tam je podobných... to samé bych mohl říct, že Blizzard vykradl Warhammer atd... zbytečné řešit, protože spousta lidí buď vykrádá přímo, nenápadně nebo ani neví, že něco vykradli.. lidi mají podobnou představivost někdy
        • Asi pod Tatrami zrovna došla interpunkční znaménka... :-)
        • Slovaci mi nevadi, ale po tobe to nejde ani cist. xD
  • Zdravím Starcraft 2 hráče, chtěl bych se jich na něco zeptat.

Nějak při vydání SC2 Blizz oznámil, že vydá Left 2 Dead nebo tak nějak. Mělo to být o tom, že 2 hráči se spolu brání proti nájezdům těch nemrtvých nebo co to bylo, jako v jedný misi ze SP. (Ti co chodily jenom v noci). Chci se zeptat jestli to už vydal a jaký to je. Stojí to za koupi origa? :)
    • left to die 2 už vyšlo a určitě to stojí za to je tam plno dalšího. Třeba poker, tower defense a milión dalšího a vše zdarma a singl a multiplayer taky stojí za to vždy dostaneš stejně silného hráče
    • Mapu jsem hrál, ale jestli přemýšlíš o koupi hry kvůli téhle mapě, tak si docela blázen. Mapa to špatná neni, ale jsou tam daleko zábavnější mapy a ani to nejsou mapy od Blizzardu.
  • Já jsem ty zápasy DotA 2 sledoval a nějak mi bylo na blití...bylo to strašně umělé a vůbec se mi nelíbilo, že polovina těch avatarů bylo inspirovaných z původní DotA(y), která používala hrdiny z W3. Připadalo mi to jako: Hele podívej, ve W3 mají Pandarenskýho mnicha, tak mi uděláme úplně stejného, jen se bude jmenovat Hromový mnich, ať to tolik nebije do očí...

Ať si klidně Valve dělá DotA 2, ale ať si to celé vymyslí sami (žádná inspirace hrdiny z W3)...
    Třeba takové League of Legends má úplně vlastní hrdiny...
    • Šéfuje tomu Ice Frog, takže ten si může ze svého díla kopírovat/měnit co chce. *3*
    • S tim prvnim nesouhlasim, s tim poslednim ano.
      Icefrog celou Dotu vymyslel, takze proc on by si nemohl do hry (popr ve w3 herniho modu) dat neco, co je vlastne jeho napad? Tvuj prispevek moc nedava smysl. Proste DotA je originalni napad Icefroga a to on vede Valve na Dotu 2. To mas jako Starcraft a Starcraft II
      • Nechapu kdyz nekdo icefroga povazuje za boha a buh vi jaky neni mistr sveta. Upravil par veci to je vsechno. Navic Valve kontaktovalo icefroga ohledne doty ne neopak. K tomuto se radsi ani nevyjadruji "To mas jako Starcraft a Starcraft II". :D
        • Icefrog najprv kontaktoval Blizzard, ti ho odmietli, nasledne kontaktoval VALVe, ti ho neodmietli a najali.
          • valve kontaktovalo icefroga, psal mi to na icq ty cobole.
        • Zavist? Nikdo ti nebrani upravit "par veci" napriklad v SC2 a udelat celosvetove hranou mapu.
          • sklapni blbecku
      • Prave ze jeho prispevek dava smysl a tvuj naopka ne. Icefrog nevymyslel dotu byl to prevazne Eula. Icefrog tu jen dela nesmyslny veci ohledne prav na dotu kdyz pritom on zacal upravovat dotu kolem verze 6+. Navic skiny hrdinou v dote jsou z warcraftu stejne tak vetsinu spellu.
      • DotA je Icefrogův nápad? Cha, ten se k Dotě dostal, kdy už to byla DotA, jak jí známe dnes. DotA je výtvor především Eula a Guinsooa, Icefrog se postaral především o drobnější změny a některé hrdiny. Je zajímavé, jak většina lidí přisuzuje celou Dotu Icefrogovi.
        • JohnyTheZik
          DotA je sice na bazi vytvoru Eula a Guinsooa, ale naopak prave IceFrog udelal z Doty hru, jakou zname dnes. Udelal spoustu dulezitejch gameplay zmen a se starejma dotama se to neda srovnavat (ano, dotu hraju uz hodne dlouho a napr. jsem hraval s CraNichem :).. nicmene az v posledni dobe jsme zacli hrat nejen na publicu :D)..
          Takze stat si za temahle tvrzenima je dost obtiznej ukol a velmi casto subjektivni. Eul i Guinsoo toho udelali hodne, ale stejne tak IceFrog..
          A jak nekdo mluvil o tom, ze Eul i Guinsoo brali hodne veci od komunity, tak to ale dela i IceFrog, viz. PlayDota.. Tech navrhu je tam spousta a uz jsem nekolikrat videl, ze neco poupravil a udelal podle toho.
          A k puvodnimu prispevku.. Nevim, proc by si mel Valve vymejslet novy hrdiny. Akorat by to lidi z Doty jeden (jak rika tulex :D) matlo a i z nazvu je videt, ze to je pokracovani, ne nova hra.
          • čo ti si za lamku?
          • Já nechci odepírat Icefrogovi jeho podíl na Dotě, jen nemám rád, pokud někdo rozhlašuje, že je to jenom jeho práce. Spíš mi jde o to, že Eul a Guinsoo udělali zásadní věci, bez kterých by si Dotu člověk dokázal jen těžko představit, Icefrog už se dostal k hodně propracované mapě a "pouze" tweakoval.
          • Playdota udelal icqfrog, pred tim bylo DefenseoftheAncients.com od Eula, dotu vymyslel Eul udelal to podle stareho modu na starcraft 1.
            • JohnyTheZik
              Eul a Guinsoo, abychom byli presni.. Jinak nevim na co reagujes. Ja mam tohle vpodstate napsany v tom komentari, asi sis ho moc neprecet..
        • Je mi uplne jedno kdo s tim napadem prisel, ale puvodni DotA byla velmi uboha. Az ICEFROG tomu byl schopen dat hratelnou tvar.
          • Ty nevis co mluvis, lol ze puvodni dota byla uboha vsak ice frog upravuje dotu o verze 6+. Neudelal temer nic na foru procetl prispevky na foru, ktery mimochodem udelal Eula a udelal par uprach. Nic svetoborneho neudelal.
        • Navic dost lidi ohledne poslednich map ma vyhrady, prevazne na Trenta a Phoenixe. Eula vzdycky prohlasoval ze dota je mapa tvorena prevazne komunitou, zadne prava si neprivlastnoval naopak byl rad kdyz nekdo prisel s mode podobneho razeni.
    • Ty stejní hrdinové jsou tam schválně, navíc dělat trunaj, aníž by hráči věděli co kdo dělá, nepřipadá v úvahu. Proto ten úvodní turnaj před vydáním hry, krásná reklama
  • DotA 2, něco předělat a mít už předem danou kostru což DotA ve Warcraftech právě je, není žádný převratný čin. Takže se vlastně Valve nemá zrovna moc čím chlubit. Ale na druhou stranu, určitě se to bude hrát daleko lépe než DotA ve Warech. Kdo hrál dotu, tak ví. Navíc ten mega turnaj jí udělal dost velkou reklamu, což je první dobrý tah

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit