Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Nedošly jim náhodou peníze z prvního Kickstarteru?
    • ucho
      těžko
      • smejki
        já myslim, že total biscuit to nějak rozebíral... vzhledem k tomu, že ten projekt nesleduju, tak mi to jen prosvištělo kolem ucha
        • ucho
          1) bylo by dost ujetý, kdyby tolik peněz utratili na takovou hru
          2) na humble bundlu už ji víceméně předprodávali, takže další solidní přísun financí nedávno měli

z těchto dvou důvodů je velmi nepravděpodobné, že mají problém s pěnězi. podle mě jich mají dost, ale nepochybně jim vyhovuje, že do toho jdou s minimálním rizikem a tedy si řekli o peníze na další projekt.

samozřejmě jestli máš nějaký zdroj informací, rád si ho poslechnu/přečtu
          • smejki
            mám pouze toho TB, a ani jeho zdrojování mi není úplně jasné (resp. kde cituje a kde už vede úvahu).

A na to Humble Bundlu nic nevydělali, takže bod 2 si škrtni *3*
            • ucho
              hm, tak to je překvapující, že si neuhlídali rozpočet a že je klikací adventura vyšla tak draho... každopádně s tím předprodejem jsou zase za vodou... ale TB má dobrou poznámku s tím, když se špatně odhadne cena projektu v poměru s obsahem...
              díky za odkaz
            • smejki
              já jsem taky vocas, nehodil jsem ti odkaz
              http://www.youtube.com/watch?v=zKgfAhnDupc

a že na bundlu nic nevydělali beru zpět. špatně jsem poslouchal, mluví o přecházejícím.
            • ucho
              takže z toho prodeje Broken Age měli nulu? můžeš mi to nějak osvětlit? to mě celkem zajímá.

edit: samozřejmě tak nějak tuším, že nemají práva na ty předchozí hry, ale v té akci šlo velmi dobře rozlišit, co si lidé kupují, tedy jestli jen ty základní hry od Double Fine nebo jestli sahají už i po Broken Age. tak nějak jsem předpokládal, že se ty peníze rozdělí inteligentně. tedy kdo zaplatí málo, peníze jdou majitelům práv, kdo zaplatil i za Broken Age, jeho peníze se nějakým poměrem rozdělily. jestli teď tvrdíš, že dali do prodeje svůj Broken Age a nedostali za to ani dolar, tak uveď prosím nějaký zdroj informací, tohle mě prostě zajímá...

edit2: no tak se dívám po netu a jen mě to utvrzuje v tom, že kecáš...
              nejen, že peníze za Broken Age a trička Double Fine musí jít zákonitě jim, ale navíc:
              "No, I remember a statement made somewhere that it all goes to Double Fine.
              I don't know what witchcraft they used to get Brutal Legend on there, and frankly, I don't want to know."

ale můžeš mě vyvést z omylu.
  • Ja myslel, ze vyvojari uz musi poskytnout nejake alfa zabery primo ze hry, pokud ji chtej financovat pres KS, aby nelakali jen snuzkou slibu. To ma Schafer nejakou vyjimku ci co?
    • smejki
      Ne. Jen nesmí používat pre-rendery, které lze zaměnit za záběry ze hry/enginu (jako třeba Planetary Annihilation)
  • Tak napad dobrej, uvidime, jak dopadne realizace. Jelikoz tahovky nejsou zrovna mainstream, tak se nelze divit, ze nevyberou tolik, co nejvetsi hity. Kazdopadne jako hraci stare skoly mi udelali radost a tak jsem jim prispel.
    • XorxoxTalarius
      Vyberou, uz ted maji vybrano skoro pul milionu a to zacli vcera. No kazdopadne nezbyva nez doufat ze penize ktere vyberou navic investuji do hry.
  • "rychle vybrat penize, nez vyjde broken age a lidi nam ho omlati o hlavu!"
  • já se na to video díval včera, ze začátku mi to přišlo celkem i vtipné, ale v půlce jsem už ztratil zájem dokonce i číst ten text, abych se o hře vůbec něco mohl dozvědět... alternativa odsud pocud :)
  • XorxoxTalarius
    Tak tohle vypada na hru dle meho gusta :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit