Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaký úžasný trailer, 4 obrázky a loga *1*
  • Sakra a ja se taaak tesil ze to uvidim jeste letos
  • V prvni rade meli udelat dobrou hru. Nevim jestli tvorba nejakeho animaku omluvi to, ze ve hre prochazite stejny dungy 20x dokola. DA2proste ty znacce ublizilo a nejaky filmecky okolo to nezachrani...
    • MrSanta
      Jestli DA2 ublížilo se pozná až podle prodejů DA3. Nejsem si úplně jistej, ale neprodalo se DA2 víc než DAO?
      Já jsem s DA2 spokojenej. To kopírování tomu sice ublížilo, ale není to zas tak strašné. A když si vezmu za jak krátkou dobu to BioWare vyplivli (i když to není žádná omluva), tak je ta hra hodně dobrá.
      Na trojku jsem zvědavej a hůl nad touhle sérií v žádném případě nelámu. Navíc to vypadá, že si BioWare chce to máslo z hlavy sundat a už DLC Legacy neobsahuje největší bolesti DA2 - tj. copy-and-paste lokace a zjevování se nepřátel od nikud.
    • Hairy_Ass
      Člověk by čekal, že vás to už po tisící mohlo přestat bavit. Neříkám, že s tou kritikou sem tam nesouhlasím, ale psát pořád to samé, to už musí být opruz i pro vás, ne? *7*
    • Cahir
      http://bluntobject.files.wordpress.com/2010/03/not-this-shit-again.jpg
      • to je tak cool reakce, no vazne
        • Tak já ti poradím. Najdi si tady jakejkoliv článek o DA2, rozklikni si diskuzi, a najdeš asi tisíc stejnejch komentů jako je ten tvůj. Reakcí najdeš taktéž háfo, některé dokonce ode mě *3* . To jsem se ještě domníval, že to má smysl...
    • LTM3
      Tenhle filmeček ale nijak nesouvisí s DA2, byl oznámen daleko dřív než se vůbec o DA2 vědělo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit