Přejít na výpis diskuzí
Dragon’s Dogma, boje s velkými a krásnými monstry
8.6.2011 | Aleš Smutný
9 příspěvků
-
zajimavej mix...koukam ze si toho dost vypujcili z recke mytologie (a tu ja rad), co se tyce sveta pripada mi to jako smichanej starovek, stredovek a renesance dohromady + fantasy...fakt zajimavy :)
-
Tou mantikorou v textu jste asi mysleli Chimeru. Mantikora nemá tři hlavy a hlavně ne zvířecí...jen ženskou... ;-D
Každopádně jsem o tomhle produktu do teď nic nevěděl, ale musím uznat, že mě to hodně zaujalo. :) -
-
Máš částečně pravdu, ale pro upřesnění:
Mantikora je známá ze složení : Lev, Štír, Netopýr.. má jednu hlavu (lví), ocas (štíří), tělo (lev), křídla (netopýří).
Chiméra: Lev, bazilišek(drak), kozel
Chiméra má tři hlavy, od každého zvířete jednu + ocas má hadí se zakončením hadí hlavy
Z každé hlavy chrlí oheň, tělo (lví), křídla (dračí), přední nohy (lví), zadní robustní nohy (kozlí) -
-
Vidíš to. Já si vždy myslel, že je to hodně zubatá ženská hlava, ale když už jsi to zmínil, tak jsem se koukal na net a asi záleží z jakého zdroje to je... Někde píšou ženská, někde jen, že připomíná lidskou tvář a někde, že je to přímo lví...
-
-
Co si pamatuju ještě z dob, kdy jsem hltal řecké báje, tak mantikora se dokázala z 3/4 proměnit na ženskou a tak lákala bojovníky, bardy i prosté "špekouny" do svého doupěte, na svojí krásu, kde je nakonec sežrala :-)
-
-
-
-
Taky jsem jeden z mála, co zvažují koupi PS3 (xbox si mě prostě nezískal, i když má lepší kamerku, ale ta mi je víte u čeho :-D ) Všechny ty "pitomé" rubačky, nevim proč, ale jako hráč si chci odpočinout a zahrát si něco u čeho se odreaguju a budu řikat.. WOW! Například celé dobrodružství Kratose, nebo i tejto vypadá moc pěkně... nechce někdo prodat PS3? :-D
-
vypadá to opravdu dobře jen ať to vše funguje, jak má...
-
Jujks, to vypada vyborne :)
Kdo by to od hry s takovym pitomym nazvem cekal :) -
Sakra...už bych si fakt měl koupit jednu z těch pitomých konzolí, nakoupit spoustu japonských a pseudojaponských RPG a mlátiček a bavit se do konce života (ten by ale přišel kvůli nedostatku jídla a pití záhy...)