Přejít na výpis diskuzí
Dragon’s Dogma bude mít i příběh, ukazuje komiksový trailer
14.4.2012 | Petr Poláček
9 příspěvků
-
Mno... takze si opet doslapneme na draky. *16*
Fus Ro Da! -
Tak si tak říkám, proč takové hry nevydají taky na PC? Přece jen hra je to pěkná a PC hráčů je víc než konzolistů. Jasně že pirátství tu je, bylo a bude. Ale pokud je hra opravdu dobře povedená, tak se čas od času stane, že i těch pár protých pirátů si hru koupí. Potom o ní píšou na forech, ukazují ji kámošům a těší se na další díl takové hry. Hold budu muset jen doufat, že potom co jsem se tady dočetl, že Capcom vydává Dark Souls na PC, že snad i možná Dragon's Dogma jednou padne na můj stůl.
-
-
Aby to vůbec stálo za to
-
-
To teprve uvidime az vyjde konzolova verze.
Btw skoda ze se nikdy nedockame PC portu na Red Dead Redemption.
Max Payna 3 nam na PC daji, nove GTA taky nejspis bude, LA NOIR na PC taky je...ale ten RDR proste ne :(.
A to by me tak bavilo hrat mp mod a prohanet se tam na oslu s upocenym mexikanem...
-
-
jako koukaljsem na livestream a dotazy na PC tam byly každou chvíli a reakce od capcomu žádná - vpodstatě se vyhíbají odpovědi, maximálně na FB likujou když se na to někdo zeptá - takže buď je to vůbec nezajímá - nebo což je podle mě pravděpodobnější PC verzi maj v plánu a oznámí jí kolem vydání konzolový verze
-
-
prave ze nic nerikali je nadeje ze bude kdyby ji nechteli tak by rovnou rekli ze ne a hotovo takhle asi pockaj jak to dopadne na konzole a pak se uvidi
-
-
jj všechno okolo už pro PC potvrdili nebo vyvrátili ale u DD nic :-) A engine na kterym to je se dá portovat jednoduše
-
-
-
Je to dost pravděpodobný.
CAPCOM PC porty zpravidla vydává, i když se zpožděním oproti konzolovým verzím.
-
-
proč mi to tak připomína Cinematic Diablo 3? to bude určite silna chu**ovina :D