Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenurri

Tak snad to poběží dobře na svišti. Úplně si nedokážu představit hrát takovou hru na pc nebo ps5 :D...

Miluju stardew valley, mám tam snad 300 hodin, ale na ničem jiném než switchi ji hrát nedokážu. Jen škoda, že se tam nedají dát módy...Hned bych si tam dala Astariona místo Elliotta :D

Switch je na pixel art hry (nebo celkově indie hry) skvělej.

• Sorry, může to být víc Gothic než Gothic......ale opravdu odmítám hrát v roce 2024 hru, která vypadá jak Java hra na mobily z roku 2007.

• Saramane

Mít switch nebo steamdeck tak si zahraju, ale pouštět si něco takovýho na konzoli mi přijde jako overkill, prostě tyhle indiečka jakkoliv jsou dobrý mi přijdou na tuhle platformu/televizi strašně nevhodný, strašnej overkill hrát osmibitovku na dvoumetrový telce.

• Davies182

Díky za super recenzi, čekal jsem na ni... hra půjde o Vánocích z wishlistu rovnou na účet, klidně ji i podpořím ve fullprice, když nebude ve slevě.

Jen mě trošku děsí to, jak moc si tu tedy reálně svět žije svým vlastním životem: lze takto tudíž přicházet o spoustu zajímavých questů a předmětů, protože NPC jednoduše odejdou / zemřou?? Nemám tohle časové honění se za úkoly co nejrychleji moc rád, jedu si vlastní tempíčko...

• Nemyslím si, že bys přišel o nějaký quest. Splnil jsem všechny, na které jsem narazil. Je možné, že mi něco uniklo, ale určitě není kam spěchat. Prakticky žádný úkol není časově omezený nebo jsem si toho nevšiml. Akorát v aréně musí být v 21:00 hráč připraven k zápasu :-).

Jinak s hodnocením naprostý souhlas, pokud vám nevadí grafika, je to perfektní hra.

• Sr_Lobo

Jak je to s ukládáním/nahráváním hry? Je tam nějaký quicksave/quickload?  Narazil si na nějaké frustrující mechaniky ve hře nebo průzkumu světa či jiných mechanikách, nebo všechno to objevovaní byla opravdu pořád radost? Ptám se z pohledu hráče, co má čas hrát tak jednou za dva dny na 2-3. Hrál jsem Gothicy, ale moc si toho už nepamatuju, jenom že mě bavili. Předem díky za odpovědi!

• Je tam klasický quicksave/load (defaultně F5/F9). Ukládání i nahrávání je velmi rychlé a kromě soubojů se dá ukládat prakticky pořád. Ve hře nejsou vlastně žádné loadingy, což je super. Stejně tak je to bez bugů.

Vyloženě otravného tam není nic. Na konci jsem se trochu nachodil, protože jsem chtěl mít vše splněno. Hru pořád updatují a teď změnili chytání ryb, což mě trochu naštvalo, protože chytit rybu po novém způsobu není jen tak :).

Co by mohlo někomu vadit, že není čeština. A taky obtížnost je těžší než v moderních hrách. Nepočítej s otazníčky na mapě atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit