Přejít na výpis diskuzí
Drsná turianka a všelidové povstání v traileru na ME3: Omega
26.11.2012 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
No bioware to je teda děs. Naučte se konečně dělat hry stejně dobře jako zvládáte dělat konce.
-
Tenhle hejt na celej ME universe uz je trapnej a vy jste trapny s tim... to ze nechapete, nechcete pochopit konec kterej dava prostor pro predstavivost kazdyho cloveka je jedna vec, ale ze kvuli 2% spatnejm pocentum hejtujete celou hru , u ktery vam stalo pero jak u pecka je smutny :)
a do me nezapomente na minuska ... stupidni 14 lety trollove co nemaj nic jinyho na praci nez hejtovat diskuze -
-
A proc so rovnou nevymyslet celou tu hru, ze? Nebo kdyz si koupis knizku a posledni stranky budou prazdne tam napsano, konec si domyslete, tak budes happy?
Navic kdybys zapojil alespon tu trochu mozku, co mas, doslo by ti, ze konec je jen tresnicka na dortu. Dalsi jsou totalne odflaknute vedlejsi mise a hlaven NULOVA vaha rozhodnuti z predchozi hry. Tak priste si zjisti fakta, nez ze sebe udelas jeste vetsiho blbce.
P.S. 14 mo bylo, pane jo, pred 18ti lety. -
-
Hodne dobrych knih konci stylem "konec si domyslete"... Inception byl podle tebe predpokladam taky spatnej film. Kdyz uz tu hazis kolem sebe prikladama, tak si over, jestli sou pravdivy. Na to, ze ti je 32 let bych cekal trochu vic rozumu. A zabiti Wrexe taky vubec nema vliv na dalsi dva dily ze? To samy zabiti councilu... Zahraj si to jeste jednou a davej jiny moznosti, pak uvidis, co je kde jiny.
-
-
BTW Inception je zaver trilogie? Hmm, nejak jsem si nevsimnul. Predstav si konec Star Wars, kde to skonci scenou, kde Vader zajme Luka. To by bylo super, ne? Urcite by mel Lucas jeste vice fanousku nez ted. A ted si predstav, ze by se pak rozhodl natocit Episody 1-3. To by byla narvana kina, ze?
-
-
Jestli je Inception trilogie nebo ne je putna. Tvoje logika je, cim vic dilu, tim TEZKOTONAZNEJSI A UBERDUPERSUPER NAMACHROVANEJ musi bejt konec? Zkus jihoamericky telenovely... Mimochodem Lucas skoncil epizodou 6 a ze tam mel presne receny, co se stalo po tom mejdanu na Endoru, vid? Your argument is bad and you should feel bad!
-
-
Ne, zabiti Wrexe nema vliv, dostanes Wreava. Jo, to je panecku ale rozdil... A co takove zabiti Rachni queen? Co takove zvoleni Andersona ci Udiny? Co treba volba, jestli nechat Ranu Thanoptis zit? A co teprve partaci ze dvojky? Ti maji ale marginalni vliv na hru, ze? Petiminutove mise a +30 k war assets. Bomba.
-
-
takze to, ze misto jedny postavy a dialogu s ni je tam jina a jiny dialogy neni zadnej vliv... ale ted vazne, bez do pi*i
-
-
-
rozhodnutí se s tebou táhnou celou hrou ve formě War Assets. Bohužel Bioware tohle trochu nevychytali s limitama, kde prostě na ten nejlepší save, kde by bylo všechno ve třech hrách prozkoumané přišla pouze varianta "nejlepšího konce". Ale to bych potom četl nadávky, že nemůžou dosáhnout "nejlepšího konce" atd. a vznikl by další whine.
-
-
Super, takze veskere me rozhodnuti se projevi cislem! Super. A to nezminuji treba rozhodnuti o Rachni queen. Zabil jsem ji? Neva, tady ji mas znova naklonovanou. Nezabil jsi ji? Tak tady mas tu samou jen ne naklonovanou. Zvolil jsi v jednicce Andersona? Smula, dostanes Udinu. A tak dale a tak dale. Takze promin, ale rozhodnuti se se mnou netahnou, ale jsou totalne ignorovana.
-
-
-
Víš konec nakonec v podstatě lidé odsuzují 2 věci včetně mě, Jinak hru jsem poctivě zaplatil, a DLC už si dokupuje kámoš. Máme ji napůl, ale já už ji nehraji.
Takže za A: Lhaní hráčům. jak? Vaše předchozí rozhodnutí z minulých událostí a dílů bude mít efekt ve hře. (Ještě po vývoji dvojky se dušovali, že na vliv velký a také dají bonus za romanci z jedničky pokud nepodvedeš ve dvojce - měl jsem Ashley a nic jsem neviděl za bonus)) *16* Dále War Assets má být efekt ve hře mého snažení v jedničce udělat 100% VŠECH!!! úkolů tak samo ve dvojce. Všichni mi přežili, ze dvojky. Rachni v jedničce jsem zachránil a kdyby ne, tak zde je tady nová která je reaperská a zradí tě a příjdeš o pár war assets. Zpracování úkolů z dvojky a jedničky do trojky má effect ,,jen,, assety
U mě a hodně hráčů je přesně TOHLE největší zklamání.
B:Tvrdily nebude konec výběru ABC (o otázku přežije, nepřežije sheppy tu nejde).Přidaná možnost D je flust do tváře.
Zelený konec je bolestivá genocida pro všechny tvory. červeným koncem ,,zabiješ syntetiky co maji duši, sheppy ,,přežije,, a neuděláš genocidu organikům do jedné formy (pro mě jediná možnost volby) No a modrý je kontrola reaperů.
Děcko říká taky volovinu - sklízíme organiky, aby ti organici nevytvořili syntetiky načež by ti syntetici vyhladili..... no já ti nevím, ale gethové byli nepřátelští? NE!!! Dokonce měli pak i cítění!!! Tvůrci nezvládli příběh.
bylo by toho více, ale rozepisovat se více nemá cenu. Hlavně se jedná o prachsprostou lež od BIOWARE nebude ABC konec - byl. Vaše volby celkově ovlivní... bla bla fakt ne nic neovlivní. Mé hodiny života strávené u jedničky a dvojky na 100% úkolů a udělání hned více postav - ten čas mi nikdo nevrátí.
Můžeš se ve hře chovat jako totální m*gor dosáhnout stejného konce tak či tak, ale stačí ti určitý počet war assets.
Ať nedělají 4ku dříve než spraví trojku a vše co naslibovali. Cítím se nehorázně podveden, a zklamán, že nelze je nějak trestně stíhat (tak stejně lhaní, kepler má Dx11.1 - ne fakt nemá minimálně plnou!!! podporu 11.1]. Je to =ˇumyslná lež kvůli prodejům, a mělo by se to tvrdě trestat. *16* -
-
Zajimavy, na kazdej tvuj argument bych dokazal rict protiargument... ale je mi jasny, ze tvuj nazor je pro tebe ten jedinej spravnej, takze nema cenu se ani obtezovat. Sem rad, ze v mem okoli je lidi jako ses ty opravdu malo, protoze jinak by svet stal za ho*no. Preju prijemnej zbytek dne :)
-
-
Klidně mi ty protiargumenty napiš. Pokud to bude formou slušnou, tak není problém. Budu jen rád za konstruktivní kritiku.
-
-
Je fakt, že k ME bylo i zde na games.cz řečeno snad vše. V některých předchozích článcích se podle mého také pěkná řádka věcí úspěšně rozlouskla... Máš-li tedy zájem, články si projeď. Bohužel se budeš muset prodírat i dost velkým bahnem...
-
Psal sem to uz nekolikrat k ME3 clankum, jestli chces, muzes si to najit, jestli ne, tvoje vec... psat porad dokola to samy me uz nebavi. Ale kaslu na to, ja si celou trilogii paradne uzil, po konci sem na to myslel jeste mesic a do ted si poustim Suicide mission z OST soundtracku ME2. Pred ME sem mival rad star wars, ale po nem mi ve vsech ostatnich scifi neco chybi...
-
-
-
-
Tak nevím. Konec ME3 mě zklamal a přesto nemám pocit, že bych tady hateoval. Jo a 14 mi bylo před více než 10 lety. A vzhledem k tomu, že jediný, kdo tu teď trolluje, jsi ty, tak ode mě tam jedno mínusko máš, když sis o něj tak pěkně řekl...
-
-
Sice je ti vic nez 14 let, ale kdyz nevidis ten hate od trollu v kazdy diskuzi, co se ME tyka, tak se nedivim, ze si nepochopil ani konec ME3 a tudiz te zklamal... on hold vek ne vzdycky znamena moudrost.
-
-
Hate ohledně konců byl samozřejmě šílený, ale zrovna v téhle diskusi se projevil minimálně (aspoň zatím) a většina přípěvků chválí trailer a jsou pozitivní... jen si je pročti...
Btw. tvoji poznámku ohledně mého nechápání přejdu. Já tě urážet nepotřebuju (vzhledem k tomu, že jsi ty nepochopil význam mého příspěvku), tak to taky nedělej.. nemáš na to.. -
-
cr8g ma ve svym prispevku pravdu, pul roku od vydani skvely hry se diskuze porad plni blbama, co hatujou konec... Vazne nevim, co na tom lidi nepochopili. Hosi z BioWare byli jeste tak hodni, ze to vsem tem mamelukum vysvetlili v extended cutu do podrobnosti, coz jiny hry delaji treba az na wiki pomoci fanousku a komentu vyvojaru k celkovymu pribehu.
Kdyz tvrdis, ze "Hate ohledně konců byl samozřejmě šílený, ale zrovna v téhle diskusi se projevil minimálně", tak si bud slepej nebo blbej (vyber si sam). A jako bonus se urcite ted cejtis jako nadsamec, protoze si dostal hodne plusu presne od tech troubu, ktery hatujou celou hru, kterou v mnoha pripadech ani nehrali, protoze nekde slyseli, ze konec stoji za prd. Chlapce, je mi uplne volny, kolik je ti let, ale nemas pravdu.
EDIT: Cela hra byla postavena na tom, ze mas vlastniho Sheparda a kazdej si voli svoje vlastni odpovedi a tim i svuj pribeh. Vysvetli mi jedinej duvod, proc by konec nemohl byt otevrenej, aby si ho kazdej domyslel podle sebe. Jenze to se evidentne netrefili do vkusu dnesnich blbohracu, ale hlavne, ze si tu kazdej stezuje, ze dnesni hry jsou blby koridorovky... tohle je proste k smichu -
-
x_ander: Narazel sem od zacatku na tvuj post, ze v tyhle diskuzi neni zadnej hate... To, ze to tebe zklamalo je mi u p*dele. Fanboy ME jsem a nestydim se za to, ale jsem otevrenej jakykoliv diskuzi na tema "tohle se povedlo a tohle zase ne". Kazdopadne s lidma, co prijdou a zacnou psat posty typu:"S R A Č K A" proste budu vyjebavat (tohle neni o tobe). Jestli si celej ten konec pochopil nebo ne, to je mi vazne jedno. Mozna si inteligentnejsi nez vetsina tech trapaku, co tu jen nadavaji/li, ale tvoje prvni odpoved na cr8ga je proste chujovina, coz sem napsal a pak uz si to vyeskaloval ty... Dal uz se o tom bavit nehodlam.
PS: A kecy o kompenzacich a chozeni se vyvetrat ven mozna fungujou ve skolce, tady na to vazne nejsem zvedavej -
Ty máš nějaký problém, co si potřebuješ kompenzovat? Hážeš tady blbé argumenty o nějaké moudrosti, a přitom jediné co dokážeš je blbě urážet. Slepej a neschopnej porozumět psanému textu jsi akorát ty. Nebo já snad někde psal, že konec ME3 nechápu? To sis přidal ty a je to blbost. Hateuju tu snad ME3 nebo jeho konec? Možná tak v tvojí hlavě. Jediné, co jsem napsal je, že "mě konec ME3 zklamal". Ani o písmenko víc. Jestli je tohle hate, tak to potěš. Píšu někde, že mi vadí otevřený konec? Ne. Tak proč se do toho tak opíráš? Nechápu. Buď jsi z toho hateu už úplně mimo nebo nevím.
Chápu, že jsi zarytý fanboy a vadí ti nesmyslné výkřiky a nadávky na závěr ME3 a celé univerzum jako takové. Ale tady pláčeš na špatném hrobě kamaráde. A nebo jsi opravdu už tak vyjetý, že vetu "konec ME3 mě zklamal" bereš jako neskutečnou urážku a pošpinění celé série - což tak myšleno z mé strany nikdy nebylo.
Takže se uklidni a znovu opakuju - nesnaž se nikoho urážet... nemáš na to, fakt ne. Já ti tvé fanboyovství neberu, a docela chápu, že tě sral a sere ten hate (to mě koneckonců taky), ale fakt se hoď do klidu a běž se taky někdy vyvětrat na vzduch.
-
-
-
-
-
-
Omega vypadá moc slušně, ale stejně jako v případě Leviathana a následujících singlových DLC si počkám až budou venku všechna a pak si ME3 dám celý znovu v ultimátní edici :)
-
-
a ME 2 už máš v ultimátní edici se všema DLC? *1* Já na něj čekám dodnes
-
tak :)
-
-
ach ta logika robit dlc , k comu to vsetko bude , koniec hry je stale rovnaky nic sa na nom nezmeni , len vysolit 10 € za par hodin akcie, ktora aj tak nic neprinese len par krasnych animacii a vybornu akciu s pointou a pribehom, no ako som pisal uz koniec to aj tak nezmeni :D vsetci vieme ako to konci :D
-
-
"len par krasnych animacii a vybornu akciu s pointou a pribehom" ... A co jako od hry čekáš? Že ti ho za 10 éček přeblaflne?
-
Načo vyšiel Crysis Warhead keď sme vedeli ako to skončí?.....Načo vyšiel Deus Ex:HR Missionk Link keď vieme ako to skončí?....Načo vlastne vyšli mnohé datadisky k základným hrám, keď sme vedeli ako sa príbeh skončí? *3*
-
-
*missink link
-
-
*missinG ... Tobě doporučuju trávit více hodin ve škole a hry do té doby vypustit.
-
-
To je škoda, že školu mám dávno za sebou a angličtinu sme bohužial na škole nemali dostupnú. Pomýlil som sa v poslednom písmenku anglického slova, no Krista upáľte ma na hranici! Vychladni *2*
-
-
-
-
A proc by to melo menit konec? Proc by znalost konce mela byt duvodem pro nevytvareni DLC?
Clovek se muze zase na par hodin vratit do univerza ME v doufam kvalitnim pribehovem dlc.
Vazne tyhle knouraly "konec ME je zpackany, tak proc hrat dlc" naprosto nechapu. -
-
A proc hrat neco, kdyz tim nic neovlivnis? Ale to je vlastne motto celeho ME3, kasleme na vase volby, proste to bude takhle...
-
-
musis brecet vic nahlas, takhle te nikdo chlacholit nebude ;-p
-
-
Mne je to putna, ja to nebudu ani kupovat, ani stahovat...
-
-
Presne tenhle epic fail nestoji ani za stazeni
-
Kdyby ti to bylo volny, tak tu nefnukas, ze se ti to nelibi...
-
-
-
-
-
-
Jedno ME3 nemozme vziat - epickost. Po tolkych krokoch dozadu od ME2, je toto jedina vec co drzi ME3 v Ackoej kategori (a este pribeh ano). Bez toho by to bol iba CoD z roku 2186. Asi sa nepocuje kritika od skalneho fanusika ME tak casto... ale preferujem realitu pred sebautvrdzovanim :) Ale inak mam rad ME3 a tesim sa na toto DLC.
-
-
Ano, doted vzpominam na ty epicke vedlejsi questy. Ztratili jsme to a to, tak zalet tam a tam a privez nam to. Jasne, no problem. Klik na tlacikto a mame to na palube. Jo, opravdu epicke. Nebo epicka myslenka, ze mame spoustu MP map, tak co s nima? Dame je do SP a na VSECHNY nacpeme Cerberus. Co na tom, ze pak ve hre bojujeme vice s drony Cerebera nez s Reapery, hlavne, ze je to epicke. A nebo ne?
-
-
Proste 2 roky na zaverecny diel trilogie je sakra malo. Ale kedze ich sponzoruje EA tak nemozu im povedat ze my vieme spravit hru dobre, ale potrebujeme viac casu. EA to netrapi, EA chce len naspat peniaze ktore do Bioware naliali. Preto by sa Bioware mal dat na Kickstarter. Podla mna taky Casey Hudson z toho ME3 moze byt kludne na prasky. Myslite ze on pre hracov nechcel kvalitnu hru? EA nepusti. A moze si davat tabletky, lebo vsetco vinia jeho. Ked odisiel Greg Zeschuk a Ray Muzyka, asi chapem preco. EA ich muselo ustvat. Ja byt developer tak od EA ruky prec. Osobne si myslim ze chlapci v Bioware sa koli EA pohybuju na hranici moralky. Ferovost voci hracom a zmluvy s EA.
-
-
To je hrůza. Ta zlá EA, která nastrkala do vývoje hry obrovské peníze je chce nazpět. Sakra to je na žalobu.
-
-
Mám trojku rád, považuji ji za kvalitní hru, ale musím přiznat, že EA dala Bioware rok a 3/4 na vývoj něčeho, čemu bych klidně dal tři...
Jelikož ale BW dostalo více času na vývoj DA3, doufejme, že se vše v dobré obrací. -
-
Heh, optimisto :) Ja jim po DA2, ME3 a SWTOR uz neverim ani nos mezi ocima. Hezky si pockam na nazory hracu a objektivni recenze nepodplacenych magazinu (zejmena IGN, ale i ostatnich, kde jsem se v recenzich nedocetl JEDINOU negativni vec).
-
-
-
-
-
kroky? do zadu?Myslíš odstranění prostřední odpovědi v dialogu?Hm Deník kterej se neaktualizuje? Možná ten konec?Co jiného? Sakra nic mě už nenapadá akce,zvuky,ui,lepší než u ME2 + ta epišnost a příběh tak jakej pak krok zpět.
-
-
Zmizli "hub worlds", peace zony, exploration, odlozenie zbrani, Shepard uz rozprava z polovice sam od seba, menej dialogovych moznosti, inventar uz nebol v 2(ale na to som si este zvykol).. tu hru totalne od-RPGckovali. Ale samozrejme pribudlo zopar noviniek ako omni-blade :D Skill tree sa rozrastol, ale celkovo to kleslo na taku uroven ze Jedi Academy je vacsie RPG ako ME3. Ja mam rad vsetky 3 diely. Ale milujem sci-fi a RPG. Preto ME1 je pre mna RPG, ME2 polo-RPG a ME3 akcia. No a ME4 bude cisty Serious Sam ak to takto pojde dalej.
-
Odstranění prostřední odpovědi bylo autory vysvětleno tím, že probíhá válka, hrozí vyhynutí, a tak by vypadalo hloupě, kdyby Shepard volil neutrální a v podstatě nicneříkající odpověď. Navíc, pokud si dobře vzpomínám, jakmile došlo na lámání chleba, bylo možno situace řešit více než dvěma způsoby.
-
-
V kazdej RPG ide o nieco dolezite a vzdy je tu priestor. Proste dostali od EA malo casu tak si teraz musia curat na hlavy takymito lacnymi vyhovorkami. ME1 bola hra o cas keby nasiel Saren ako prvy Conduit bolo by po galaxi. A mali sme exploration? Mali. A vadilo to? Nie. Stredne odpovede.. tak taku vyhovorku co dali by som cakal od teenagera a nie od developera. Tak isto zlozenie zbrani. Vraj malo RAM, nech sa nedaju vysmiat.
-
máš pravdu......
-
-
-
-
Ta turianka se docela povedla. určitě pořád lepší než žena od Krogana. Těším se na to moc vypadá to dobře. *3*
-
Koukám, že se někomu v BW asi tuze líbí skladby od Two Steps from Hell. *1*
-
-
Lepší než TV NOVA která je taky začala vykrádat ( a i Batmana nebo piráty) a velmi pochybuju že si koupila práva.
-
-
To by si snad nedovolili. I kdyz ...
-
-
Když si dovolí usekávat titulky (což je proti autorskému zákonu...) u filmů.
-
-
je to proti zákonu, ale v Americe. U nás na to sere pes
-
-
-
-
Uz od dob ME2 *3*
-
-
Ten trailer ma dobry hudební doprovod
-
Doufam ze dostaneme turianky i do multiplayeru ;-)
-
Co na to říct vydařené dílko tohle DLC a turianka na mě udělala dojem nevypadá jako žádný ořezávátko jak jsem čekal. Btw hezkej trailer.