Přejít na výpis diskuzí
Druhá beta Elite: Dangerous přináší tunu důležitých novinek a úprav
3.10.2014 | Adam Homola
30 příspěvků
-
star citizen, rules, tohle je s*acka *10*
-
-
Proc?
-
-
Ne, ED opravdu není jako EVE :) http://i.imgur.com/NGUPJ5w.jpg
-
-
lol
-
Tak tenhle se poved :D
-
-
http://elite-dangerous.wikia.com/wiki/Features_in_the_expansions tady to mate v kostce
-
hru hraju. je proste bezva. beta 2 ji vynesla na novou uroven. A to nejlepsi jeste jen pride. Bohuzel nektere funkce se objevi az v dlc a ty budou stat dalsi prachy.
-
-
Teda dufam, ze moznost pristavania a lietania na planetach (plynuly prechod) tak ako v starom Elite bude zadarmo dostupne v ramci plnej verzie. Neviem si totizto predstavit, akoby to riesili, keby ze hram MP hru a ja mam dlc s planetou a druhy typek, co ma napr. nahana a chce moj loot by to dlc nemal. Ja by som mohol prejst nad povrch planety a on nie... a vobec, toto je po trade a freeform style hrania azda najvacsia vec, ktora vzdy odlisovala Elite od inych hier, kde si sa nemohol premavat na planete... len v par hrach to je alebo bude mozne /Evochron serie, Tommorow war, Infinite Battlescape, Pionneer, Rodina...
-
-
Co bude v dlc (placene). FPS- tedy fakt, ze muzete opustit lod, kracet poplanete, strilet (proste vsechno mimo vasi lodi. Dale vstup na planetu, pristavani na planete, asterdoidech a vlastne snad vsude kde to de. (proceduralne generovane planety, nikdy nebude jedna stajna jako druha neco jako v NO MANS SKY). Multi crew boje (boje s veci hraci na vasi lodi). FPS boje na star portech. Tohle sou plany pro DCL. Rad bych ale podotkl, ze tohle neni Star Citizen. Tyhle prvy nejsou prioritou hry a proto nebou ani pri startu v cene hry. Kdyz bude hra hotova bude se makat na tomhle. I kdyz je mi jasne ze pro mnohe je to velmi poburujici. *16*
-
-
No v podcastu https://www.youtube.com/watch?v=56JhkmFmcCw 42:15 vravia, ze tam nebude pristavanie vobec... kua
-
-
Dodam, ze v NL to ale spominaju :)
http://us2.campaign-archive2.com/?u=dcbf6b86b4b0c7d1c21b73b1e&id=ac1081437f#launch and beyond
-
-
-
-
-
Koukal jsem asi na minutové gameplay video, protože mě ta hra enormně zajímala po rozhovoru Brabena v Levelu, a málem jsem se unudil k smrti. Jedině s OR, to by mohlo mít grády, ale jinak jen v monitoru ani náhodou.
-
-
No ja tedy hre preji vse nejlepsi, ale mam stejny nazor vsechny videa ktere jsem videl desitky... tak vzdy nuda si take nemuzu pomoct. Jako hru si mozna i koupim ale mam pocit ze me to bude bavit tak max 2 dny :)) EVE online jsem hral s prestavkama 10 let a Star citizen hraji ted obcas a to je zabava pokazde :)
-
-
hm ja vsechny tyhle tri hry o kterych pises uz porovnavat taky muzu.. a musim rict, ze EvE killer neni ani jedna protoze je to uplne neco jineho.. ale po letech uz me EvE taky omrzelo, ale rekl bych kdo ma rad EvE tak si uzije vic E:D nez SC.. protoze SC (necekane) vychazi spise z WingCommandera.. a je to na ty hre proste znat.. a pro me osobne to je proste malo.. navic v soucasne dobe se to neda ani dobre pomerit, protoze to co SC v soucasne dobe obsahuje je slabe % toho co jiz nyni muzeme delat v E:D.. u me v soucasne dobe vede proste E:D.. neni to tak freneticke jako SC a je to aktivnejsi nez u EvE.. proste idealni kompromis..
-
-
-
tato hra mi neda spat a jeho cena na steame tiez :D
-
-
jo? jakou to ma cenu na steamu? to tam ani nemuzu najit.. zeby to tam nebylo?
-
-
jo preto mi neda spat jeho cena na steame - ked tam bude zo zlavou :D
-
-
aha :D
-
-
-
-
Uz jsem si predplatil Mercenary edici za 40€. Sice premyslim i o upgradu na betu za 18€, ale tak nejak se mi nechce potykat s problemy a spis si pockam na finalni produkt.
SC je mi sice trochu blizsi, ale ten nez vyjde ...
jen doufam, ze to bude dobre ovladatelny i bez Joysticku, protoze ten pouzivat opravdu nechci. -
-
Zkousel jsem to hrat na KB+M a da se to ale na joysticku je to ovladani uplne nekde jinde.
-
-
TrackIR tam funguje dobre ? vsetky pohyby ? dik
-
-
To ako vazne?? Tracking na OR jasna vec, no ako to tam ujko ukazuje ze ma senzor na sluchadlach a ocami musi stale cumiet na staticky monitor to je dost trapna zalezitost.
-
-
A ako by si to chcel inak riešiť bez VR (ktorá je stále ešte v plienkach)? Pomocou kriviek je to riešené tak, že sa pozrieš aj za seba bez toho, aby si spustil oči z monitora. V Elite sa bez toho možno zaobídeš, ale napr. vo WWII simoch (a tým myslím naozajstné simy, nie nejaký WoP) je to v podtate nutnosť, pretože počas manévrového súboja musíš neustále sledovať súpera a reagovať na neho. Ovládať v dnešnej dobe pohyb hlavy klobúčikom joysticku alebo myšou a zároveň viesť dogfight, to je len pre tých najväčších masochistov *15*
Bez srandy TrackIR (a jeho alternatívy) tu je už dlhé roky a nič lepšie na sledovanie pohybu hlavy na trhu momentálne proste neexistuje. -
-
Oculus Rift má lepší "pozicování" než TrackIR, ale chápu, že to není ještě oficiální produkt. Každopádně i v nynější podobě (DK2) je to několikanásobně větší zábava, než na monitoru. Tam už tu hru prostě nikdy nespustím *6*
-
-
-
TrackIR funguje dobre v moznostech track IR... Ja jsem to ale prestal pouzivat a ovladani lodi se da delat komplet pres joystick aniz bys z nej musel sundat ruce. Neprislo mi ze bys ti mel ziskat nejakou zasadni vyhodu. Ja s nim mam posledni dobou docela problemy. Pouzivat tu vec na (ten ledkovej clip na sluchatka byl z nejakyho shitovyho plastu a v podstate se mi rozsypal v ruce) a kdyz koukam dolu nebo nahoru tak se blbe chyta a obcas to moje pohyby vubec nebere ruzne to poskakuje a vubec to dela moc divny veci. Nevsiml jsem si ze by to u ED poskytlo nejakou vyhodu protoze diky radaru stejne vidis presne kde se nechazi tvuj protivnik takze je to dobry tak maximalne na kochani.
-
-
No s Elite ešte nemám skúsenosti, ale na TrackIR nedám dopustiť, len to chce vyhrať sa poriadne s nastavením. Hlavne teda krivky a rýchlosť. Používam to, kde sa dá, už len kvôli lepšiemu ponoreniu do hry. V takom Rise of Flight s tým nemám problém vykloniť sa z kokpitu a skontrolovať situáciu pod lietadlom... A nepotrebujem ani Trackclip, vystačím si s odrazkami na šiltovke :) Teda pôvodne som ho používal, ale zvykol som si na ľahké sluchátka a musel preč.
Ale aj tak sa už neviem dočkať éry OculusRiftu, to bude na simulátory proste bomba *4* -
-
V rise of flight jsem ho taky hodne pouzival to je pravda. Ale tam to bez nej proste neslo :D V Elite proste potreba neni i kdyz je pekny otevirat menicka tak ze se na ne podivas bez nutnosti mackat tlacitka.
-
-
-
IR funguje naprosto perfektně a je obrovskou výhodou jak v boji, tak ovládání lodi.
Na Youtube je spousta gameplay s trackingem, tak si člověk může udělat obrázek.
Jinak Beta 2 je super (kromě komplikací při launchi) a už se dá říct, že si to člověk může koupit jako hru, která stojí za těch 60 éček. Teda kromě account wipe při větších updatech.
-
-
To zní dobře. Zvláště po zkušenostech s War Thunder, který KB+M jasně preferuje jsem se obával, že z toho bude novej trend.... simulátory přizpůsobené spíš myši než joysticku.
Láká mě SC ale tohle vypadá taky dobře... sakra*
*firstworld problems -
-
Mne zatim vic laka Elite Dangerous a musim rict ze uz ted ma co nabidnou. Ta nova beta je navic jeste lepsi protoze ma konecne smysl litat mise, lovit piraty apod.
-
-
-