Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • untentrauer

    Pevně věřím, že se poučí z předchozích chyb. Jedna dějová linie zní slibně. Ještě zbývá zbavit se občasné béčkovosti a lacinosti....

  • Hádáte se krásně, ale stejnak je to jedno. Knihy jsou nezfilmovatelné a je jedno jaký paskvil z toho udělají. Za mě klidně Black lives matter apod. aspoň budou originální a s něčím přijdou.

    • zrovna knižní zaklínač mi přijde jako vcelku jednoduché fantasy na zfilmování. neříkám, že jedna kniha jedna série, ale ten příběh, svět a vše okolo je docela jednoduché. navíc se to točí jen kolem jedné postavy a pár vedlejších postav. první série to zvládla docela hravě. neříkám, že to bylo perfektní, ale to negativní nevycházelo z nemožnosti, ale spíše z produkčního rozhodnutí. taková malazská kniha padlých je opravdu nezfilmovatelná. 

      • Tanatonaut

        Malaz !!! Ani Nolan, Tarantino + Béla Tár dohromady by to nedali. Ani jednu knihu. Ale sakra tu RTS by podle toho už udělat někdo mohl.

  • Tanatonaut


    Po kolika minutách se autorka skrz nějakou postavu vyjádří k black lives matters, aby se jako všichni ostatní kryla, že není rasistka ?

    Já to náhodou podle knih 100% chci. ( snad jako každý proboha )

    1) Protože nikdy nikdo při adaptaci nevymyslel lepší příběh než autor         ( GOT ehm ehm )

    2) Proto na to dívám. Protože je to adaptace mnou milovaných knih. Mě nezajímá, jaký blbosti vyplodí parta od reality odtržených televizních scénáristů z LA. O další The Shannara Chronicles nestojím.

  • Spades

    Tak počkat. Neměla být druhá série už podle ságy?

    • Obávám se, že podle ságy nebude vůbec nic :-) I když "úspěch" to asi bude. Zrovna včera jsem někde četl článek, že si Hissrich vybírala jen ty scénáristy, kteří neznali předlohu, aby se výsledek nebyl "jen" 100% kopií knih. Mno a to se jí 100% povedlo. 

      • Spades

        To že to nebude 100% podle knih neznamená, že to nebude podle ságy.

        100% podle knih to nikdo nechce, knihy už sem četl, čekám, že to bude odlišné, ale čekal bych, že kostra příběhu se použije.

        Možná jen čekají na další sérii, aby mohli vív vybarvit svět nečtenářům.

        Navíc podle knih to nemůže být přesně hlavně proto, že by se to do seriálu nevlezlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit