Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych to řekl takhle: příliš mnoho PR. Co se týče systému, přinese MoP spoustu nového, na které se já osobně těším, bude to příjemnější, zábavnější. Co se týče prostředí, tak to vypadá naprosto úchvatně, je ale potřeba si ho trochu prolézt (PTR), zapnout si k tomu hudbu a vypnout HUD. Má to svojí atmoséru, narozdíl od Cataclysm. Pokud jde o Pandy....mno, a co? Jinde běháte za ještěrky, tak proč ne pandy? A pochybuju, že to budou asiati hrát kvůli pandám a jejich vlastní kultuře, ta už jim musí lézt prd*lí. Výjimečně budu stát na straně vývojářů a přikloním se k tomu, že chtěli nový přístup k wow i jeho příběhu, což zatím Pandy splňují. Ano, je to tak nějak roztomilejší, ale warcraft nikdy nebyl o super-temném setupu.
    • No.Možná to vypadá, že další datadisk přinese spoustu nového, svělého a fantastického, ale pravda bude asi taková, že to nadšení ti vydrží možná po dobu levlování a pak ještě 2 možná 3 týdny po dolevlování kdy budeš procházet nové dungeony a raidy.PAk už to bude jen každodenní stereotyp, kde budeš dělat to stejné.
      • Nechci být strýček sýček, ale ty časy máš trochu špatně. Vylevlovat zabere zhruba 30 hodin čistého času (těch pět levelů), což je nějak, rozumně rozloženo, zhruba týden hraní. Už tady se ti podle moderních trendů cena proplatí, přičemž obsah bude neustále nový a svěží. Pak přijdou HC dungeony na 90ce, tak zhruba další týden, než nasbíráš nějaký rozumný raidovací equip, pak první raidy, tipuju 14 dní na složení normalu (když nejsi mizerný hráč). No a pak tak měsíc až dva, než se povede složit (jestli vůbec) heroické. To jsou celkem tři měsíce, počítáno pro normálního hráče s nějakým životem. Samozřejmě, že to spousta lidí proletí, za 2 dny vyexpí, do konce prvního týdne budou mít equip, další reset dají normal a ten další už pojedou heroic. Ale blizz plánuje krom toho ještě raidy dávkovat, čili minimálně měsíc a kousek bude co dělat a vše bude nové. Pak už jsi "prošel" datadisk a můžeš dodělávat questy a achievy, můžeš sbírat poke-pety atd, může levelit alty (kde řada z nich bude fungovat jinak), ale je to jen čistě tvoje volba. Do té doby budeš mít na MoP nahráno kolem 200 hodin (odhad), za kterých jsi dal 1800 (900 hra + měsíční poplatky za 3 měsíce)...a možná se mýlím, ale pořád to vyjde líp cena-výkon, než si koupit nejnovější Medal of Duty. :)
        Edit: Samozřejmě to platí, pokud tě rpgčka a podobné hry zajímají.
        • calwin
          a nakonci toho celého si s tou postavou môžeš vytreť pr*el a opýtať sa čo ti to vlastne dalo :D (je to subjektívne)
        • Kronoss1
          Takže to bude vlastně jen o honbě za equipem (zase), ale když vás to baví.
          • TheSuffering
            Mass Effect a RPG? To jako vážně? Navíc i tam ses částěčně za equipem honil (i když tady to samozřejmě nemá tak velkou váhu), protože za nasbírané suroviny si kupoval lepší zbroj, zbraně a další "udělátka".
            • calwin
              neviem na čo presne odpisuješ ale ak to nie je irónia tak sa musím pýtať... z ktorej višne si padol keď nevieš ani určiť tak jednoznačný žáner ako mass effect?
          • Nebudu tu o tom psát když mě nikdo nebude stejně poslouchat.
          • Nepovídej... equip je vždycky věc ve většině RPG, která tě často nakonec zláká a začne ti hru jen znechucovat *3*
            • Spiš trapíš sám sebe :)
            • (Aha, tihle to nepochopí...) No, nebudu vás tím radši trápit.
            • Vždy je to vev většině MMORPG.PRo singleplayer RPG tohle neplatí.
            • Kronoss1
              Opravdu? V jakých prosím tě? Já jsem třeba při hraní KOTOR, Mass Effect nebo Deus Ex nešílel po nejlepším equipu. Takže nemluv o RPG hrách, když pro tebe je vrcholem RPG WoW v plné náloži.
        • Ale to nic nezmění na tom, že v těch raidech a v heroicích budeš dělat každý týden to stejné :) I na tom progressu nakonec budeš dělat desítky pokusů to stejné.Pak to zabiješ řekněš "hurá"a jedeš dál.Neříkám jestli je to zabavné nebo ne, jen říkám je to stejné.
          To máš jako s těma altama.Taky s nima nakonec budeš dělat to stejné :) A zase neříkám jestli je to dobré nebo ne to aŤ si rozhodne každý sám jestli ho baví dělat s X postavami to stejné.A sakra na to musí mít i kvantum času.
          Co se týče achievu...Jo tak to co se týče herního času by člověk potřeboval měsíce čisteho herního času, aby je udělal.To by ale mělo stejný smysl asi jako ježdění po městě v MAfii 2.
          Jestli to cenově vyjde líp ? To je čistě individualní.Ať si každý vybere jestli ho baví třeba ty raidy kde pokaždé děláš to stejné ( a musíš to tak dělat :) ) nebo si zahraje MP střílečku, která probíhá pokaždé jinak :)
          Wow jsem hrál tak nějak s pauzama od classicu až do cata.Změny ? Pokaždé jich podle blizzu bylo spoustu, ale ve finále to byly jen kosmetické změny.
          • 10 let hraju Quake 3, nic moc se nezměnilo. Rok jsem hrál MW2, nic se nezměnilo, pořád se střílí ze stejného, stejným, na stejné. Pokud tě nebaví repetitivnost, tak nechápu, proč valstně hraješ hry? Měl by ses vydat do světa. Hry jsou o tom, že mají určitá pravidla, která se jen čas od času obměňují, jinak je to pořád dokola: zaměř, vystřel, nasbírej equip, prodej simáka, furt to samé. A není to to, proč náhodou nekomerční experimenty dříve nebyly úspěšné? Protože nejely podle zajetého mustru? Hry budou vždycky o repetitivnosti, vždycky byly, je to jejich podstata. A ještě k tomu equpiu: mám odehráno spoustých klasických rpg, 4 roky jsem hrál a PJoval dračák, 3 roky hrajeme GURPS a další rok jej GMkuju, je nás osm, takže variace chutí nechybí, a věř mi: vždycky je to o equipu. Příběh je jen krásný způsob, jak se k němu dostat, ale equip, to je prostředek. A ne, udělat alta není to samé, jako hrát maina. ;)
        • Už jen 30? Tak buď jsem byl tak špatný levler, nebo to bylo na TBC trochu těžší, páč čistý lvl up jsem dal tak za 8-11 hodin (hč) *8* *1*
      • Shania
        Jo ale tohle mas vsude a nove hry maji vyhodu v tom, ze levelovani by ti melo trvat dyl, ale to je tak vse, po urcite dobe je vsechno porad dokola. Horsi je, kdyz hra prestane bavit jeste pri levelovani.
  • KeanuX
    Mě je poslední dobou tahle Asijská tématika strašně protivná. *7*
    • Alespoň, že tě zatím nenutí, abys se učil čínsky. To nás čeká až za pár let. *1*
  • No toho filmečku se už nemůžu dočkat *14* *4* Snad nebude jen o kvalitě renderu.

    Ale ten interface mě moc nebere, stejně jako menu u SC2, nějak jdou kvalitou dolů co se tohodle týče, alespoň pro mě o.O
  • Toto už je tak ohraná fráze, že nechápu proč to ještě lidi pišou. Asi aby meli Like.
    ......
    Sorry, to měla byt reakce na Cypri
    • Cypri
      jj však se do mě pusťte, řekl jsem přece tak hroznou věc omg. Fakt nechápu co některý lidi vede k tomu druhý jen nějak shazovat. Diskuze vždycky jak stehno fakt...
      Na ty vaše Like/Dont Like vam kašlu...
      • PepinoPodrazka
        Lidi se vysmívají Trollovi, že pořád pindá o Skyrimu. BoBovi2, že pořád komentuje o češtinách.

        Proč se nevysmívat tobě, když naprosto pokaždé, když je to jen trochu možné musíš napsat jak se ti asijská stylizace nelíbí.

        Zaseklou desku taky nenecháš jen tak hrát, nebo jo?
    • czechtek
      mainstream

      a hlavně to tak fakt asi ve většině případů je...přeci se na něj nebudeš zlobit za "pravdu" *2*
  • Cypri
    Chtěl jsem se k WoW po škole vrátit. Škola skončila a já už se vracet nechci kvůli tomuhle PandaDisku. Nvm ale přijde mi to jako by tam rvali tuhle asijskou tématiku jen aby nahnali Asiaty hrát jejich WoW místo ostatních MMO. Chápu, tah dobrej. Ale Mě to vyloženě odpuzuje. Proto prostě nehraju ty asijský MMO ale když to narvou i sem tak to už je fakt konec. Mrzí mě to. WoW mě bavilo. Nu což, alespoň ušetřím.
    • DeathOnVacation
      Asiati letí na mmorpg jako mouchy na ho*na, na to není vůbec nutná asijská tematika. Spíš doufají, že to zaujme obecně hráče po celým světě, že změna je to, co potřebují k oživení zájmu. Kdyby měli zamířeno na asijské publikum, nacpou tam rasu lolitek s velkýma očima a krátkejma sukýnkama, zpod kterých čouhaj kalhotky, přidaj víc efektů hekání a jako bonus pár questů točících se kolem únosů a znásilňování a BUM, už vidím titulek na games: "Počet předplatitelů WoW pro Japonsko a Jižní Koreu vzrostl po vydání datadisku Schoolgirl Rape Madness o 1000%! Hra má takový úspěch, že když v jednom obchodě v Novém Tokiu byly vyprodány zásoby, bylo k rozehnání davu nutno použít gumové nukleární zbraně."
      • No páni, koukám že neandrtálci ještě nevymřeli...
        Kdyby jsi byl aspoň trochu inteligentní, tak by jsi věděl že Japonsko je jedna z nejslušnějších, a nejvyspělejších zemí světa. Nemluvě o tom, že má jednu z nejnižších zločinností na světě. A kdyby jsi si prošel statistiky, tak by jsi zjistil že ohledně znásilňování atd, jsou na tom nejhůře třeba Afrika a ani Evropa s USA na tom nejsou nejlépe. Takže jestli chceš někoho kritizovat a zesměšňovat, tak si nejdřív zjisti všechny fakta. *16*
        • DeathOnVacation
          Pozor, statistiky znám, v japonsku jsem byl dvakrát a miluju to tam. Ta kultura mě fascinuje. Ve všem s tebou souhlasím, v porovnání s čechama jsou japonci neskutečně slušní a zdvořilí, při komunikaci s nimi jsem nikdy neměl pocit, že je otravuju, když se jich například potřebuju zeptat na cestu, což často u čechů mám. I v noci na úzkých ulicích v Kyotu jsem se cítil naprosto bezpečně a je mi jasný, že je tamější počet znásilnění velmi nízký. Ale je faktem, že právě proto, že jsou japonci na veřejnosti velmi upjatí, o to víc jsou frustrovaní a projevuje se to v jejich intimním životě vysokou mírou vyznavačů fetišů založených na násilí, unášení a znásilňování. A je to rozhodně dobře. Rozhodně lepší, než jak píšeš například v Americe. Fakta znám, není nutné se hned rozohňovat, fešáku ;)
        • PepinoPodrazka
          Fakta tady nemají co dělat, když se někdo snaží působit drsně.
          • DeathOnVacation
            Působit drsně mým úmyslem rozhodně nebylo, jen jsem si řekl, že napíšu něco, co třeba někoho rozesměje, toť vše. Fakt, že jsi se kvůli tomu tak rozohnil, že tě to až donutilo zaregistrovat se, mě zaráží. Pluska mě samozřejmě potěší, ale proto, že každý plusko znamená člověka, kterýho jsem rozesmál. A úsměv, nebo dokonce smích, je sakra hezká věc. Je škoda, že někoho to štve. Zatrpkloune
            • DeathOnVacation
              Pepino: Uznávám, že jsem to poněkud přepísk. Pořád můžem bejt všichni kamarádi *4*
            • PepinoPodrazka
              Sorry, ale toto mi přišlo spíše nevkusné, než vtipné. *4*

              A pokud víš jaká je pravda, tak je lepší nepsat přístěvky, které mohou v některých lidech vyvolat špatné závěry. Ať už jako vtip nebo ne. *3*
      • PepinoPodrazka
        Tak jsem se registroval, abych ti řekl, že děláš jen prostou slaboduchou generalizaci.

        Ale hahaha bude a pluska taky, dobrá volba. *7*
      • Cypri
        LoooL dobře ty *1* *1* Jsi to rozsekl *15*
        • PepinoPodrazka
          *7* *7*
          Říkám.
          • Cypri
            Děláš totéž jak vidno...
            • PepinoPodrazka
              Nedělám. Pouze jsem řekl, že se tomu bude někaj trrr smát. A ejhle, tady tě máme.
      • To by pak byl blizz asi pěkně zklamaný.. jen 200% *1*
    • Mas samozrejme pravdu. I kdyz pandy ve w3 byli, tak za prvy datadisk je kompletne asijsky zamerenej a za druhy at mi nekdo ukaze co za zvire ve warcraftu jeste nebylo.
      • czechtek
        http://cs.wikipedia.org/wiki/Mo%C5%99sk%C3%A1_kr%C3%A1va
        • Shania
          Te zklamu, ale tohle ve wow je:)
          • czechtek
            :-DDDDDD nekecej
            • Shania
              Aquatic form http://www.regressionx.com/wow/druid.htm
    • Veskoslav
      Panda byla ve světě W3 a když jsi dobře projížděl mapy, tak jsi našel spousty narážek:)
      • Cypri
        já vim, ale nevytvářeli nějak podstatně svět. Naví jsem snad tady na games někde četl že to měl bejt jen easter egg. To už tady taky někdo píše. Vím že je potřeba inovace, přidání nového, ale tohle... nvm, mě to přijde až moc pohádkový. Ale beru že někomu se to může líbit no.
      • rhaegar
        už to tady bylo několikrát psáno pandy ve w3 byli jako ester egg
    • Ataker
      Proč by ty pandy nemohli dat do wow? Když byly ve warcraftu frozen throne, tak snad do světa wacraftu patří panebože.
      • czechtek
        patří Kratos do světa mortal kombat? asi jo protože v té hře byl :-p

        PS: nejsem expert na svět warcraft, ale jenom to že tam byla neznamená, že patří do "světa warcraft".....rád se dozvím opak, ale prosím fakta ne jen řeči *3*
      • czechtek
        No někde jsem četl, že to tam navrhl frajer aby udělal radost dcerce. A bylo to tam spíš jako joke než, že by "patřila" do světa warcraft.

        Jinak ten svět asijskej se mě dost líbí co jsem koukal na screeny, ale jako sorry ty pandy vypadaj děsně za to bych fakt hrát nemohl. *11* dokonce i ty pokemoni tam muzou bejt fun proste vec navic nechces nehraj. Ale jsště jednou ty pandy jsou fakt děsný :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit