Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je dobrej gameplay. http://www.youtube.com/watch?v=O3GhtbcpPhU
  • je mi 28 a vubec s vami nesouhlasim ... dnesni mladaci cumej na duka jako na debila ... mizerna grafika pribeh o nicem atd ... je to nostalgie ... kazdej kdo uhral Duke Nukem 1 2 3D MP proste ceka uz roky na tuhle hru :-) A jestli je grafika za zenitem nevim ... postupny vyvoj za ty roky je videt ... a nejmodernejsi grafika co mi vytizi 4 jadro a Dual grafiku nevim nevim zda je to potrebne ... nejde spis o tu atmosferu? O ty dukovi vtipky a vubec celkove o promitnuti jeho ega?
  • Vojtas:mysli si co chceš ale Gearbox maj dosti talent na hry jsem rád že na tom nedělá jiní studio a jestli nevěříš gearbox tak jsem ani nic nepiš nikdo na tvůj názor debilní není zvědav maj uspěšní tituly kvalitu dosti tak neříkej že jsou idioti přitom ty seš sám když to o nich píšeš řekni jim to do oči ne hmm??
    • Přesně tak, já sám vidím, že kdo nemá stejný názor jako já, je debil. O tom se vůbec nebude dikutovat! *3*
  • Tushan
    My name is Duke Nukem - and I'm coming to get the rest of you alien bastards!
  • před par lety jste všecky hrály hry s kotičkovanou grafikou a starý hry byly nejlepší a ne jak ty dnešní pořád Luxusní grafika příběh hry na hovno !!!!! délka hry taky na hovno !!!!!! prostě herní prumysl je v prdely a jestli tvůrci her chtěj dělat krátkou herní dobru jak třeba poslední díl Crysis 2 5,5 hodin nasrat !!!!!!!!
    • Když už musíš notně mluvit jak kanál, tak to piš alespoň správně *2* Navíc je to blbost. Poslední hra, co jsem dojel, byla DA2. A ta jaksi má dost hnusnou grafiku a trvala mi přes 60 hodin, čili přesnej opak toho, co píšeš. Ne všechny hry dneška trvají 5,5 hodiny a ani bych neřek, že většina. To třeba Spear of Destiny byla pěkně monotónní záležitost s nudným gameplayem, a nebyla sama. Starý hry byly takový, jaký byly. Respektovaly dobovej HW a stejně jako dnes se našly herně kvalitní tituly a tituly, který se blýskly především grafikou. Na tehdejší poměry to znamenalo menší kostičky a víc detailů. Taky není pravda, že by bylo všechno inteligentní a skvělý. Vzpomínáte na prvního a originálního Raymana? Mimochodem absolutně špičková hopsačka, jenže od A až do Z stylizovaná pro malý děti, přitom bych ji označil snad za nejvíc hardcore hru, kterou jsem kdy projel. A to jsem u ni strávil několik let a dostat se až do konce se mi povedlo v celkem pokročilým věku *1* Takže tolik asi k oněm dokonalým starým hrám a novýmu odpadu. Bylo z čeho vybírat, pořád je z čeho vybírat a doufám, že i v budoucnu bude *3*
      • Az na ten slovnik s nim souhlasim. Mimochodem napsat DA2 a ze se plete teda neni zrovna koser. Hod sem tak 5 prikladu ocekavanych her, ktere meli delsi hratelnost nez 10hodin+. Dnesni hry opravdu jsou kratky az to neni hezky. Asi myslel hry jako napriklad Q1, D2, HL1, MoH, SoF jejiz hratelnost predstavovala nekolika nasobnou herni dobu oproti te dnesni. V dnesnich hrach neni videt zadny napad. Viz serie Cod, ktera je za 1. kratka za 2. z pulky koukas na filmecky. C2 je taky dost kratky a multiplayer je hodne oflaknuty, je tam jenom aby se nereklo. To ze driv byla horsi grafika, neomlouva dnesni kratkou herni dobu, v te dobe vylezalo na povrch sposta her, ktere meli grafiku v te dobe na hodne dobre urovni. Vyhazovat za 6 hodin hrani neco kolem 1000kc? Hm, klidne si posluz. :)
        • Sérii COD nemám rád, přesto vím, že je prakticky multiplayerová a kraťoučkej single je tam jako rozcvička. Tenhle rok ti vyjde třeba Rage, kterej rozhodně bude mít delší dobu jak 10 hodin, a troufám si tvrdit, že o dost. Chystá se druhej Stalker, a všechny 3 předchozí díly s plněním všech úkolů hranici 10 hodin taky o dost přesáhly. Ano, daly se zmáknout i pod tuhle hranici, ale pokud člověk hry konzumuje místo hraje, nemůže si pak stěžovat, že se herní průmysl stává víc a víc konzumním. Takže Stalker série sem určitě patří a od dvojky si neslibuju nic jinýho. Chystá se ti LA Noire, což teda není čistá střílečka, ale zatím se to jeví jako akce doplněná o spoustu hlavu zaměstnávajícího obsahu, zkrátka inteligentně, ne jedna z těch stříleček na odreagování. Co český ARMY? To taky nezabare pod 10 hodin, hardcore to je jen co je pravda. To nejsou starý hry a je to relativně chvilka, co vyšel poslední datadisk. Battlefield se nedávno kasal, že bude mít 12ti hodinovou kampaň, rovněž nad 10. Jak moc je to pravda se teprve uvidí.

Střílečky nijak zvlášť nehraju, libuju si mnohem víc v RPG a závodních hrách, a tam s krátkou herní dobou fakt není problém. Ale jak vidíš, tak se stále dá najít dost her, co za to stojí. Holt kdo rád singleplayer a chce si ho užít, nesmí koukat na COD a jeho klony. Mimochodem Soldier of Fortune II Double Healix taky nebyl nijak zvlášť dlouhou hrou, Half Life přes svoji originálnost a inovativnost měl několik hlušších míst a občas jsem se cítil, jako že herní dobu trochu uměle natahují (u HL2 už ne). Chce si to nejenom vybavit vzpomínku na hru, ale hru jako takovou, a zasadit si ji do dneška. Automobilový krásce a jedný z největších sportovních klasik, Jaguaru typ E, to dneska na klikatým okruhu nandá i německá nákupní rychlotaška. Se spoustou her je to dost podobný *4*
          • Hanzales
            Těch her s delším singlem by se našlo i víc, ale moc toho není no. Spíše je celkem dost her, které vydrží déle díky znovuhratelnosti, vedlejším úkolům, nebo mají kariéru či právě kvalitní multiplayer.
            PS: U toho Half-Life to bylo u mně opačně :) Jedničku jsem dohrál tak 60x a dvokju tak 3x ;o) Možná mně ale jen nebavilo počtvrté znovu jet s tou buginou a člunem a taky jsem byl zároveň po x letech čekání zklamaný, že už to není Black Mesa. I ti vojáci s doutníkem v hubě mi byli vždy sympatičtější, než ti trumpeťáci "kombiňáci" :)
  • tahle hra je stejne tragicka jako její tvůrci. Přiběh o hovně grafika za zenitem. At zustanou u své plošinovky hru vůbec nevydavají. Dnešní herní svět už je ůplně někde jinde.
    • jjn dnesni herni svet je u sracek jako COD,ktere vychazi rok co rok *1*
  • Core
    Otázka je, na koho je tohle zaměřené... Rating to má 17+, ale přijde mi, že se u tohoto typu humoru mohou bavit tak 15+-. Ve svých 29+ pochybuji, že bych za tohle dal 199,-Kč + za to za Zaklínače 2 CE jsem vysolil (a rád) už v předobjednávce 2100,-Kč + *1* *1* *1*
    • 17+ jsem už dávno přesáhl a jak se těším na Duka *1* Pro mne je to nostalgie.
    • Ja mam 29 a presne na takuto hru cakam. Dufam ze to bude uletene prehnane a poriadne sexisticke *12*
      • Core
        Jasný, proti gustu... *12* *1*
  • Hanzales
    Zajímavosti: Duke se počurával poze do svého 1 měsíce / Duka na vojně první týden nešikanovali, Duke hned první den šikanoval celou vojnu / Když holka spatří Duka, rázem zapomene na existenci všech "hraček" (pokud ošem Duke nějakou nepřibere do hry) / Duka do koulí nenakopete, leda by jste si chtěli rozmlátit nárt / V předposlední úrovni DN3D je skrytá místnost, obsahující schéma skutečné "zmenšovací zbraně" Tato místnost je pochopitelně skryta i v editoru a zatím se ji nikomu nepodařilo najít. +*3*
  • ten engine pouzili aj v commander keen 1,2
    • Spades
      a proc ma tento clovek -, kdyz ma pravdu ? :D:D:D:D
  • ja si rad pockam...couse i have balls of steel *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit