Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po dohrání dema jsou mé dojmy poněkud rozpačité. Jezdíte jeepem, stoupnete si za kulomet, můžete si namalovat na tabuli, střílíte tupé nepřátele... Před 11 lety vyšel duke souběžně s quakem, který měl opravdovou 3d vektorovou grafiku a působil vedle výše zminovaného jako chudý příbuzný. Úspěch duka tehdy spočíval v perfektním level designu, pár hláškách, interaktivitě s předměty. Nikoho před tím nenapadlu udělat úroveň hry v kině, další v kasinu, další na vesmirné stanici, možnost si štouchnout kulečník a hlavně brát hlavního hrdinu převážně nevážně. Demo se tváří jako snaha o zábavu jako za starých časů, kterou dle mého názoru, a ted se na mě patrně všichni vrhnou, bohužel není. Po dohrání dema mám pocit jakobych všechno co se mi odehrálo na obrazovce jsem už viděl v jincýh hrách v minulých 11 letech. Řešení hádanek přes fyziku, výbušné barely, rozmazávání obrazu, sestřelovani něčeho letajiciho, vyskakovaní nepřatel z letadylka, věci snažící se přisát na obličej. Duke byl tehdy nový, dnes je to pokus o to samé ovšem bez onoho puncu novátorství. Interaktivita s předměty není dle mého názoru taková jak by s ohledem na dnešní technické možnosti býti mohla, vedle dřevěných dveří leží brokovnice vezmu ji a čekám že půjdů otevřít, a ejhle ony nejdou a musím potupně prolézat vedlejším oknem, level design není ničím překvapující a je takový jako...ehm...v jakékoli jiné hře. Problém není v tom že grafiak je zastaralá, problém je v tom že je taková..ehm..ničím zajímavá. nepotřebuji, aby se nepřátelé tvářili extrémně chytře, ale bandy tupě nabíhajících prasátek jsou opravdu pár let nazpět. Demo není špatné, jen není ničím zajímavé, snad plná hra dopadne lépe.
    • Mám rozehranou plnou co mi dnes přišla a zatim si můžu stěžovat jen na možnost nosit jen dvě zbraně, čekal jsme starej koncept, lékárny, arzenál zbraní a jatka, takže omezení mi vadí. Grafika se mi líbí, je tam pár efektů, který nejsou ani v dnešních graficky vyspělejších hrách, celkově to ale působí supr, neni si na co stěžovat.
  • jnsCZ
    Dohrál jsem demo, bude to prča :)
    • taky jsem to dohral a mrtě sranda :-D nejvíc se mě líbilo na tom vozíku jak jel Duke :-D
  • Pro kriterky všecky hraju demo Duke Nukem Forever grafika je tam dobrá !!!!!!! podle trailer nic nekoukáte kriterky jedny
  • "Hudební doprovod bych si také představoval u Duka rockovější, ale to už jsou detaily."
    vy si toto fakt mylite s nejakym vasim blogom alebo co. svoje osobne pocity si mas nechat pre seba. mimo to, hudba sa k tomu vlemi dobre hodila
    • Dobre, ale pokud bude recenzent naprosto objektivni, tak se recenze smrskne na:
      "Hra se jmenuje Duke Nukem Forever".
      Od toho prece recenze je, aby nam rekla jaka ta hra je a recenzent by se mel vzit do ty spravny role a situace. Kdyz napise: " V pozadi hraje rockova hudba." Pro nekoho je nejtvrdsi muzika Bon Jovi, ale k Dukovi by se "PODLE ME" hodil trosku tvrdsi zanr, by bylo divny ustrelovat emzakum hlavy za doprovodu Stevea Mckenzio - San Francisco (nic proti, tuhle songu mám rád).
    • *1* ty jsi kus lolka s tím blogem.... *12*
  • zase paradni trailer,vypada to na hodne srandy.ty komentare duka jsou super a ta triiikozata vec,lool.brokovnice nema chybu,fakt se nemuzu dockat
  • nemyslim si ze by ta grafika vypadala nejak zle
  • Od Duka necekam revoluci, od Duka necekam mylnik v herni historii a jsem si jisty, ze se najde tuna lidi (potazmo recenzentu (nechci se nikoho dotknout)), ktery to strhnou (neprehledny, nudna grafika, o nicem pribeh atd atd) ale kouzlo Duka je v tom, ze v jeho kuzi se z cloveka stane nejvetsi borec, jaky kdy kracel po teto planete . Vetsi nez Chuck Norris . A o tom to je .
    Palec nahoru, tesim se jako malej kluk :-)
    • Přijde mi, že je jeho kult dost uměle vyhipovaný. Duke byl Duke, Doom v novější grafice s kusem humoru a srandovníma hláškama. Konkurenci tenkrát v akčních hrách neměl, protože žádné nebyly (pro mě je doom2 stále králem)

Duke jako největší borec planety atd.... kde jste na tyhle keci přišli?
      • Kecy, tak musis to brat trochu s nadsazkou. Hry jako Duke by bez masivni propagace zapadly rychlejc nez by se stacily dostat na pult. Proto se to tak tlaci a dela se z nej trosku "umele" hrdina. Podivej na divadlo kolem soucasnych RPG, pro me stejne bude Planescape Torment neprekonatelnej. A priznam se, ze mi projednou nevadi vypnout vsechny myslenky a vezt se (mozna trochu pateticky) vlne sileny vyvrazdovacky.
        • Ale jo, já to beru. ale jestli byl něco Duke, nebyl ničím víc, než Serious Sam. Ale po "deseti" letech, když vylézá z hrobu, je slavnější než ježíšek.

Tím neříkám, že hře nedám šanci, jen mi vadí, jak jsou zase všichni opilí propagandou, přijde mi, že ke hře nepřistupují racionálně. (je mi jasný, že hra vážná nebude, natož racionální)
          • Alo no tak, Duke neni žádná propaganda nebo hype, to hledej u her typu CoD apod. kde se to milionovým marketingem a snahou o pořádný hype jen hemží, ale Duke, ten něco takovýho prostě nepotřebuje, Duke se stal legendou sám, poslední roky se na tu hru jen plive, stačí vidět bonusweb, kde na to jen házeli špínu a najednou jsou z toho hrozně odvaření jak se těší, najednou. Duka nikdo nehypoval, na Duka se plivalo, dělali si z něj prd*l a když to má konečně vyjít, lidé převlékají kabáty, protože hra vypadá více než dobře kor v dnešní době. Osobně nechápu tvoje výtky k tomu, že je to hype a přehnané, Duke je prostě charakter, king of cool, hrdina s charismatem, který se dá krájet, ty hlášky, ten vzhled, ten styl, stal se legendou zcela oprávněně a spontáně a ne díky desítkám milionů dolarů a zaplaceným kecům na herních webech, Duke byl legenda už v době kdy v týhle zemi mělo internet tak možná horních 10000 lidí a z toho hrálo hry tak 1000, už v tý době kolem něho byla ta atmosféra.
            • oficiálně byl cool, respektive "king of cool" Steve McQueen, Chuck Norris je jen vtip a Clint Eastwood má charisma a proto byl jeho hlas a projev vzorem pro hlas Duke Nukem : )
            • COOL je prima, frajer je Chuck Norris, charisma má Clint Eastwood, atd... to by mohla být dlouhá diskuze :-)
      • Kde ? No pri hrani stareho Dukaca, v skole, na lanke...
        Uzasny koncept levelov, humor, super zbrane, proste uzasna vcelku "jednoducha" zabava.
        Ziaden kult, ale krasne spomienky.
        A podla videi to bude zase ten stary Duke co kedysi.
        Vsetci sa teraz zenu za fotorealistickou grafikou, co najvernejsou simulaciou reality, uzasnym pribehom a neviem co este. Ale akosi zabudaju na hratelnost, na zabavu. No a co ze je pribeh klise, ze tu uz bol vela krat, no a co ze grafika nieje taka aka tu este nebola...
        Ja chcem vypnut, chcem sa zabavat a verim ze Duke bude znova to prave :)
  • Od Duka necekam revoluci, od Duka necekam mylnik v herni historii a jsem si jisty, ze se najde tuna lidi (potazmo recenzentu (nechci se nikoho dotknout)), ale kouzlo Duka je v tom, ze v jeho kuzi se z cloveka stane nejvetsi borec, jaky kdy kracel po teto planete *5* . Vetsi nez Chuck Norris *3* . A o tom to je *5* .
    Palec nahoru, tesim se jako malej kluk :-)
  • Duke je prostě paráda *4* *4* *4*
  • Nostalgie a zábava v jednom. Jenom uronit slzu. :) Jak ten čas běží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit