Přejít na výpis diskuzí
Dust 514 bude na PS3 "zdarma", ale s úvodním poplatkem
11.7.2011 | Petr Poláček
19 příspěvků
-
klany v eve-online? vážně? Korporace / Aliance
-
Škoda, že si nevybrali radši PC, bylo by to mnohem zajímavější, si myslím. Šel bych do toho ale bohužel.
-
Skončí to tak, že tam budou lítat naboostovaný blázni, financovaný prachatejma korporacema z EVE. Z článku jsem pochopil, že za mrzký peníz budou kredity, který člověk bude moc přerozdělit. To znamená, že i do budoucna to bude dojná "samice tura domácího" (trochu silná cenzura) typu, chceš bejt nařezanej, kup si náš super balíček vylepšení. Ale rád se nechám překvapit. EVE jsem hrál dost dlouho a jeho svět z tohodle úhlu si nenechám ujít. Možná mě to donutí se vrátit.
-
nevypada to fakt zle...ale opravdu mys by byla mys....
-
A kolik ta hra zadarmo stojí? 20 dolarů :) To je jako když někde vidim: Půjčte si peníze zadarmo, úrok 3%... Strašný voblbování hráčů. *10*
-
-
Takhle to neber, to je špatně. Ta hra je v podstatě zadarmo, jenom ti postě říkají "hraj zadarmo, ale utrať aspoň 20$ za DALŠÍ ingame věci", které už máš ale jakoby navíc. Jak je třeba Team Fortress 2, musíš utratit tuším 5$ v Mann Co. obchodu, abys měl jakože premium. Máš celou hru zadarmo, ale v obchodě si za těch 5$ můžeš navíc koupit čepice, zbraně nebo klíče na bedny, což jsou ale věci, za které si musí zaplatitt i člověk, který má hru už dlouho, nehledě na to, že za ni taky zaplatil. Proto je to v podstatě zadarmo.
-
-
Díky těm 20 doláčů odpadnou vykukové co se nahrnou do F2P modelů po spuštění a lítají jak zběsilí a střílejí do všeho co se hýbe. A jestli to nebude nějaká přicmrndávačka EVE Online tak je 350 kč, krásná suma.
-
neverim SONY mam pocit ze to timhle krokem zazdily,a to uz mnoho let hraji EVE.
-
Jsem na to zvedav. Mam pc i ps3 a eve online me moc nelaka, ale ten dust jo.
-
Tato hra je dovod preco idem kupovat PS3 :D
-
-
tady mas par dalsich duvodu-Gran Turismo 5,Uncharted 1-3,Metal Gear Solid 4,Heavy Rain,God of War 1-3,L.A.Noire,Resistance 1-3,Motorstorm,Twisted Metal,Killzone 2-3,DeadNation,........free online,Bluray prehravac :-)
-
-
L.A.Noire je multiplatformový *3*
-
Ze všech těch "důvodů" je zajímavý pouze MGS4.
-
-
ještě bych koštl Killzone a God of War a zcela zdarma ta vaše služba není, když chceš PSN +
-
-
-
tato hra je duvod proc jsem prestal hrat EvE
-
-
zni to opravdu zajimave.jestli to bude i hratelny,jsem jejich clovek :-)
-
-
Hratelny na gamepadu????Tak to asi ne *1* *1* *1*
-
-
Na gamepadu je právě hratelné vše, kdežto na kompu se závodní hry a bojovky hrají na prd.
-
no ja hraju na game padu od psx,opravdu s tim nemam problem.mys nebo packa,to je fuk :-)
-
-