Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petrson

Tak zrovna u Borderlands 4 chci hrát Borderlands se vším všude s nějakou tou minimální inovací. Když to funguje tak proč to měnit. Autor článku asi nechápe, a neví...

• Derp_1337

Chyba v nadpisu článku:

Když člověk najede na domovskou stránku Games, tak nahoře vyskakuje okno Novinka s obrázkem, které říká "Dvacet minut z Borderlands 2 neukazují nic nového".

Je ale zvláštní, že o něco níž v boxovém seznamu článků je to číslo dílu napsané už správně: "Dvacetiminutová ukázka z Borderlands 4 ukazuje nulovou evoluci".

• jurb83

Hlavne nech moc toho nemenia, ked to funguje, naco tam pridavat rozne hovadiny. Mna osobne bavili vsetky 3 diely, dokopy mam v nich stovky hodin, tak dufam, ze ma 4ka nesklame!

• Derp_1337

Jn, ale zase je tu obrovská spousta lidí, které ty poslední díly nudili, protože to bylo to stejné pořád dokola. A tihle lidé budou zklamaní.

• twicer

Taková ta klasika, kde část lidí chce každým dílem evoluci hratelnosti a další část která je ráda, že dostane více téhož v hezčím kabátu.

Za sebe jsem spíše ve skupině B, mám rád, když více dílná série má nějaké neměné stavební kameny na kterých dál staví. 

Když mám chuť na něco nového, nehledám to ve Far Cry 5, nebo Assassins Creed 14.

• TheSuffering

Celá ta série stojí na kooperaci. Kdybych to nehrál ve 3-4 lidech, projel bych tak maximálně kampaň na všechny obtížnosti a šel od toho. Druhý problém je ten, že ta hra bohužel dává největší smysl až v kompletní edici, tzn. po vydání všech DLC. Základní hra pro mě nikdy nenabízela dostatek obsahu.

• jurb83

Veru tak, solo je mozno zazitok tak 6\10,

• Už několikátá zpráva zde na webu o Borderlands 4 která se nese v negativním duchu. Mě Borderlands také nikdy nechytlo a nehrál jsem ani 1 díl, ale proč tu o všech ostatních opakujících se blbostech (Asassins Creed např.) pějete oslavné ódy a tahle hra je u vás v nelibosti? Podle videa grafika super a hratelnost bude asi taková jakou mají fanoušci rádi.

• Není potřeba nic měnit. Navíc takové GTA se v podstatě taky vůbec nezměnilo a nikdo mu to nemá za zlé........

• Je to tak, pro mne je k nepochopení, že u některých her nulová evoluce vadí a u jiných je to v pořádku . Tohle se netýká jen GTA nebo Borderlands, ale třeba také her od FS. Nejhorší je, že když na to člověk poukáže, tak je označen za blba, a pak mu je řečeno, že vlastně fanoušci chtějí stále to samé. Divná to doba.

• Jevo83

Ja si tiez myslim, ze pokial nieco funguje, tak pokracovania znacky maju viac menej prinasat skor technologicky posun a modernizaciu, ale nie fundamentalne menit hratelnost. 

Asi by ma nepotesilo, keby Age of empires seria opustila stavbu zakladne, alebo keby Baldurs gate 4 bolo hack'n'slash rpg... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit