Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • srovnáváte nesrovnatellné :-D
  • Přesně důvod proč jsem si koupil Xbox abych mohl zapařit forzu *1*
  • Osobně jsem si myslel, že NFS bude kráčet ve šlépějích výborného Hot Pursuit od Criterionu. Tyhle videa mě jen utvrzují v tom, že se Rivals vydali na silnici projetou nejdebilnějším dílem série, kterým byl The Run. Ten jízdní model v Rivals je ostudný a jakkoli jsem myslel z prvních videí, že půjde o pokračovatele HP, tyhle videa mě zklamala... Škoda...
  • teď už by bylo nejlepší, kdyby EA značkám co nechala poslední roky pomalu umírat někde v koutě dali ránu z milosti, pohřbili je a začli odznova s novým jménem a lépe
  • Shenkster
    NFS už dávno není NFS a srovnání s Forzou fakt nechápu... A nemužu si odpustit poznámku že nový nfs jen vykradlo Blur s těma power upama. Ta značka je celá v řiti
    • C-BEAM
      ešte si spomýnam na dobu keď sa o NFS hovorilo až s posvätnou úctnou *1* dnes je z nej vychudnutá cash cow napichnutá na elektródy a s vemenom vyťahaným až k zemi.
    • ...ale prodává se. *5*
      • To by som netvrdil keďže ani EA už nevie čo s tou značkou a predhadzuje nám zakaždým inú hru a celá séria akosi stráca celistvosť
      • COD effect
        • Capitalism. *1*
  • Nejak mi unika smysl tohodle clanku *15*
    Zminka o forze a porovnavani verzi nfs rivals? WUT? *15*
  • Jack1947
    At uz NFS:Rivals je taky releasnuty , uz to zacina bejt nuda... neco na zpusob AC IV, kazda AAA hra si dneska zaslouzi, 50 videi, pote 30clanku - 15gameplay videi... Zzz. *7*
  • Jedna hra si na arkádu hraje a druhá jí je! Né opravdu ta Forza je divná a přitom by stačilo dát uvěřitelnější jízdní model (forzu4 jsem hrál a videa z pětky nenaznačují opak). Omáčka okolo je velmi dobrá, ale co naplat když jízda je pokaždé jak na pneu Škody 120.
    Za pořádnej semi-simulátor považuji třeba ten Race Injection.
    • Race Injection je pro většinu lidí sterilní nestravitelná simulace. Jak tam nejsou honičky s policajtama, výbuchy, nitro a neony, nikoho to nezajímá (natož nějaké nudné ježdění po okruhu) *3*
      • To mluvíš za celou tu zmíněnou většinu, nebo se nám tu snažíš jen podsouvat svůj názor, o kterém si myslíš, že je ten správný?
  • NFS jde charakterizovat jednim slovem FRUSTRACE, hral jsem nedavno NFS: Most Wanted 2010 a mam z toho hruzne zazitky... jizdni model uplne k hovnu, auta se chovaji divne, pomalu reaguji na zataceni a pak maji takovy "dojezd", tzn. ze uz nezatacim ale auto porad ano (ikdyz neni ve smyku), smyk je jedna velka kapitola sama o sobe... nebudu vubec komentovat. tisickrat se mi kvuli tomu stalo, ze jsem naboural v mirne zatace do auta, i kdyz tam bylo osamoceno a silnice byla sesti prouda... nebo se mi stavalo, ze jsem nedokazal projet mirnou zatacku, i kdyz jsem ji dobre znal a projizdel ji treba uz popate, tak jsem se v ni vzdycky vyboural... a to nejsem casual hrac, to proste rozciluje. motivace ujizdet policajtum uplne nulova... dokonce, kdyz vas chytnou dostanete za to XP, nechapu. NFS je strasny. je proste neuveritelny, ze me bavi vice jezdit v GTA, nez v zavodni hre NFS (myslim, ze jde videt, ze o tom rozhoduji vydavatele v kravatach z EA nez vyvojari, kteri by treba i chteli udelat dobrou hru)
    • rozhodují o tom blbci co to kupují
    • musim teda souhlasit že od dom NFS 5 mě nejvíc bavilo závodit v GTA III :-)
  • to nfs je des, uz to prekracuje hranice arkadovosti. jak tohle muže nekoho bavit *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit