Přejít na výpis diskuzí
Dvojice datadisků pro Zaklínač 3 nabídne desítky hodin nových dobrodružství
7.4.2015 | Petr Poláček
136 příspěvků
-
"aby NĚKDO neměl (s prominutím) blbé kecy o tom"
No proč nedávat urážky do recenze? Protože je to prostě trapný, Poláček nic moc. -
Chystam gamyplaye ze hry a informacni videa o Zaklinaci 3. Jinak se zamerim i na test HW atd.. vice na mem kanale : https://www.youtube.com/user/alien105cz/videos
-
No aj ked mam samotnu hru predobjednanu, od kedy to predobjednat islo, tak si to rozhodne nepredobjednam. Samotna hra poskytne dostatok obsahu a hento si kupim az dostanem chut si to znova zahrat.
-
-
No rikaji 200 hodin, myslim ze je to nadneseny cislo.
Ja ale v zivote u zadne hry nevydrzel ani 100 hodin, max vydrzim v single hre tak 60 hodin. A ze Zaklinacem to pocitam nebude jinak, na 100% urcite nedohraju.
I ten FC4 sem nedohral na 100% a to sem fakt chtel, sekl sem se na 78% :-) -
-
Myslel sem ze u zadne singleplayer hry sem nevydrzel vic jak 100 hodin.
-
-
Já u Skyrimu, Oblivionu a Oblivionu s konverzí Nehrim (to je teda konverze hustá - trošku jiná mechanika hry, komplet nová mapa a třeba dungeony jsou ručně dělaný - žádný opakování stejných prvků)
-
-
-
-
Mne pride len divne ze to oznamili este pred vydanim samotneho W3. Podla mna im uz dochadzaju peniaze na vyvoj, to odlozenie o 3 mesiace nebolo tak celkom v plane a potrebuju samozrejme z niecoho zit, tak rychlo rychlo umoznili preorder uz teraz. Nemam im to za zle, je to stale lepsie riesenie nez ist s kozou von napr na Kickstarter, to by im mohlo posramotit renome teraz mesiac pred vydanim.
-
Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty DLC zakázala!
-
A uz to vyslo? Ze se tu nabizej datace? ... neuveritelny ...
-
Keď tie dlc budú vo forme datadisku, ako napr blood dragon popri fc3 alebo bad blood pri watch dogs, či old blood pri wolfenstein tak som rád. Datadisky by sa mohli menovať new blood a white blood.
-
-
Blood Dragon i Old Blood jsou standalone hry, takže podle mě nesplňují definici datadisku.
-
-
CD Project jsou podvodnící. *11* *11* *11* Hamba jim...
-
Asi mě tu místní trolové použíjí jako párátko na vyčištění zubů, ale jsem takový blázen že si předobjednám datadisky ještě předtím než je vydána původní hra kterou mám už rok předobjednanou taky. *1*
-
-
A CO jako ja mam 6GB grafyku a nechlubym se tady tim jako ty az to budes hrat na stredny detaily tak ja se budu po zemi valet smichy *5* *5*
-
-
Jak tak koukám, tak ty máš víc GB na grafický kartě než mozkovejch buněk.
-
Fakt myslíš že by mi to vadilo? Člověku co dohrál obě předchozí hry a přečetl celou ságu? *15* Věř tomu že to u mě o grafice nebude.
-
-
-
Ono je DLC a DLC.
Pokud opravdu budou navíc hodiny hraní, nevidím problém jim to řádně zaplatit - zaslouží si to. Věřím, že kvalitní DLC může ve finále zabavit jako další nová hra. Víc mě trápí order 1886 který jde projít za 10 hodin, než DLC, které bude ještě delší.
O to víc, pokud jsou vývojáři tak fér, že drobná DLC dávaj gratis. -
-
Projít jde za 6 hodin. *3*
-
Vzhledem k žánru by se měl Order řešit na čsfd.
-