Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravim potřeboval bych poradit mam stejný problém jako cool68 mam originální hru (krabicová verze) tak jsem si na originu našel stáhnul a naistaloval krabicovou verzi Legend packu , ale ve hře jsem to prostě nenašel.Prosím poradte mi

nejlepe na E-mail: risabiros@seznam.cz
    Děkuji mnohokrát
  • Čau lidi.Můžete mi prosím poradit jak spustím ve hře ty dva DLC.Mám to ztažený z Oringu ,nainstalovaný,originál hru a stále tam nemám ty nový auta a ani nový mody na hraní.Díky za odpověď.
    • Super,problém vyřešen a vše funguje jak má..... *1*
  • na který že je to stránce ten obchod?
  • Už se vám někomu podařilo najit v obchodě Origin to DLC? Jestli jo, tak prosím pošlete odkaz. Děkuji
    • Origin-obchod-popular product-nfs-strana2...zrovna to stahuju.dvd boxed copy cca 700mb
      • Drak_1
        Dik už to stahujem a hladal som to jak magor :)

Tak neviem mam to nainstalovane a stiahnute a nejde mi to :(
  • Doufám, že u toho patche bude nějaká lepší warez ochrana, právo zahrát si tyto DLC mají mít pouze ti kdo si hru legálně zakoupili, jenom ti mají právo na bonusy a multiplayer.

Warezáci mají aspon singleplayer, jinak by ztrácelo cenu kupovat hry, když my nemáme žádné výhody oproti stahovačům *10*
  • doufam ze to zae extratuje soubory ja ko v jednice, to jsem pak menil vlastnosti aut v textovym dokumentu treba bugatti mi jelo 430 kmh. nebo jsem aby melo auto 4x4 to byl paradni odpich to sel kour ze vsech kol
    • jaky to ma smysl ? to je jako editovat si zbrane aby meli neomezeny dostrel, nekonecne zasobniky a zabijeli cokoliv a kohokoliv na jeden zasah nebo lepe pohled ...
      • smysl to ma takovy ze si vylepsis engine auta, ty co tam jsou v zakladu jsou omezeny. treba vyrobyt si takovyho dragstera prave nejde co tam vyvojari nabizeji. a pri online je to sranda kdyz maji souperi supersporty a ty jim muzes konkurovat s autem ktere je o 2 urovne niz. treba supra mela paradni zvuk kdyz sem ji zvysil otacky to chraptilo.
        • k tomu snad jen: IDKFA
  • Paul_cz
    Nejen DLC, ale je v tom i nový patch, opravující chyby a měl by i přidat novou formu antialiasingu a pár dalších věcí. Prostě all around good stuff.
  • Že by se konečně začalo s EA blýskat na lepší časy? Klidně bych jim poslal nějaký obolus, řekněme ekvivalentní cenu k tomu, co bude na XBLM, ale zadáčo je taky prima. :)
  • xolevle
    nejake info o konzolove verzi je?
  • Zupa!!! Promo nebo ne konečně něco "navíc" pro PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit