Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maxianimal

Mě na tom odrazuje ten šílenej downgrade. Nejen grafickej, ale celkově to působí jako úplně jiná hra, než byla prezentovaná na E3 2018.

• Mám podobný pocit... Když si pustím video z E3 2018, je tam ten downgrade grafiky vidět. Možná hře uškodilo i to, že vyrazily Chrise Avveloneho, mohlo to mít ještě o 2 fousy lepší příběh a né tak krátký...

• TheRKD

Špatný příběh a questy berou taky jako chybu? 

• Jestli je dobrý nebo ne je dost subjektivní. Osobně si myslím, že ani dead Island nebo první dying light měli dobrý příběh ... Stejně jako kdysi dead Island hodně lidí zklamal, mnoho nadchnul. Tady to bude to stejné. Ta hra není špatná, není dokonalá a je jiná, než první díl, což někoho taky zklame...

• TheRKD

Mě právě zklamalo, že je — co se týče příběhu a postav — božužel stejná jako jednička. Sami si to v Techlandu uvědomovali, kde měli minule největší rezervy. Najali Chrise Avellona, ale ten byl brzo nato canceled. Takže z toho asi moc nebylo. 

Holt ne každý má quest department a skvělé writery jak CDPR. Btw. ten kdo v CDPR nastartoval a výrazně rozjel quest dpt. byl taky odejit (Konrad Tomaszkiewicz). 

• relicCZ

nj nemuselo tomu tak být, kdyby nebyl kr*tén

• TheRKD

S Chrisem Avellonem vůbec netuším, jak bylo, teď měl nějakou snahu se očistit. Ale kdo bude jeho slovo brát vážně. Těžko říct, ale nějaká presumpce by mohla funguvat i na sockách (ha, ha, ha). 

S Konrádem jsem četl, že bylo kvůli tomu, že tlačil na lidi. Ale možná proto má Witcher 3 tak dobré questy. Je to ta cena, co jste ochotni zaplatit? No pain no gain. Víte, když se všichni plácají po zádech a na poradách si neříkají pravdu, ale jak skvělí jsme, pak to většinou nedopadá dobře. 

• relicCZ

To je sice pravda, nicméně ten pain mají pak pouze vývojáři, a gain šéfové a konzumenti. Se pak moc nedivím že pod Konradem nechtěli lidi dělat.

• TheRKD

Reakce na příspěvek:

Je to složitý. I mezi vývojáři máš lidi, který chtějí svoji pohodičku a ty, kteří chtějí něco dokázat, mají velký drive. Každopádně tlačit někoho "proti srsti" rozhodně není good. 

Každý si musí najít svůj balanc. Resp. bude ho hledat do konce života. 

• relicCZ

Reakce na příspěvek:

Z mé zkušenosti tohle platí pro IT jako takové, jsou tam zaměstnanci, co žijí relativně normální životy, mají dokonce i své osobní životy. Ti nadšení z nějakyho brutal pracovního nasazení nebudou. Pak je tam další, dost početná skupina no-liferů, co budou makat klidně 16h denně, někteří z nich zároveň frčí na tvrdých stimulantech, ať už legal nebo nelegal a tudíž nemají problém makat i ve tři ráno. Tihle se samozřejmě co se výkonnosti týče bossům líbí a přivádí je k myšlenkám, že je tento způsob fungování normální pro všechny

• TheRKD

Reakce na příspěvek:

Já můžu posloužit zkušeností z prostředí herního vývoje. A můžu říct, že lidi jsou všude stejní :D 

• MalyZeli

Já zažádal o refund. Není to úplně špatná hra, ale questy jsou o ho*ně, zombálové jsou jako hrozba v pozadí a řešíte stupidní hašteření mezi lidma, a animace pěkné, ale postava jakoby pořád chodila po blátě, plus otravné omezení staminy, takže grind skill pointů aby jste si mohli pořádně zaběhat a zašplhat, ve hře kde je to hlavní tahák. Zahraju si to později při nějaké slevě, možná.

• gio1

To je jako Walking dead, kde se po par dilech z tech walking dead stala jen kulisa a ze seriálu se stala takova drsnější Ordinace v růžové zahradě a hlavní téma byly mezilidský vztahy. Já bych si to docela zahrál, ale na diskusích tomu lidi dávají docela čočku, tak se pořád tak nějak rozhoupavam🙂

• Tak ono o čem by to na druhou stranu mělo být? Osobně mi to nepřijde úplně špatně, zaměřit se na lidi jako takové. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit