Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta bugina nevypadá moc prakticky k boji se zombíkama, v pohodě vám dosáhnou na mozek
  • Jack1947
    Není nad to si pořádně vytunit vozítko, před tím než začnu rozsévat smrt nemrtvým ! Yah *5* *3*
  • Bude to samostane hratelne DLC? Nebo musim mit plnou hru a z ni si prenesu postavu?
    • Já se obávám, že ty mínusy máš za ten hloupý dotaz :). Je to DownLoadable Content, takže ano, původní hru budeš samozřejmě potřebovat :).

      O přenesení Craneovy postavy a jeho zkušeností z původní hry není nikde řeč (myslim, že by to Techlandi zmínili). Že by to tak mohlo zůstat tomu napovídá i fakt, že herní svět v The Following je údajně stejně velký, jako samotný Dead Light. Imho nejzábavnější byl DL v prvních hodinách, kdy Crane neměl nic a jeden se musel dost snažit, aby ho někde neukousali a neulovili, což s vyššíma levelama už úplně zmizelo, takže já jsem klidně pro to, aby sis Cranea leveloval pěkně znova od začátku. Na druhou stranu to může bejt klidně tak, že tohle DLC se ti otevře až po dohrání DL nebo po dosažení určitýho levelu (kvůli těžším nepřátelům v Following). Uvidíme, jak se s tim kluci polský poperou :).
      • Jack1947
        Já si myslím že to bude novej příběh a každý tam půjde hezky s čistým štítem... protože Craneův příběh skonšil... ( počkat to tam budete hrát zase za toho tajtrlíka?). Jaké zklamání...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit