Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak to by se techland nemel chlubit "otevrenym SVETEM", myslel jsem ze to bude alespon double DI velikost, pro me zklamani. S mym stylem si projdu cely "svet" po pate misi. Ve FC4 mam po mesici hrani jeste kus mapy neprozkoumany, to je kua otevreny svet!
    • ty ico far cry 4 jsou jen kopce a lesy ti kunndo s rybi
  • Jedno se musí Techlandu nechat. Jsou to skvělí level-designéři. Ať už CoJ, DI nebo i teď DL, tak pokaždý jsou to oslnivě navržený lokace, ve kterých se člověk rád pohybuje.
  • Tak titulek toho clanku je hodne mimo. *2*
    Pokud by slo o "prebehnuti napric", nesmel by zbytecne klickovat, zastavovat se a kochat okolim, lezt na prekazky atd atd...
    Odhaduji ze skutecne prebehnuti by nezabralo ani polovinu uvedeneho casu.
    Ale pokud ma hra skutecne tak detailne propracovany svet, jak to podava marketing, pak je i tato "velikost" v poradku.
  • Jack1947
    "že z jednoho konce mapy na druhý přeběhnete za devět minut "

Co když se mi nebude chtít běhat, budu si chtít udělat zombie kebab? aha nebude tam kvantitativní rozdíl vůči mně, náhodou? tedy že nejlepší ůtok je útěk? škoda hra ve které se člověk skoro nezastaví.
  • Dead Island + parkour a grafika = nene díky.. :D
    PS: zombíků je všude plno, vymyslete něco nového..
    • ale tohle jsou zombící co ožívaj v noci, takoví upíří zombíci, což teda bylo v Já Legenda, ale tady zas asi nebudeš mít psa, protože by nedával ten parkour a upíří zombíci ho hned sežrali
  • Opravdu skáče přes zombíky? wow. A taky se mi zdá, že ta postavička máchá rukama jak postižená, když běhá. Respektive zbraní, co má v ruce.
    • Nechci predbihat, ale tohle si urcite nepredobjednam. Z toho muze vylezt pomerne zabavna hra (pokud tedy nebude uplne zabugovana) nebo solidni prujem *11* - dle toho se rozhodnu.
      To skakani po tech zombicich je velmi usmevne a pohyb taky - s tim musim tedy plne souhlasit. A taky plne nechapu, proc se zombici pohybuji tak pomalu, aby vzapeti ve vasi blizkosti provedli pomerne rychly vypad, ne nepodobny (svou rychlosti) boxerskym sotum.
      -Ja bych byl pro, kdyby tam byly i specialni lokace, kde si musite se zombiky zatancit (a k tomu samozrejme dokoupit i tanecni podlozku) a vystrihnout kvalitni tanecni kreaci a podle toho Vam hra da nejaky bonus *1*
      V tom konecnem tunelu je to vsechno nejak podivne nasviceno, tak doufam, ze autori jeste na techto "ptakovinach" zapracuji.Ale je pekne, ze se snizili naroky na sestavu, takze by to melo byt hratelne i na prumernem PC.
      • Tafaraj
        skákání/běhaání po hlavách Zedek, jejich pohyby...že ty už jsi nějaký Zedko potkal a pár jsi jich i zabil :)
        • Si pis!!! A byly to jatka!
          - A pak jsem se probudil..... s jednou nohou v kyblu s vodou a pomoceny - od te doby na noc radeji pleny *15*
          • Tafaraj
            pošli fotku, pověsim si tě nad postel :D
  • to fakt nekoho bavi hra, kde misto toho aby jste zombiky rezali motorovkou vejpul, tak pred nima zdrhate po strechach ?
    • protoze zombie her kde zombie rezes motorovkou a vubec vlastne jenom rezes je malo. Boze, tvle kde se tyhle lidi berou.
      • Tafaraj
        Jen ho nech, jak řekl Charlie Harper - každej má právo na svůj hloupej názor :))
  • Tafaraj
    Techland míval dobré gamesky, DL vezmem, coop bude fajn
  • 9 minut, to je celkem trapas...
  • to hraje nejakej omastek ne... ma to bejt parkurovka a typek tam furt běha po zemi a nějak si to ani nedava... *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit