Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pěkný obrázek. Dobrý způsob jak zpackat sebevraždu a zmrzačit si obličej.
  • Snad to nedopadne jako Heavy Rain, kterej byl při prvním hraní docela slušná záležitost, ale když se na to podíváte trochu blíže, tak zjistíte že ta "hra" byla spíše špatná než dobrá.
    Pokud jste se tam rozhodli nějakou postavu zabít tak se vás hra (zjednodušeně řečeno) ještě několikrát "zeptala" jestli to opravdu chcete udělat, to mi tam fakt strašně vadilo, společně se lží, o tom kolik že má vlastně konců (při druhém hraní jsem zjistil, že moje moc při ovlivňování událostí je mnohem menší, než jak mi bylo slibováno).
  • pohoda .. YouTube Beyond The Movie to jisti ..
  • Kozy
    Když tady o nich furt mluvíte...já ho chci vidět! Ukažte mi casual hráče.
    • Viktor_H
      Spíš než definici casual hráče bych si troufl na pár tezí, které považuji za pravdivé... Tak např. to, jestli jsi/nejsi casual hráč nemusí mít nic společného s tím, kolik hodin denně věnuješ hraní, to znamená, že i člověk, který propaří 10 hodin denně může být casual gamer.

Dál, a to uznávám, je teze trochu kontroverzní, považuju za casual hráče každého, pro koho jsou hry pouze a jenom "fun" a veškerá kritéria hodnocení podřizuje tomu, jak moc jsou hry "fun"... Uvědomuju si, že slovo "fun" je hodně vágní, ale v nejběžnějším smyslu tím valná většina hráčů myslí konzumní "entertainment". Hry jsou v takovém případě tím, k čemu od reality "utíkáme", u čeho relaxujeme... Pokud bere člověk hry takhle, je to IMHO casual gamer. Je to stejné, jako když lidi říkají, že na Tarkovského, Kubricka a další nekoukají proto, že se u toho nudí... Tedy nikoliv proto, že tomu nerozumí nebo že je to tématicky nezajímá (to je pak něco jiného), ale proto, že principiálně odmítají filmy brát jako část svého života, u které by měli dělat cokoliv jiného, než relaxovat/vypínat... S hrami je to stejné. Za casual gamera se tak osobně nepovažuji hlavně proto, že ke hrám nechodím relaxovat...
    • No, popravdě ve svých 32 letech se za něj považuju čím dál více. Ne snad že bych chtěl mít pouze hry, které odehraju s jedním prstem v nose, ale mnohem víc než kdy jindy zjišťuju, že už mě prostě nebaví hrát pořád dokola do zblbnutí UT200X, abych byl o kousíček lepší než před týdnem, nebo kteroukoli podobnou hru, kterou je nutno drilovat, aby to k "nečemu" vedlo. Času je málo, činností, kterými se můžu zabavit, hodně a po 8+ hodinách v práci u počítače už prostě nemám moc chuť hluboce přemýšlet, jak někoho obelstít nebo jak to oklikat rychleji.

Hry hraju už přes dvacet let a myslím, že mám docela rozhled, ale v dnešní době si chci prostě na hodinu, dvě sednout, prožít další kousek nějakého zajímavého příběhu, zas to vypnout (protože mě to povětšinou po těch dvou hodinách stejně přestane bavit hrát) a jít dělat něco jiného.
      • Mám to úplně stejně. Problém číslo jedna - málo času. Problém číslo dvě -hraju, hraju a po prvním nezdaru hru automaticky vypínám a jdu si číst nebo trávit čas. Teď jsem se stal čerstvým majitelem konzole tak uvidíme, zda-li se to vylepší.
        • *trávit čas jinak :)
      • Miserius
        Hraješ teď teda na konzoli? To je parádní relax v gauči oproti židle u stolu...
        • No, zatím to pořád míchám, jelikož mám rozjeté hry na PeCku i PS3, ale je pravda, že PS3 teď díky The Last of Us a Uncharted vede.

Jinak přiznávám bez mučení, že TV nemám, protože televizi jinak nesleduju, takže to hraju na svém 24" monitoru, ale i tak je to mnohem pohodlnější, bo se nemusím hrbit u klávesnice a můžu pěkně natáhnout nohy nebo je hodit na stůl. *1*
          • Miserius
            Jojo, přesně to jsem myslel, hlavně Uncharted, to je paráda jen si k tomu sednout a hopsat *2* Já teda taky nemam nijak extra obří, mam 32'' ale to už pěkne stačí abych mohl být dost daleko a zároveň si to užil... Od tý doby co hraju na PSku je to fakt klidnější to hraní, jen si zalezu do postele a splnim nějakej případ v LA Noire a jdu spát *5* A musim se taky přiznat že s nohama na stole občas taky hraju, ale stává se že mi palec u nohy kryje množství náboju ve zbrani a pak zbytečně umíram, asi si ho uříznu *1*
            • tak zrovna s M60 to leze pomalu :) .. pocitani po par dnech uz to ani nevnimas .. ale jestli se ti povede adaptovat assassin hidden knife na nohu tak posli foto :)
            • Miserius
              To bych fakt nestíhal počítat náboje u třeba M60tky, nebo teď u Last of Us bych zapomínal jestli mam 2 nebo 3 *2* Ufiknu si palec a budu řikat že jsem assassín
            • nebude podvedome pocitani naboju bolet mene ? :)
    • Miserius
      Jednoho ukázkovýho znám, chodil jsem s nim na střední...Když jsem u něj na návštěve a hraje, nebo mi o hraní vypráví musim okamžitě přestat poslouchat protože bych mu musel rozbít hlavu *1* On je přesně ten typ kuli kterým se hry zjednodušujou a zjednodušujou... Sednout si 2x týdne na hodinu ke hře typu Crysis 3, všude hulákat jak je to nejrealističtější a nejpromakanější hra současnosti, pak podepisovat různý petice na hry (pak je ukrást - když jsem mu řekl ať si koupí humble s Walking Dead, uplně vykuleně se ptal proč by za to měl platit) a hlavně nonstop paření AoE Online, Settlers Online a jiny Pay2Win Online... CoD je na něj místama moc těžký, Xcom Enemy Unknown moc složitý... No, jestli někdy někde bude soutěž o nejvíc casual hráče (vyjma maminek na materských a hracu jen na tabletech) prihlasim ho tam
  • To seme bylo i v Heavy Rain. Blbym hranim hrac nekonci, jen se pribeh blbe vyviji. Je to sice netradicni, ale nemusi byt vsechny hry zalozene na jednom a tom samem principu. A tady pujde zase hlavne o pribeh. Jsem hrac, ktery si zaklada hlavne na hratelnosti a kolik ma hra polygonu treba vubec neresim, ale tohle mi nejak nevadi. Nechtel bych, aby vsechny hry byly takovehle, ale zas od casu je to svezujici. A jestli vymenou za to dostanu dospely pribeh na misto tredicniho kupeni mrtvol, pak to uvitam.
  • nekromant33
    Tak třeba walking dead je taky spíš interaktivní film než adventura nebo akční hra. Jde v něm v zásadě jen o rozhovory a QTE. A i tak je to jedna z nejlepších "her" za posledních pár let.
    • Miserius
      TWD je paradni hra a ze tam clovek nebeha se samopalem a nemuze strilet kam e mu zlibi z toho jeste nedela film... Holt casual hraci tohle nepochopi, ty potrebujou neco jako CoD, aby to vypadalo jako ze maj volnost a zaroven nemohli umrit nebo failnout
      • Totálně nevíš, o čem mluvíš.
        • Miserius
          Ty jo, podle tvejch dosavadních příspěvků *1* Radši pokračuj v Farmville
          • Cože?

Podle čeho tak soudíš? Osobně bych řekl, že takový dojem nebudím, tak mě zajímá, proč si to myslíš. Nebo jsi jen rychle potřeboval negativní osočení a tak jsi prostě spíchl něco obecnýho, co s trochou dobré vůle jde napasovat na každýho?

Jinak podívej se na příspěvek toma. Takže dělání bububu s CoD hráči mi přijde velmi pokrytecké od těch, co fandí TWD. Já osobně nefandím moc ani jednomu.
            • Miserius
              Ted uz to zbytecne hrotis ty. Napsal jsi ze nemas interaktivni filmy rad, ja ti pisu proc a kdy me nevadej, snad mužu ne? A za post nahore jsme se omluvil, doufam ze mi to nekdy promineš *13*
            • Kdo říkal něco o tom, že to je špatný? Zase strawman.

Já jen řekl, že já osobně sotva interaktivní filmy nemám rád. Ale to je jen moje preference.

A dál jsem se vysmál pokrytectví a ignoraci, který vyjadřuješ ve svým postu nahoře tohoto vlákna. Takže to dál prosím nemotej.
            • Miserius
              A co je spatnyho na tom ze je to interaktivni film? *15* S tim tu hru i uvadeli na trh, ze to bude story-driven adventura... Narozdil např od Ryse ktery se tvari jako hit roku a nejlepsi akcni rubacka poslednich let... Ja nemam zapotrebi nejakymu tomovi vyvracet vubec nic, mě je přeci ukradený co si myslí, ať si třeba myslí že posledni NFS je simulátor, vyvracet mu to nebudu ale každej ví že to tak neni
              Když mi řeknou přeem že Beyond bude "interkativni film" (asi nejhloupejsi nazev co parta internetovych znalcu vymyslela) tak do toho tka pujdu a urcite budu nadmiru spokojenej, protoze nakonec jde vzdy o tvuj zazitek... Pokud mi ale nekdo rekne ze to bude výborná hra kde jako legionár budes rezat jednoho barbara za druhym a pak budu mackat jen Y - B - Y - B tak jim to pujdu omlatit o hlavu
            • Takže soudíš podle ničeho - omezeného počtu příspěvků. Okej, podle stejného pravidla soudím já, že ty jsi naprosto mimo. (Ale v realitě jsem tě viděl i psát dobré příspěvky občas.)

Jo a tvá odpověď tomovi ale skutečně dementní je. O CoDu neříkal ani popel a ty protože nijak nemůřeš vyvrátit to, že TWD je sotva interaktivní filmeček, děláš jako by tím nějak chválil CoD. 100% strawman.
            • Miserius
              Soudim podle tvojich dnešní příspěvků, na zdejší diskuzi člověk nepotřebuje ihned negativní odpoved aby něco bylo, to by tu nepřežil ani týden...
          • coze? walking dead je "hra" pro casual hrace. Nejak mi neprijde velka makacka na bednu zmacknout JEDINY interaktivni místo na obrazovce a tim pokracovat dal. Navíc neuveritelny diry ve scenari,nelogicnost, a rádoby rozhodnuti hrace kery ve vysledku nic neovlivni. Nechapu jak muzes argumentovat ze někdo je casual hrac když hraje cod oproti tobe co hrajes nehru kerou by dokázalo dohrat i petilety dite.
            • Miserius
              Tak ti to holt asi nesedlo no, divny, me to prislo paradni a podle hodnoceni se to vetsine lidi libilo... Ke konci uz bylo kazdymu jasny ze to s tebou nedopadne dobre, takze bylo jedno jestli si uriznes ruku nebo vydloubnes oko, ale to z toho nedela primitivni klikacku ne? Mi nerikej ze jsi na prvni pruchod nesoucitil s nekterejma tema postavama a nevzil se do toho... Třeba Heavy Rain je priblizne stejne "interaktivni film" a taky jsem během hraní za toho tatíka měl pomalu deprese a chápal jsem jeho až sebevrazedny sklony protoze ti hra paradne vyobrazila jeho bezmoc...Ale HR ma 19 koncu, to by ti asi vyhovovalo :)
            • Prave ze nehraju jen pro začátek a konec ale pro zážitek. Ale když je ten zážitek degradovanej tim ze moje volby sou prakticky zbytecny tak me to fakt nebavi. Priklad kdy na konci hry jde rozhodnuti ohledne ruky je cloveku naprosto jasny ze to nic neovlivni proto tam uz nemá smysl.A proto to podle me není ani hra a ani nic svetobornyho
            • Miserius
              Sorry to jsem fakt špatně pochopil *3* Zalezi jak to beres, pokud je pro tebe smerodatnej akorat konec tak to asi mco zajimavy nebude, protoze to dopada at uz udelas cokoliv skoro stejne, ale jde spis o ten zazitek nez se k tomu dostanes, tezko udelaj 22 koncu kdyz druha sezona na to bdue navazovat, jestli ta bude konecna tak urcite bude mit vic koncu, ale jestli hrajes jen pro zacatek a konec, tak se muzes podivat na youtube
            • jezisi je videt ze když ti něco nenapisu po lopate tak nepochopíš. Kde pisu ze cod je hardcore? A co ovlivni rozhodnuti v TWD ? zachranis jednoho nebo druhyho kerej pak umre v presne stejny situaci jako ta druha postava? tomu rikaš volba? mozna v tvym svete hardcore "adventury" twd.
            • Miserius
              Takze podle tebe je CoD pro hardcore hrace? *1* A TWD rozhodnuti nic neovlivni? Ty jsi teda šprýmař... Co se tu člověk nedozví, CoD pro hardcore hrace a TWD je pro casual hrace protoze by to dohralo i 5-ti lety dite... Vyjasni si pojmi chlapče, pak napiš
    • Jedna z nejlepších her roku možná. Nejlepší za několik let těžko.
    • Dobrá volba dát "her" do uvozovek.
  • Takže doslova "pres X to win".
  • protoze konzole
    • Tady někdo neví, co a jak.
  • Miserius
    Spousta akcnich pasazi v HR dopadla skoro stejne nebo nijak zasadne rozdilne i kdyz clovek nic nedelal, např když jako Ethan jdete za dealerem drog a on vas pak honi s brokovnici... Ale je pravda ze vetsina sekvenci byla selhatelna a to na tom delalo tu nejlepsi atmosferu (nezapomenu na utek v motelu)... Doufejme ze to bylo jen blby demo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit