Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 se bude opět konat v Los Angeles, bohužel
30.7.2012 | Petr Poláček
76 příspěvků
-
Tohle bych chtěl taky dělat. Jedno video: http://www.youtube.com/watch?v=zr9Mf481TdU&list=UU91BuAxUtB0ftiWudJj1zkg&index=3&feature=plcp
To mu se říká novinářská práce,chlast je slast *1* *1* -
Aby jste se neposrali, že se jednou za rok podíváte zadarmo do Los Angeles. Většina lidí se tam nedostane ani za peníze a vy tady pič*jete jak malý děcka. Přestaňte být tak povýšení.
-
Poslední dobou hlavně z podcastu z podcastu mám pocit,že vás s panem Bachem ta práce začíná docela štvát,nebylo by fajn na pár měsíců zkusit něco jinýho? Nemyslím to zle,ale akorát si pod sebou podsekáváte větev.
-
Taklhle to dopadá, když někdo pracuje v jedné branži mnoho let a nudí ho to. Článek o H.V.N. - navíc několik chyb. V posledním roku tento web upadá, jako naše slavná ekonomika a všemu tomuhle humbuku šéfuje pan papaláš, děsně podobný tomu na hradě. Podcasty jsou jak z hospody u pivka, názory podle aktuálního rozpoložení - hosti v poslední době o ničem. Ještě, že mě nikdo nenutí na tyhle stránky pravidelně nahlížet a celé to číst až do konce - stačí mi nadpis a novinky a víc nepotřebuji, protože to ostatní stojí za *16* . Škoda, že konkurence je ještě horší. A až někde zase budete říkat, že na to nejsou lidi a že něco chystáte - RADĚJI NEMLUVTE, protože hodně plánů do dnes není splněných - někdy jsou vaše plány podobné Ludvíkovi a okecávání je neustále stejné *12* (nejsou lidi, je to v příravě, až bude čas...)
-
-
Pro mne například ten článek určitou informační hodnotu měl (ač je podbarvenej osobní zatrpklostí nad zhoršováním podmínek výstavy) Mimochodem, před rokem sis například nemoh poslechnout ani ty hospodské podcasty :o)
-
-
Informační hodnotu pro Tebe tento článek měl jo? A sakra.. ty musíš mít život bohatý na informace v teda.
-
-
Zivot je bohaty na informace, a zaroven zivot je boj s redundanci a vagnosti infirmaci. A kdyz mi nekdo rekne "bude vystava, bude ve stejnem meste jako byva kazdy rok, jen kvuli prestavbe arealu bude rozprsknuta po celem meste a me se to moc nelibi" beru 90 procent ty zpravy jako prijatelny. To ze je tento web plny trolu a brecicich decek, co jim maminky nedaj na letenku neznamena, ze by se tam nekdo nechtel podivat a timto zjisti kde a jak to zhruba bude vypadat. Takze ano, tento clanek pro nekoho muze mit informacni hodnotu, ne vsak pro ciste konzumenty kteri nezvednou zadek od sveho PC/Konzole :D
-
-
-
-
Chudáčikovia... vy musíte ísť zadarmo na výlet do Los Angeles hrať najnovšie video hry na svete *13* Skúste to tam vydržať... budeme vám držať palce.
-
Tak nevim,ale Vegas je 4 hodiny cesty od LA. To zas neni takovy problem se tam podivat,ne?
-
tož zasa ta diskriminacia moraváků, cošpak to chalaniska nemohou udělat v našom brně?
-
No ježišmarja... Ono se to bude ještě rozčilovat, že to musí znova letět do LA :D Co by za to někteří z nás smrtelníků dali, lítat si pravidelně do zámoří (byť za pracovními povinnostmi)... :)
-
Nevím že si stěžujete, kdo by nebyl rád se jednou za čas podívat a ještě k tomu placeně někam do světa? Taky je tu spoustu lidí které zaměstnání drží v jednom městě ;)
-
-
A je spousta vidláků co chce bydlet v Praze....a spousta Pražáků co chce bydlet ve vidlákově :o) Člověk je tvor nespokojený a vždy chce co nemá. Mám vyzkoušené oba druhy práce a neni jeden lepší jak druhý. Stejně tak jako trávit čas na služebce, si můžu jen změnit tapetu obrazovky a plakát na zdi a má to stejný efekt. Jen se po tom člověk může vrátit domů za rodinou a nemusí si s nima povídat na dálku na většinou špatně fungujících internetových připojeních :o)
Byl sem na všech světadílech ve většině velkých měst a smutný je, že jediný co sem si kdy přivez mimo vzpomínek na stres a shon byla hnacka z nekterých jídel :D -
-
Jo,jenze oni tam jedou na dva dny v roce a delaji,jako kdyby tam pracovali mesice s mexicanama na jedny lince.
-
-
A to ze nekde delam kazdej rok dva dny ma znamenat ze nesmim poukazat na zhorseni podminek a dat najevo sve sklamani nad nim?
Na urad se chodi registrovat vozidla jednou za x let pro vecinu lidi a delaj ze spatne funkcniho systemu humbuk nekolik dni a to de o par hodin. Take to povazujete za spatne? :o)
-
-
-
-
Tady jsou zase všichni chytří jako holič v sobotu, ale v LA by shořeli jak papír. Já jsem se taky těšil spíš na NY. LA už je celkem nudné, ale naděje umírá poslední. ;)