Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořád se nemůžu zbavit dojmu, že pan Poláček nemá rad pana Grygara, jeho občasný reakce na jeho osobu byli opravdu nevkusné a to se děje pokaždé když Grygar začne něco oprávněně kritizovat. Jako píšu to proto, že jsem rád když začal chodit Lukáš konečně před objektiv ale pokud toto opravdu předvádí Poláček i mimo ty jeho nekorektní reakce tak to potěš koště... Doufám, že Lukáš je natolik odolnej, že ty Poláčkovi sra*ky ignoruje, protože být tam já tak po něm už skočím...
  • PreidaQ
    Také se musím přidat ke kritice. Správně jsem se rozhodl sledovat konkurenci, protože vynaložila o dost větší profesionalitu, komentář, znalosti i nadšení pro věc. Zatímco z občasného pokouknutí po vás jsem dostal akorát znuděné redaktory, nezájem o hry a (minimálně ze začátku určitě) stále špatný přebuzený zvuk z mikrofonu.

    A proč nevysíláte Nintendo také nechápu.
    PS: Tak nevysílat Nintendo byla paradoxně spíše prozíravost.
  • TheGGG
    mě jakožto borca a týpka první kategorie nejvíc zaujaly tyto hry: god of war, titanfall 2, battlefield 1, detroit become human, we happy few, CoD IW a gears of war + ten novej kojimův projekt...
    to bude asi za klub borců vše...
  • Velice "kvalitní" práce co se týče komentování PS konference. Nechat běžet všechny ukázky bez jakékoliv přidané hodnoty a pak rychle něco utrousit do těch volných pěti vteřin.

    Zaměstnáním profesionální videoherní novináři, ale kvalita opakovaně na úrovni kdejakého youtubera ...
  • tak COD sakra překvapilo :D jinak myslim že sony to mělo v pohodě
  • Bethseda—chutovy poharky tanci nad potencialem Dishonored 2 a kolonizacniho Mass Effectu.

    EA, Microsoft, Ubisoft—Z cerstve oznameneho se mnou nehlo bez mala nic. Letita obeznamenost nijak nesnizuje stale rezonujici a peclive obrusovanou materii Cupheadu, Bellow a Inside. Gameplay Call of Duty vyrazne zajimavejsi nez do kulis prvni svetove obleceny Battlefield. A sviznym pohybem, velkym mecha-mazlikem a svetem si i Titanfall 2 dovedl ziskat moji pozornost.

    Sony—Exkluzivni portfolio roste, byt me zadny z cerstvych prirustku vlastne nezajima. Konference boduje orchestrem(!). Prenosenym, ale stale ocekavanym Last Guardianem. Dalsi sanci pro Cage, ukazat, ze svoje ambice nemusi pokazdy nutne utopit ve vlastni neschopnosti. Absence WILD snad jen pro intenzivni prace na vyvoji.

    Microsoft ma nabuseny HW a z lineupu zajimavy jen ty hry, co ho nepotrebuji >_>. Sony je toho presnym opakem a svoji obsahovou konkurenceschopnosti Microsoft nechava az dojemne daleko za sebou. A zvladla by to nejspis i s vyrazne min konmi pod kapotou soucasne PS4.

    Plus obecne VR v plenach a ja v zone zdrzenlivosti, trpelivosti a s optimistickym "jen houst".
  • Když by bylo Steep ve VR tak by to byla paráda
  • Femto
    Sony a pak dlouho nic...
    • Khanemis
      Bethesda mi taky nepřišla úplně marná (hlavně díky Dišonrd 2), ale máš pravdu, že Sony to vyhrálo na plné čáře. Zbytek už byl dost o ničem (se světlou výjimkou South Parku u Ubi) a PC Gaming Show byla asi úplně nejhorší.
      • Paulcz
        Nejhorší byl MS, dost traumatický zážitek. Škoda, že PC scéna není jednotnější a neudělají show jako má Sony, takhle byl přenos ze sklepa. Příští rok prý budou pod Golden Gate a moderovat to bude místní santusák.
        • Khanemis
          Na MS mě nejvíc traumatizovalo jejich tlačení Win 10 storu, ale zase PC Gaming Show měl toho příšerného moderátora a neukázala snad jedinou rozumnou věc, takže u mě "vyhrávají":)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit