Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    vývojári si jednoducho odkrojili obrovský kus chleba a mám taký dojem, že finálna verzia tejto hry nebude nič svetoborné.
  • Koukal jsem na nějaké gameplaye a přesto že jsem podle ohlasů nic neočekával, tak to nevypadá vůbec zle. I ta arkádová fyzika aut se zdá v poho.
  • No a proč to tak asi je ten jízdní model. Protože na gamepadu je ti jedno jak se to chová. Hlavně, aby to vypadalo super hustě a budeme tam ty vo*e jezdit po celé emerice ... to musím mít.
    • Tak si místo Ameriky představ Evropu, to je šumák. Pointa je v tom, že je to něco, co mnoha hráčům závodních her zatím chybělo a z nějakých (pro mě) nepochopitelných důvodů, se otevřená mapa v takovémto měřítku objevuje až v roce 2014. Já se spíš obávám toho, že z gameplayů šlo poznat, že poměr silníčních a jiných (sand, dirt, snow..) závodů je tak 1:4, takže to vlastně nejvíc ze všeho bude připomínat DIrt (mezi Evropskou klientelou nepříliš oblíbený), akorát s výrazně arkádovějším jízdním modelem. Což, bojím se, je kombinace, přes kterou se víc jak polovina hráčů nepřenese a hru, i přes očividný potenciál, vypne po půl hodině. Jo a taky jsem se zatím nikde nedočetl, zda je hra pouze online, nebo je tam i single, případně nějaká kombinace ve stylu Rivals. Ale podle dostupných informací se zdá, že je to jen a pouze online, což mi osobně moc nevyhovuje..
    • Trochu jsi minul žánr hele, tady to takhle nefunguje.
  • Nič iné sa v dnešnej konzoloidnej dobe ani nedalo čakať. "next gen" hry pre imbecilov. Závodná hra, v ktorej je otrasný jazdný model. Bravóóó...Už len nakopnúť gamepadíky a môžete vyplávať :(
    • Na druhou stranu máš konzolový exkluzivity jako DriveClub, Forza nebo Gran Turismo, které naopak mají výborný jízdní model, zatímco na PC něco podobného chybí. Nějak ti ta teorie hapruje..
    • To mě napadlo jako první, ale nemá cenu to tu mezi těma děckama, co nemají na pc, psát ........ To není troling, ale realita, spousta píšících tady je okolo 20 let, mladá ucha co jsou často ještě školáčci u rodičů a jednoduše nemají 30 litrů na slušné PC. Tak mají konzoli.. a tím pádem si hájí co mají. Tak to je no. Uvidíš těch minusek, jen se to potvrdí.
      • Dnes chybí střední třída, PC hry ovládl bussiness a tohle je výsledek. Pár co mají (nebo chtějí mít! to je rozdíl) a zbytek co nemají + náplava casual (hraní je přece cool, respektive "hraní" u nich).. výsledek, hry jsou jaké jsou.
  • XXHUGOXX
    S toho videa vyzerá tá grafika a prostredie úplne úchvatne. A ešte do toho aj taký obrovský a rozmanitý svet, kde sa dá jazdiť aj mimo miest a diaľníc - čiže aj v lesoch a púštiach. No nekúp to ! *14*
    • Si děláš srandu ne? Ty tam vidíš nějaký les? Já tam jen vidím cestu okolo které je hromada stromů a nevím čeho rozestavěny tak, aby to jakože připomínalo les. Jen jiná textura okolí nic víc. Ta hra vypadá hodně slabě graficky. To, že mi někdo plácne zelenou barvu místo šedé na silnici z toho nedělá jiné prostředí.
      • XXHUGOXX
        Je to v lesoch aj púšťach, pozeral som na youtube videá tem netrep. A grafika je podľa mňa skvelá. Je to len môj názor.
        • Přesně, jen tvůj názor a je hloupý, tak si ho tu měj, jen tě poprosím až tu bude Project Cars třeba, nevyjadřuj se k té hře. Mně stačí co píšeš teĎ a tady.
          • A ty se prosím nevyjadřuj zde, děkujeme .)
          • XXHUGOXX
            Nieje to hlúpy názor, vidím, že tá grafika je skvelá, nie som slepý, tak choď do riti.
          • viz. má reakce na A-80
            Tytyty *10*
      • Přesně, zvlášť když ani nepoznám po jakém povrchu jedu.
        • XXHUGOXX
          Hra s obrovským svetom, hromadou áut a vám vadia takéto kraviny. Vy ste strašný pesimisti ! Nič v zlom. *7*
          • Auta u závodní hry, kdo by čekal co. A k čemu mi je 50 aut, když se všechny chovají skoro stejně. Radši 20, ale pořádně udělaných. To není o pesimismu, ale o kvalitě. Prý kraviny. Běž si hrát tetris, tam padají čtverečky a obdélničky, podle toho co píšeš jet o pro tebe ideální hra, víc nepotřebuješ.
            • Tak to já zas raději 100 aut s naprosto stejným chováním (ale jiným designem), než 20 s realistickýcm chováním.. nechápu, co je tak těžkýho pochopit na tom, že každýmu se líbí něco jinýho. Však od čeho tu je rozdělení na arkády a simulace?? Můžeš pařit Shift, TDF a nebo klidně i něco ještě hardcorovějšího a na Crew se vykašli, když Ti tak jde o chování vozu. My máme jiný priority a od toho tady je rozdělení na arkády a simulace
            • XXHUGOXX
              Ľúbi sa mi to a bodka. A kľudne si urážaj ďalej, je mi to jedno.
            • A ty by si se mohl svá moudra trošku naučit krotit. To, že se jemu (jí??) zatím hra celkem líbí a těší se na ní, nemusí hned přeci znamenat tvůj písemný útok... Tytyty *10*
  • Koncept vypada na papire dobre? Jsem jedinej komu pripada "tuneni" normalnich aut a supersportu do podoby offroadu jako naprosta demence?
    • Celá ta hra bude asi dementní (od námětu, přes jízdní model - je li to pravda - až po to co píšeš).

Já už chci sakra konečně hrát Project Cars. To je za posledních x let závodní hra, která mě opravdu zaujala a zajímá. Takhle jsem se naposled snad těšil na nové NFS v dobách, kdy mělo smysl se na další NFS těšit.
      • Wow, libový. Sedět x hodin doma za "volantem", dělat, že jsem mega jezdec a furt jenom jezdit dokola v jednom autě na jedný trati, udělat drobnou chybu..a moct začít znova páč už to nenapravíš. Fakt zábava .)

...ale jo, proč ne. Nejlepší kámoš tráví u rFactoru 3 hodiny denně a nedělá to z něho horšího člověka .)
    • Nejsi.
  • No moc mě to nepotěšilo...
  • Když vím, že jedu závod z LA do NY a jedu ho hodinu, to je takové divné. Proč teda říkají, že mají celé USA? Když nemají ani jedno procento. Mnohem víc by se mi líbilo mít závod třeba z 2 měst řekněme 300km od sebe a fakt ho jet třeba tu hodinu. Tohle je divné, nelíbí se mi ta myšlenka.

Pokud je tam ale nějaký plovoucí jízdní model, tak to stejně nemá cenu řešit. Ta hra smrdí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit