Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TAk takhle funguje seriová výroba
  • LOL už jen ten titel mě pobavil :D NFS chce vytlačit Forzu :D:D a GT :D:D:D
    Trošku scifi... hahahhahaha

Se směrem kam se NFS ubralo po prevzeti studiem BlackBox a nasledne dalsimi s tema jejcih srackama pro deti kam si nikdy neodpusti pridat NOS i na trabanta muzou EA vytlacit tak velky HOVNO ráno na záchodě.

LOL fakt me to pobavilo.
  • Myslím, že spousta lidí si tohle vyjádření někam uloží a vytáhnou ho v době kdy vyjde nový Shift a ukážou jim jak byli naivní!

Přesto, že NFS Porsche byl pro mě asi nejlepší díl, ani tak si nemyslím, že by to na Forzu a GT stačilo. Navíc s příchodem GT5 které je narvané obsahem k prasknutí nevěřím, že jednoroční rychlokvaška se mu může rovnat, natož ho překonat!!
  • To jsou ale smele a nesmyslne cile! Kazdy rok vydavat NFS a tim dohnat Forzu nebo GT, ktere se vyviji x-let (pravda mozna az moc dlouho) je nemozne. Navic, kdyz jsem mel moznost hrat demo nejnovejsiho NFS, to by museli zacit od zacatku a par let na tom delat, jestli chteji realisticke zavody...
  • Pokud nechá EA studio SMS pořádně zamakat, tak tu máme regulérní pokračování GTR2 - asi to nejlepší, co se okruhů na PC týče (beru v úvahu hotovou hru, Lego jménem rFactor je trochu něco jiného).
  • EA nemá šanci udělat kvalitnější závodní hru než je Forza, GT, jejich jediná šance by byla kdyby to totálně překopali a pouřili se z úspěchu NFS Porsche v tu dobu to byla pecka. Kdyby udělali v dnešní době hru s takovým rozdílem tak ano překonají Forzu i GT, takový skok je ale nereálný. Kdy si konečně v EA uvědomí že kvantita neznamená kvalitu a o jejich cirkusově pojaté závodní hry nikdo nestojí. Ano závody v otevřených městech NFS jsou skvělé na odreagování.
  • MadMaxGP
    V EA si spletli datum, dnes neni 1. dubna... Multiplatformní hra, ok, ale prodejnost ještě neodráží samotnou kvalitu hry. Už před vydáním NFS Shift se povídalo o konkurenci GT a Forzi a jak to dopadlo? Shift se k nim ani nepřibléžil, byla to krásná ukázka toho, jak dobrý základ hry totálně zmrvit.
    • Shift nedokazal konkurovat ani Toca Race Driver Grid, co se tyce kvality a zabavy
  • moment to nevydržím
    *1* *8* *1* *8* *1* *8* *1* *8* *1* *8* *1* *1* *1*
    Konkrovat Forze, je minimálně hoooooooodně těžké, takřka nesplnitelné. Ale konkurovat Gran Turismu je nesmysl
    • *4*
  • To dadavec: Přesně to samé jsem chtěl napsat :D Ty mega arkády co v poslední době vydávají, to fakt ne. *11*
  • By jste děti čuměli kdyby jim to s Shift 2 vyšlo co :D já jim držím palce, páč Shift není vůbec špatnej a něco co se alespoň trošku přiblíží GT nebo forze a bude to i na PC jedině přivítám... Takže nevím proč bych je měl hanit a urážet - naopak díky.
    • jde o to ze o tom jenom kecaj a poradnou hru nedokazou udelat,melo by to byt obracene

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit