Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Páni a dámy mám tak malý technický detail,ked už dnes človek nekúpi hru z CD, ale iba z platformy Origin,steam ..
    a ked tieto platformy zaniknú???čo bude z hrami čo sme si zakúpily bez CD!!!zaniknú???asi áno!!!!!
  • Ahoj, sorry za blbou otázku, ale musím při zakoupení hry přes EADM pak být vždycky online, když chci hrát? Díky.
  • Už to vidím. Budu si chtít koupit krabicovku a budu se muset vždy podívat na krabičku jestli hra vyžaduje Steam, Origin, nebo kdo ví co ještě. Máme Steam, nepotřebujeme dalšího klienta, běž dop.dele EA!!!
  • Mám Steam, nechci mít 2 klienty. Pokuď budou nějaké krabicovky vyžadovat Origin, tak sbohem EA.
  • Preed
    Dalsia zbytocna sluzba kde €=$.
  • jak je to s třeba BAD COMPANY 2 a další podobné hry na steamu a v krabicové verzi? Vidi ti co hraji na STEAMU servery co vidi v krabicove verzi?
    protože pokud ne tak je to akorat tříštění hračů
    • Žádný rozdíl, co se týká gameplay, tam není. Jen Steamoví hráči vidí lidi, co mají ve friendlistu.
  • to bylo reci *1* jeee konecne konkurence to tak
  • Nechápu proč na takovou službu taky nabalují svůj špiónovací klient. To je pro mě osobně asi největší mínus i u Steamu. Přitom, že to jde krásně i bez něj, jen za pomocí webu, ukazuje třeba GOG nebo Battle.net .
    • GOG.com prodává hry bez DRM (jejíž roli u velkého množství her na Steamu plní právě ten Steam klient) a Battlenet prozměnu jen hry Blizzardu. Neporovnatelné.
  • smejki
    spíš to vypadá, že někdo hacknul EA store...
  • Další klon Games for windows, 20-30 předražených her. To je panečku konkurence, managerům steamu se muselo leknutím zastavit srdce *4*
    • Hanzales
      Steam má na trhu celkem neotřesitelnou pozici. Ale třeba takový Crysis 2 jsem si koupil na (toho času ještě) EADM. a to celkem levněji od Streamu. Takže pro mně výhoda. Když bude hra na (nyní již) ORIGINu levnější, koupím ji tam. Vždycky je lepší, když je na výběr ;o) Třeba se ten Origin časem s něčím opravdu vytasí a Steam aspoň bude muset zatlačit na ceny tam, kde ho to zatím tlačit moc nenutí. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit