Přejít na výpis diskuzí
EA přebírá dohled nad distribucí Star Wars: The Old Republic
11.11.2010 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
No snad se Ray Muzyka nezaprodal ďáblu, to by skončilo nepříjemně...alespoň pro hráče, co mají rádi hry od Bioware, které doteď vycházely.
-
-
Ale to uz prece udelal! Staci podivat, co udelali z ME2 a co bude z DAO2.
-
-
To je tak u takych velkych firiem ako je EA ci Blizzard a pod. len sa ponahlaju chcu natom vydolovat prachy lenze si im je jedno nakom ich vydoluju ci na 6-12 rocnych usmrkancoch ktorym je dobre vsetko alebo na uzsej komunite ktorej ide o vsetky aspekty hry ktore znej robia kvalitny produkt ...
Ved taky Cataclysm je smetie uz teraz :D a o MoH ani nehovorim ... kedysi sa hry vyrabali sice s chybami ale v celkovom vysledku boli zabavne a dlho sa pri nich dalo vydrzat ale tak posledne 2 roky co velky tytul to velke smetie ... -
-
smetie máš ty v hlavě ...
-
-
historie se opaku EA spěchá a pak se to pohřbí viz Warhammer online
ale mě je to vlastně putna SW jsou sračka -
-
Svůj názor můžeš vyjádřit i slušnější formou, *7*
-
Pán asi neví, že WH online skončil na úplně jiném problému, a to tím, že vypustili hru, lidi si jí v ohromném množství koupili, a pak měsíc na to dobrý den je tu datadisk do wowka a 70% z nich se vrátilo do wowka, tudíž u WHO už nebyli lidi, zaplněné servery, nic
-
jedna velká sračka si ty sám
-
-
copak chlapečku
snad nebudeš brečet
kromě prvních 3 filmu je cele sw jedna velka kopa hnoje už by si to lidi měli uvědomit -
-
To ty si jedna velká kopa hnoje. Tvůj názor není kategorickej, je to jenom tvůj názor, nic víc. Já mám třeba nový SW rád a zrovna třeba trojka mi přijde ze všech dílů nejlepší.
-
-
No co si budem povidat, Episodu 1 dost prepiskli. Navic v ni popreli vsechno, co dosud publikovali zavedenim nesmyslu s midichloriany...
-
-
-
-
-
Proc mam pocit ze s "vesmirnou lodi" se da litat jenom nahoru dolu, doleva doprava vramci jedny obrazovky, v pevne danym koridoru? Kde jsou casy vesmirnejch simulatoru od LucasArts(X-Wing, Tie Fighter, XvT nebo aspon Alliance) :o(
-
-
To je jen oživující minihra, ne stěžejní prvek hry. Takže vesmírný simulátor od toho nejde čekat.
-
-
No ja nevim, ja bych od scifi hry odehravajici se ve vesmiru teda take cekal vic. Vzdyt i staricke SWG ma dost dobre udelane vesmirne souboje. Ale uvidime, co z toho nakonec bude.
-
-
-
nechť nás i hru síla provází...
-
Ať si to vydá kdo chce, hlavně ať už je to venku.
-
Jinými slovy: EA hru vydá co nejdříve, bez ohledu na názor LA, jestli je její kvalita podle měřítek LA dostatečná nebo není ("stále se budeme snažit zajistit a kontrolovat, že se k hráčům dostane stoprocentní produkt.")
K tomuto kroku se rozhodla nejspíš v zoufalé snaze zachránit z proinvestovaných prostředků, co se dá.
Budu strašně rád, pokud se pletu. -
-
No podle mne byla primarni chyba vyvijet to jako MMORPG. At uz placene nebo f2p, vetsina lidi by podle mne spis uvitala singleplayer hru. Staci se podivat na STO, ktere uz ted hraji vesmes pouze lidi z dozivotnim predplatnym. MMO trh proste neni nafukovaci.
-
Jo to nebudeš sám....hlavně aby nezačali řešit blbosti typu free2play s mikrotransakcemi, to b hra rovnou mohla jít do kytek...takovéhle hry se platí plnohodnotně každý měsíc to je bez debat
-
-
Myslim ze z cloveka, kterej se uz ted tesi na to jak si jednou zaplacenou hru bude kazdejch 6 mesicu na poplatkach kupovat znova, musi mit vydavatel radost :)
-
-
Myslim ze tu ide o to aby to bolo spravodlive a pre kazdeho boli nastavene rovnake podmienky , nie ze jeden si mrtne priplati a potom bude king a druhy co do toho tak moc investovat nechce bude low trubka.... Jasne ze najlepsie by bolo keby to bolo vsetko zadarmo a nedalo sa nic kupovat, o tom ziadna, ale free2play je podla mna jeden z tych najhorsich moznych sposobov ako zaplatit hru...
-
-
Jo to chapu. No mne osobne se libi pristup GuildWars, kde krom prvotniho nakupu nejsou zadny dalsi poplatky a ani mikrotransakce (da se dokoupit neco malo questu a sloty na postavy, ale neni to zadny vyrazny zvyhodneni jako treba v DDO). A pritom se autori o hru staraj, kazdejch par mesicu jsou extra eventy (Halloween, Vanoce, Velikonoce, atd.) Takze to ocividne financne utahnout jde i pouhym prodejem hry a vydavanim datadisku.
-
-
No jasný, já hlavně nechci mikrotransakce, tam to vždycky končí, forma Guild Wars je geniální, ale ostatní MMOčka se snaží uchytit vedle wowka, nejde jim to, hodí tam F2P a mikrotransakce, tím se hra podle mě moc nezachrání.
-
-
-
-
-