Přejít na výpis diskuzí
EA si chválí digitální prodeje, tvoří tři čtvrtiny tržeb
24.7.2013 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
jdu blejt velebnosti
-
Ale aby se neřeklo, tak graficky je Origin pěkný, ale pakliže to měla být konkurence Steamu, tak neměli zaměstnávat tu opici, co měla na starost vývoj. A štve mě, že na čtyři hry (Kingdoms of Amalur, SW ToR, ME 3 a BF3 Premium) musím mít nového klienta. Ale pořád lepší než uPlay, co dodává Steamu zastaralé konfigurace, tudíž při instalaci nové hry doporučuji odinstalovat a znova nainstalovat. Tudíž pořadí klientů je: Steam>Origin>Game for Windows či co to je>uPlay.....
-
-
Origin je sice pekny, ale zatrolene pomaly, zasekany, a stabilita je (bohuzel) zatim ne vzdy 100%. Sam jsem ho proklinal kvuli hrani Bf3. A nebyt Bf3, tak origin na PC nepujde.
EA jsou vubec zvlastni. Cenotvorba EA storu ma bliz k Blizzardu jak k steamu. Mnozstvi titulu neresim (otazka casu).
Cim me EA ale vyslovene vytocili, ze nenechali dokoncit prodej zaverecnych dilu serii (ME, DS). Mam ME1/2 na steamu (stejne DS), ale na origin si jej z principu nekoupim. S klukama uz nehravame aktivne uz ani BF3, takze pa pa origine, necht zije warez. Byl jsem rozhodnuty koupit hry po prvnich recenzich, a testu. Ale takto ne! Z tech 3k co mohli videt neuvidi ani korunu, a to jen kvuli "exkluzivite" pro origin. -
<>
-
V podstatě s tebou souhlasím, nicméně nedat GfWL na poslední místo je hřích *4*
-
-
Ten mi alespoň narozdíl od uPlay funguje:-D
-
-
Tak to mám naopak. UPlay funguje. GfWL většinou ne. Ale ani Origin s EA není žádní skvost. ME3 spouštím pře origina poté co hra naběhn se další 10sekund připojuje na nějaký server proooč?
Na UPlay je ale největší zlo, že když koupím hru na Steamu, tak se mi do toho ještě u her od Ubi pouští před tím UPlay - za to bych vraždil. -
-
Jo jo. uPlay mám jenom díky tomu, že mám FC 3: BD koupené na Steamu....
-
-
Mne funguje vsetko, ale ajtak by som mal rad len Steam :) Na Origine mam viac hier, ale drtiva vacsina su zalozne kopie z krabic. Ma totiz velmo sikovnu funkciu, ze si po zadani klucu mozem urcit aku jazykovu mutaciu chcem. Tak som si z ceskych Dragon Age a ME2 spravil ENG verzie :)
-
-
-
-
-
-
Peknej kravatak na tom screenu, muzu si ho vzit domu ?
-
Já si ještě pamatuju, jak jsem na steam nadával, pak přišel origin:) Momentálně si steam nemůžu vynachválit (i když už je to vlastně takový facebook), ale Origin ne-e