Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Mít sbírku her doma a pak se podívat na všechny ty hry. To má svoje kouzlo a to nepřekoná žádný klad digitální distribuce :).
  • Zazněli tu negativní ohlasy na digitální distribuci. Chci se zeptat proč? Mám skrze ní přístup k věcem, které by velké marketingově zaměřené distribuce zahodili do zapomění. Nemusím nikde skladovat DVD, stáhnout si během prá hodin hru skrze net není problém a fakt, že pouštím vzdáleně .exe soubor mě nechvává dále kladným. Tak proč je nemáte tak rádi? Mně vychází samá plus.
    • Tak napr. koupim si hru, a nemuzu si ji nainstalovat na starsi notebook bez pripojeni. Nebo chci zmenit poskytovatele internetu a tri dny net nemam, nemuzu cist zpravy nic, ale navic si ani nezahraji hry, za ktere jsem zaplatil. Nebo napriklad se mi muze porouchat net - byt spatne pripojeni a jak spustim exe ? - nespustim, to neni tak hrozne, proste jen nebudu hrat hru , kterou jsem si zaplatil.. Ja vim, ze dnesnim hracum uz to tak nevadi ( zrovna tak jako jim nevadi dohrat hru za 6 hodin viz. Portal 2, Bulletstorm) a nektere firmy ted ten model taky zavadeji (viz Sony - platis, ale MP nehrajes- jo ja vim jakoze hackeri) - ale neni to nic pro me. Ja si krabicovvy Icewind Dale hodim na jakykoli pc - i bez netu .
      • tak to jsou 3 hlavni duvody a ver, ze jich napisu klidne dalsich 20...(napr jedu ve vlaku oblasti kde nemam pripojeni k netu a chci si na NB spustit hru pres Steam, muzu? atd. atd.)
        • pokud ji mas nainstalovanou, tak pustim steam v offline rezimu a hrajes
          • Pokud ji máš nainstalovanou. Ale co když ne. Tak jsi v @*@. Ale když máš na poličce disk...
            • MrSanta
              Když máš disk na poličce doma, tak si ve vlaku hru taky nenainstaluješ a nezahraješ.
  • Cosi
    Zatr, jak může firma fungovat i když má ztrátu? *9*
    • Ta firma má určitej majetek kterým disponuje, má obří tržby, takže když je pak zisk v menším mínusu tak to zas tak nevadí...
    • MrSanta
      Z toho účetního voodoo taky nejsem úplně moudrej. Určitou představu sice mám, ale stejně by to chtělo aby sem zavítal nějaký ekonom a rozšířil nám obzory.
      • Zayl
        Edit edit:

-700 mega neznamená že EA někomu musí zaplatit 700 mega. Skrz účetní magii to znamená že můžou klidně skončit v hezkém plusu.
  • digitalna distribucia teraz leti, prave tento tyzden ma EA na steame kazdy den nejake zlavy.
    a musim priznat ze SC4 za 2,5 eura ma lakalo ale odolal som :)
    • Odolávej..jak postavíš skládku/i mimo město/se hrou končíš..pořád se opravují silnice..lidi se stěhují jinam..všechno kolabuje.Těžký jak prase.Ale to jistě víš..mám to na CD.
  • Jeste mi tam chybi cisla o DA2, jestli to teda byl propadak nebo uspech? Mozna ale, ze battlefieldy a maddeny jakoukoli ztratu tehle (z hlediska prodeju) okrajovky v pohode dorovnaji ...
    • Úspěch to bude každopádně, protože každej sequel žije z popularity předchůdce a ta je v případě Origins značná.

To, jak moc byla dvojka oblíbená se (bohužel) spíš projeví na prodejích a předobjednávkách DA3
    • MrSanta
      Odbyt Dragon Age 2 překonal hranici 2 miliónů kusů. Ať už to znamená cokoliv *2*
      • dik, to je asi uspech, v tom pripade navrat k jednicce neocekavam *9*
  • EA a jejich grafy a procenta. Na vývojáře to musí být neskutečný tlak, když se to všechno už jen řídí statisticky. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit