-
Za mě je i těch 7 moc :) Prostě další generická rally hra, na kterou se zapomene s dalším ročníkem, který beztak bude jen reskin. Bez nápadu, bez duše, bez citu pro detail, bez atmosféry. Codies opět najeli na svou vlnu průměrných her. A ono si to na sebe vydělá i tak, tak proč by se snažili víc.
-
Je to vobec hratelne bez volantu?
-
Rád bych slyšel, pravdu, nic než pravdu. Je Dirt Rally 2 graficky OPRAVDU lepší než tato novinka?
-
-
Jako nejlepší je si to určitě zahrát, ale jinak srovnání je na YT spousta.
-
-
Tohle je dobré srovnání, hlavně to replay s Imprezou, kde DR2 ve všech směrech drtí nové WRC. Nové WRC má špatný 3d model kokpitu (což nechápu), prapodivné nasvícení jakoby slunce bylo 500m nad autem, krajina nemá své dynamické stíny, umístění kamer v novém WRC je bída, zvuky jsou v DR2 lepší a dokonce i takové detaily jako plamen z výfuku je v DR2 realističtější.
-
-
-
Zatím jsem neměl šanci vyzkoušet jízdní model, protože se mi za tohle fakt nechce EA platit. Ze screenů a videí to ale vypadá, že přechod z inhouse enginu na Unreal hře dost uškodil. DR2 oproti tomuhle vypadá o dost víc reálně, méně plastově. O těch placenejch šaškárnách raději ani nemluvě.
-
-
Máš pravdu. Ta grafika vypadá hrozné. Takový divný plastový dojem.
-
Zkusil jsem pár hodin a jízdní model stále velká bída, simulátor to prostě není, což asi ani nebyl plán.
Souhlas, že grafika na UE vypadá fakt divně.
RBR forever
-