Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To snad ne :( Jednu misi a multiplayer téhož ? .... Sice mne GMG láká na slevu , ale i tak 16 € za věc co Nival tímhle přístupem dokonale zabije už předem ? Zatraceně spálil jsem se s Sudden Strike 3 a teď bych měl opět zariskovat s Blitzkriegem 3 ? ( Any ty antologie zdarma mne moc nerozveselí , když už je dávno mám :( )
    Když to vemu kolem a kolem , i Carmageddon Reincarnation stále není to co by být mělo a už se tváří že je to plná hra :( . Ne na Early Acces tohoto ražení kašlu ..
  • Tahle sr*čka je skrz na skrz prolezena cheaterama hlavně rusáku, kteří nedělají nic jiného než podvádějí, kdo má rád strategie, tak se téhle sr*čce vyhne širokým obloukem, hnus je mi z té hry na blití
  • Early access
  • drzte hubu a krok, lebo za par rokov budete platit plnu sumu len za navrch a o dalsich par rokov len za myslienku.
  • VaZqeZ_EU
    Blitzkrieg 3 Multiplayer First Look
    https://www.youtube.com/watch?v=kypCexHbjRo
  • XorxoxTalarius
    Early Access za plnou cenu ... tak uz tady byl i projekt ktery mel Early Access za zvysenou cenu ze *1*
    • Pokud se nepletu, tak to byl planetary annihilation a je ve slevě každou chvíli, aby si to koupil alespoň nějaký chudák a evidentně se jim moc nedaří, když to cpou do akcí tak často. Alespoň že jim to dali hráči sežrat, když už chtěli po vydání nedokončené hry na KS opět rýžovat. Dostat zaplaceno je hezké, ale dodat to co naslibovali už jim moc nejde.
    • Tak ako..ta hra by aj tak stala tolko isto po vydani, akurat to mas s tym bonusom, ze do nej mozes vojst este predtym, nez je oficialne hotova. Osobne na Early Access nevidim ziadne zlo. Predobjednavky su to iste v ruzovom.
      • Ehm ... delat betatestera a jeste za to platit ? lol ...
      • Zlé je hlavně to, že vydavatel/výovjář dostane zaplaceno předem za nedokončenou věc a bohužel často ztrácí motivaci ji dokončit. Některé projekty už se táhou roky v EA a posun nulový nebo se ze dne na den někdo rozhodne a prohlsí hru za hotovou i když tomu vůbec neodpovídá, ale je to blbost předně těch, kteří to svojí investicí podporují. Pokud by do toho nikdo nestrkal prachy, tak se to těžko chytne. To samé vlna DLC, plať za každý skin/model. Takže jedině kupovat až když vydají nový díl a pak hezky v kolekci za cenu normální hry pořídit vše i s DLC.
        • Tak to mas to iste, ako ked slubuju pred vydanim vo videach a nakoniec je hra uplne inde, ako napr. Colonial Marines, takze ci EA, alebo nie, je myslim tak nejak fuk. Zalezi hlavne od vyvojara, ako sa k tomu stavia, ked je nietko lenivy nieco dokoncit, tak to pravdepodobne nezachrani ani absencia EA. Vsetko o ludoch, nie ze nema dovod nieco dokoncit, ked je to uz "zaplatene" Opacny nazor by mohol zniet, ze prave tie peniaze co do toho hraci nahadzali by ho mali motivovat k dokonceniu, pretoze ti ludia im dali svoju doveru, ale ako hovorim, je to cele len a len o ludoch, takze samotny EA nie je zlo, ako som pisal.
        • a co jako ze se neco tahne roky v early accessu? Dyt vyvoj hry trva roky a ty do nej tady vidis. Tudiz asi logicky to v tom early accessu bude roky, tak jako za zavrenymy dvermi. Kazdopadne je samozrejme mnohem zabavnejsi hrat nedokoncenou hru kde nefunguje neco, nebo funguje jinak nez ma, nebo tam zatim vubec neni, apd., nez hrat hru dokoncenou, na kterou jednou za 20 vyjde nejakej patch a jeste nepoznas ani zadnou zmenu.
          • i*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit