Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • " Editor map pro Portal 2 čekejte začátkem roku " Tohle je věta do pranice ... ne nadarmo jsem milovníkem Valve i když se stále drží zastaralejšího Source Enginu a snaží se ho vyšperkovat do nejlepší krásy.
    • Ten zastaralý engine podle mě strká do kapsy všechny ty kvájendžíny a podobný i dnes stále do kapsy. :P Pochybuju, že mě ještě někdy něco zazdí graficky tak jako half life 2. To jsem chodil týden s vytřeštěnýma očima a spadlou čelistí i když sněžilo nebo foukalo. *16*
      • Presne,me se na source enginu libi ta "cistost" a prehlednost,coz je vec,kterou vetsina soucasnych enginu postrada.
    • "zastaralejšího Source Enginu" Tohle je věta do pranice ... ne nadarmo jsem milovníkem Valve, právě proto, že jejich engine si zakládá na ryzí kráse grafiky a ne nafouklosti a přeefektování jako nějaký Unreal Engine.
      • Výhoda Valve je ta, že se nesnaží o technologický boom, ale o přirozenost a konzistenci vizuálního zpracování. Když tehda vyšel HL2 a Doom 3, tak právě v Doomovi o nějaké přirozenosti nebyla vůbec řeč...o proti tomu HL2 byla perfektně nasvícená, nic nepůsobilo jako pěst na oko. A přitom HL2 byl založen na light-mapách a realtime stíny dělal takovým dost dobrým postupem, který fungoval i na mnohem starších sestavách, než pro které byl určen třeba Doom 3.
        Takže, sice mají zastaralejší engine, ale mají ho krutopřísně optimalizovaný a tomu já říkám POŘÁDNÝ engine...
  • Valve rules!!!Jak oni to dělají,že mají DLC free a přitom jsou v zisku?:-)
    • smejki
      mají příjmy odjinud? třeba... co já vím... Steam?
      • Jasně,že mají příjmy ze Steamu,ale ostatní "molochy"jsou na tom možná ještě líp,ale Valve na rozdíl od nich nepůsobí dojmem nenažrance,a o to tady jde
    • Dělají to celkem jednoduše. Hráčům nenaslibují hory doly, nelakujou je s tim, jak jejich hry budou vyjímečný, nejlepší, nejdrsnější. To co řeknou udělají, je to kvalitní, dobře hratelný, hezky vypadající, né mega náročné..... Prostě hry jak mají být. A jak vidíš, tak DLCčkama se nesnaží z hráčů vytáhnout další tisíce, ale chtějí jim dopřát něco navíc, aby tu hru prostě hráli dál (nové levely do Portalu 2 atd), nebo například teď tim editorem chtějí zajistit to, aby se P2 rozvíjel a aby se do jeho rozvoje zapojili i normální lidé, kteří se moc nevyznají ve složitých programech na tvorbu levelů.

      Proto mám Valve rád, ne jako jiné společnosti, které naslibují plno blbostí, vydají 50 trailerů s akcí, aby si člověk myslel, že se celou hru nebude nudit (což většinou není pravda) a pak ještě po tobě chtěj prachy za to, že vydají DLC s obsahem, který by měl být normálně v základní hře. Za chvíli to dojde tak daleko, že si člověk koupí závodní hru s 1 autem a 1 tratí a pokud bude chtít hrát dál, bude muset dokupovat další tratě a auta za peníze. ...
      • S tím dokupováním aut jsi měl zřejmě na mysli Dirt 3,že jo?A s tím,co píšeš,souhlasím.Valve si svým přístupem udržuje početnou klientelu a pokud bude Portal 3(doufám,že jo),tak mají o zisk postaráno:-)
    • Kvôli nejakému free DLC predsa nepôjdu do straty, to len firmy ako EA si potrebujú zacálovať každú sprostosť...

      A zrovna Valve sa fakt nemusí trápiť, veď majú pod palcom Steam *3*
      • No to jsem měl zrovna na mysli,tu narážku na EA:-)))
  • Jestli ten editor bude vypadat tak jako na obrázku, tak by to určitě přitáhlo dost lidí. I já bych asi něco začal "editorovat" :) Už se těšim.
  • Vypadá to fakt dobře!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit