Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    james swallow? od nej jsem ted precetl Synthesis ze Star Trekove serie o Titanu. dost katastrofalni, az na par myslenek. uvidime, jestli to prezije prvni par stranek. nechci s timhle autoem zase ztracet cas
  • Lukyz
    RPG češtiny postovali na FB:

První dnešní dárek: český překlad povídky Padlý anděl, která se odehrává před hrou Deus Ex Human Revolution. A jako bonus je přiložen překlad několika kapitol knihy Deus Ex Ikarův Efekt.

www.facebook.com/RPGcestiny
    • Cosi
      Díky, to asi pro ty, kteří jsou líní si přečíst všech 7 postů tady *1*
  • Skvělá kniha i pro ty, kdo neumí úplně anglicky. Přelouskat se to dá, není tam žádná odborná angličtina (trošku té technické). Je to krátké, takže sedněte a zkuste to. Nikdo se za vás tu angličtinu nenaučí.
    • jn, na těchhle "brožůrách" se s angličtinou nejlíp začíná
  • Jo Human Revolution je pecka, je to tak 10 minut co jsem jí poněkolikátý dohrál a pořád je to pecka, i když graficky to nebyly špička ani ve svojí době, ale líbí se mi ta stylizace, volba barev, škoda jen, že animačky jsou v dost nízkém rozlišení, jinak tý hře nemám co vytknout. Naopak the fall je zabugovaná nehratelná blbost, bugy možná už opravili, to mě ale nepřiměje to zkoušet znovu
  • Jack1947
    Já četl novelu a naivně si myslel že se jedná o nějaký prequel ano to se jedná ale po rozklinkutí mi to došlo... že to asi s hrou nic moc společného mít asi nebude. *2*
  • Mírně nesouvisející, ale někoho by to mohlo zajímat -- Creative Assembly v rámci předvánočních "dárků" komunitě uvolnilo kompletní komiks k Alien: Isolation.
  • Cosi
    A já slyšel něco o tom, že RPGčeštiny zítra odhalí nějaké dárky. Je dost možné, že mezi nimi bude i tato povídka česky přeložená. Sledujte RPGcestiny,
    RPGcitadelu
    a facebookové stránky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit