Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jelikož jsem si DXMD koupil v poslední akci, tak to zrovna hraju a musím říct, že podpora je příšerná. Hra je zabugovaná stejně jako při vydání, protože všechny bugy (a že jich je), na které jsem narazil a googlil řešení, jsou nahlášeny už od vydání a dodnes je neopravili. Hra padá už v první misi, spousta misí se sekne kvůli NPC, takže je potřeba načíst dřívější save a někdy ani to nepomůže a člověk se jen může modlit, ať ho hra pustí dál. Optimalizace je otřesná, fps mi lítají mezi 35-70 a to i ve chvíli, kdy se ve hře nic neděje a čumím do zdi.
    • Jack1947
      Mě dostalo že když kouknu na horu tak Fps spíš ještě sletí ale třeba DX12 je výsměch ostatně jako v jiné hře, Breach mod asi hodně bavil když dostane rozšíření noo.
    • Tak tento komentář mě dost překvapil. Mám zatím rovných 40 hodin na DE obtížnost, jedu všechny vedlejší mise a myslím, že jsem v půlce? teď jsem se vrátil ze Švýcar do Prahy. Za celou dobu jsem měl jen dva bugy, seknutí a nemohl jsem se hnout. Ale že by tato hra byla zabugovaná? Optimalizace na staré GF970 je průměrná, spíše lepší, nestěžuji si, kromě začátku v Dubai, tam to kousalo dost, je to zatím úplná pohoda.
    • A to som si to chcel kúpiť *1*
    • Morraw
      Recenze ostatních hráčů odpovídají tvému komentáři. Aspoň se můžu prozatím poslednímu DE vyhnout velkým obloukem.
      • Samotna hratelnost, pribeh, prostredi atd. jsou vic nez dobre (zatim jsem teda nekde za pulkou), ale technicka stranka hodne pokulhava. Hra mi dost casto pada. Pod DX12 by padala asi jeste casteji. Loading je nekonecny a trva klidne i minutu dve. Co jsem cetl, tak Season Pass ma jen 2 mise. Ta prvni trva jen hodinu. Neber to za 30€. Taky to tu serii zabilo a Square Enix ulozil Deus Ex k ledu.
    • Zapomněl jsem dodat, že namísto opravy těchto zásádních game-breaking bugů se zabývají breach modem, který nikdo nechce a asi taky skoro nikdo nehraje. Samozřejmě napsat jim to na forum nejde, protože je to okamžitý ban. A pak se Square Enix diví, že (nehledě na otřesný Season Pass a celkový přístup ke hře) se to špatně prodává. Včera jeden Youtuber řekl, že nebýt CTE pro Battlefield 4, tak ta série umřela. Dost dobře možné, protože BF4 po vydání byla katastrofa. Jenže 2 roky to pilovali spolu s komunitou a dali spoustu obsahu zdarma (3 "nové" mapy a 5 zbraní). Deus Ex sice nakonec taky dostal obsah "zdarma", ale tím zase naštvali ty, kteří za něj zaplatili. Jako platící zákazník bych čekal aspoň opravu zásádních chyb. Dodnes ovšem neopravili ani zásádní bug nahlášený 5 let zpátky v Human Revolution (ten jsem dohrál znova před týdnem).
  • Ano, protože když si lidi koupí atmosférické akční RPG známé propracovaným level designem, skvělými rozhovory a špionážním příběhem, tak se určitě vrhnou na dvoubarevnou soubojovou arénu, která vypadá jak úplně jiná hra.
  • Mohli by ho konecne rozsirit aj o cestinu
  • Ok takže jestli tomu rozumím správně: Square Enix nechce v blízké budoucnosti dokončit děj deus ex, protože se hra málo prodávala (určitě to nikterak nesouvisí s svinskýmy preordery a pay2win itemama) ALE rozhodli se nadále podporovat dojnou p2w krávu jménem Breach (který v tutoriálu člověka místo gameplaye učí jak co nejrychleji utráce...pardon investovat reálné peníze).

    Příjde mi, že se nám v poslední době velcí vydavatelé naprosto pomátli ....
    • Kompost
      clovece, ved v tej hre nemusis na predmety minut ani cent a o nic sa neochudobnis. je to tam pre tych co si chcu priechod ulahcit. ake p2w, nad kym chces vyhrat platenim? nad AI? *1*
      • Výborná otázka. Nad kám chci vlastně vyhrát? Narovinu nechápu proč to v SP gamese vůbec existuje, nicméně pay2win (alespoň dle definice) to je. Jasně, dalo by se to přejmenovat na "placený cheat", každopádně drzost SE tkví v limitovanosti tohoto artiklu. Samotní designeři byli proti, ale SE je na poslední chvíli donutil to tam přidat. Díky bohu to SE bouchlo do xichtu a nenastavilo nebezpečný precedens.
        • Kamo ty... :D uz to nehul. A laskave nepouzivej cizi slova, kterym nerozumis.
        • Kompost
          toto nema zmysel, musel by som sa opakovat. zrovna toto nieje ani nahodou problem posledneho deus ex. problem je skorej pribeh ustrihnuty v polke a nie tato kravina ktora nema absolutne ziadny dopad na samotnu hru a je kompletne dobrovolna *1*
          • Kompost: No vidíš, a já si zase myslím opak. Každopádně za fiaskem DX:MD pochopitelně nestojí jen mikrotransakce nebo rozdělení děje. Je to celkově přístup který k této hře Square zvolil. Snaha oškubat zákazníka za každou cenu. Je cosi shnilého ve státě japonském.
            • Radsi nemysli. Ty bys mel bejt jeste rad, ze tam ty naprosto neviditelny volitelny mikrotransakce jsou, bez se do nich podivat, mozna by sis tam mohl koupit mozek, ty "oskubany zakazniku".
    • Ctu, ctu, dostanu se k "pay2win itemama" a tam skoncim, jelikoz se tento jedinec prave zdiskreditoval a to uplne maximalne a zacinam premyslet, jak vubec muze nekdo s takovou inteligenci uspesne existovat. Velice nevidane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit